>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

A 0

apollo421

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
w ćwiartce IV mój post ma kilka pogrubień (zrobilem to tylko i wylacznie ze wzgleu na estetyke mojego postu) a , dopiero teraz doczytalem ze to nie dozwolone, prosze o edycje, wiecej sie to nie powtorzy , dziekuje i przepraszam za klopot.

Link do postu:

http://forum.bukmacherskie.com/f211/kwalifikacje-iv-cwiartka-41766.html#post1475202

u mnie podobnie, więcej to się nie powtórzy
http://forum.bukmacherskie.com/f211/kwalifikacje-iv-cwiartka-41766.html#post1475395

tc4t 13

tc4t

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Ja też pogrubiłem tylko swój nik . Nawyk z poprzedniego konkursu . Swoją drogą to dlaczego nie można pogrubiać , przecież jeżeli chodzi o estetykę post jest czytelniejszy jak pogrubi się ważne elementy .

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Chłopaki. Jak pogrubicie numer dnia, nazwę użytkownika, to no problem.
Ale czasem ktos nie wiem po co robi kursywe, pogrubia i podkresla, to jest niepożądane bardzo.

M 0

mariovamos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
Mam jeszcze jedno pytanie. Do kiedy muszę maksymalnie podać pierwsze typy? Dzisiaj do 23.59, czy do jutra 23.59?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Typy na dany dzien można dac nawet o 23:55 tego dnia, o ile są jeszcze trzy spotkania wg OOP.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Za użytkownika Whydack w konkursie zaprezentuje się kolega sztacheta.

sztacheta 42

sztacheta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie
Bo widzę ze dużo ludzie stawia mecz Isner-Greul
A przecież ten pojedynek będzie dopiero w nocy z środy na czwartek?
Czy ja źle zrozumiałem regulamin czy ty błąd robią użytkownicy?

rts 55

rts

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ruda Slaska
Bukmacher inaczej podaje, livescore inaczej, a na stronie niektórych turniejów jak np. W Acapulco, to bardzo ciężko znaleźć info, bo jest tylko w języku hiszpańskim...

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
easy, napisałem chwile wczesniej, ze takie pogrubieniania nie są problemem:|
A jak mecz jest nie dzisiejszej nocy a jutrzejszej, to ich błąd;]

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Bukmacher inaczej podaje, livescore inaczej, a na stronie niektórych turniejów jak np. W Acapulco, to bardzo ciężko znaleźć info, bo jest tylko w języku hiszpańskim...
Podaje inaczej, bo na dzień jutrzejszy NIE MA order of play, więc ktoś strzela, że mecz jest jutro,a nie w środę naszego czasu. Jak się chce zawrzec go w kuponie na jutro, to powinno się poczekac i dac typy jutro w ciągu dnia. Kwestia taktyki jaką sobie obierzemy...

pompon67 122

pompon67

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No a jak mecz ma się zaczać o 22 naszego czasu we wtorek a się coś przedłuży bo jacyś panowie będą grać na tym samym korcie mecz wcześniej 10 godzin to też nasz błąd?

mikrobi6 4

mikrobi6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
pytanie bo ludzie pytają o głupoty a nie o konkrety który typ jest prawidłowy jestem na forum dosyć długo ale gram w turkach niewiele ale ostatnio zacząłem grac i za uwarzyłem ze ludzie nie czytają regulaminu lub aneksów do niego a są na przykład gwiazdami tak zwanymi typerami

a ja mam konkretne pytanie :

który typ jest właściwy na pierwszy dzień:

ten który sie zaczyna 22.02.2010 o 23.59
czy ten ktury sie zaczyna 23.02.2010 o 00.01

a co z czasem danego dnia o godz. 00.00 na ktury dzien to jest typ na zeszły czy na przyszły

i jeszcze jedno co ze spotkaniem który zostanie przesunięty co często w tenisie się zdarza

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
No a jak mecz ma się zaczać o 22 naszego czasu we wtorek a się coś przedłuży bo jacyś panowie będą grać na tym samym korcie mecz wcześniej 10 godzin to też nasz błąd?

To musisz popatrzeć na order i pomyśleć. Trudne to to nie jest.

Przykładowo jak są 3 mecze na tym samym korcie pod rząd i wszystkie na 22 w lajfskorze rozpisane, to wiadomo, że w 2 godziny nie zagrają 3 meczów, więc 3 z kolei można odrzucić.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie czytacie regulaminu wcale. Dlatego zajrzyjcie tam, a potem pytajcie o te rozpoczęcia meczów.
I nie płaczcie potem, że minusy macie za wygrane spotkania tenisistów.