>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

T 0

trk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
dwa dni nie podalem typow jest 2:0 a awans juz jest przyznany mojemu rywalowi ??? nie powinno byc do 3 zwycieskich dni ?? troszeczke tego nie rozumiem

a reg. czytałeś?

Jeśli danego dnia nie podamy typów, punkt otrzymuje przeciwnik. W wypadku, kiedy żaden z rywali nie poda typów, punktów nie dostaje żaden z nich. Dwukrotne nie podanie typów w ciągu rundy/kolejki, automatycznie oznacza porażkę.

T 0

trk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp
dwa dni nie podalem typow jest 2:0 a awans juz jest przyznany mojemu rywalowi ??? nie powinno byc do 3 zwycieskich dni ?? troszeczke tego nie rozumiem
a reg. czytałeś?
widocznie nie doczytalem, ale nastepnym razem rubcie taki regulamin zeby sam sobie nie zaprzeczal po prasa pisze ze gramy do 3 zwyciest jest stan 2:0 i juz awans. Skoro nie podaje danego dnia to przeciwnik ma 1 pkt mod nie musis duzo liczyc a juz fair play byloby gdyby naprawde bylo do tych 3 zwyciestw.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Slaskie
widocznie nie doczytalem, ale nastepnym razem r ó bcie taki regulamin zeby sam sobie nie zaprzeczal po prasa pisze ze gramy do 3 zwyciest jest stan 2:0 i juz awans. Skoro nie podaje danego dnia to przeciwnik ma 1 pkt mod nie musis duzo liczyc a juz fair play byloby gdyby naprawde bylo do tych 3 zwyciestw.

jest jasny i przejrzysty, jesli podajesz typy grasz do 3 zwyciestw, jak nie podajesz to po 2 dniach konczysz, proste - nie wiem przy czym masz problem, przeczytales reg. i go zaakceptowales...

A 0

apsik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli jedna z osoba z pary zagra typ na zwycięstwo zawodnika, a druga under/over w tym samym spotkaniu to oba typy zostaną podliczone? &quot;Jeśli przeciwnik poda swoje typy przed nami, możemy zagrać wszystkie spotkania, które zagrał rywal, ale musimy typować innego zwycięzcę. &quot; Z tego wnioskuję, że nie ale chciałbym się upewnić.
Pozdrawiam
tak... ;|

A 0

apsik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Te &quot;tak&quot; odnosi się do &quot;oba typy zostaną podliczone&quot; czy może do tego że nie zostaną podliczone. Z tego co widze w innych ćwiartkach takie typy są liczone, a jakoś regulamin mówi jedynie o &quot;Tylko typy na ilość setów lub na rywala.&quot; Następnym razem, więc układajcie regulamin dokładniej, a od kolejnej rundy dodajcie do tego również ilość gemów. Nie chce mi się już szukać dziury w regulaminie, ale typy 12 oraz over/under sety/gemy nie są sprzeczne.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Chłopie. Czemu ma ktoś nie grac over/under, jeśli Ty typujesz czyjeś zwycięstwo...regulamin regulaminem, ale logiczne myslenie tez by się przydało....

marchi 9

marchi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Postuluję aby zawiesić rozgrywki jutro. W mojej rywalizacji jest 2-2 i w decydujący dzień chciałbym mieć większy wybór niż deble w PD i półfinały Cherbourga i Monterrey. W niedzielę będzie masa singlowych pojedynków w PD (o ile sie dobrze orientuję).
Wiem, że pewnie mój postulat ma małe szanse na pozytywne rozpatrzenie, ale lepiej się odezwać niż siedzieć cicho i potem żałować ;)

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
debli jest około 10wofercie DOXX&#39;a,tzn będzie. Więc z jakiej racji coś przenosić??:|

A 0

apsik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chłopie. Czemu ma ktoś nie grac over/under, jeśli Ty typujesz czyjeś zwycięstwo...regulamin regulaminem, ale logiczne myslenie tez by się przydało....

Ma nie grać bo oba typy są na te samo spotkanie, a typy te nie wykluczają się. W przypadku gdy jedna osoba zagra 12, druga może zagrać sobie hc gemowy/setowy, dw ale w drugą stronę niż osoba typująca jako pierwsza. Nie da się zagrać w drugą stronę under/over. W przypadku gdy jedna osoba zagra dw 3:0, a druga under 3.5 seta to można nawet powiedzieć, że są to typyp bardzo podobne. Po co pisać regulamin jeśli potem się go nie przestrzega.

adrianoss 30

adrianoss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z sieci
Proszę o dopisanie bo moich typów bukmacher Unibet ( jestem w I ćwiartce) . Z góry dziękuje ????
nikifor// Dopisane. Przed wysłaniem postu sprawdzaj dokładnie czy masz wszystko!

ice29 251

ice29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
adrianoss 30

adrianoss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z sieci
Proszę o dopisanie bo moich typów bukmacher Unibet ( jestem w I ćwiartce) . Z góry dziękuje ????
nikifor// Dopisane. Przed wysłaniem postu sprawdzaj dokładnie czy masz wszystko!
Jak możesz to jeszcze zrób pogrób mój nick tak jak to było wcześniej żeby nie było niejasności. Z góry dzięki .

nikifor// Pogrubienie nie jest potrzebne. Wystarczy tak jak jest.

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sorry, że piszę, ale dopiero teraz zauważyłem. Mecz Sevastova Anastasija vs. Pavlyuchenkova Anastasia na Unibecie odbywa się dziś o godzinie 23:00 a na Doxxbet jutro o 01:00. Mam podać inny typ :?: ja nie ogarniam tych godzin.

olisadebe7 36

olisadebe7

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kort tenisowy
Belchior89,
Pomyliłeś się i dałeś 2 typy z Unibetu i jeden z doxxa.
Dzień 5:
Olisadebe7- B89
06/03/2010 23:00 Sevastova Anastasija vs. Pavlyuchenkova Anastasia [Typ: Sevastova +1.5 Kurs: 2.04]
06/03/2010 22:00 Cibulkova Hantuchova [Typ: over 21,5 Kurs 1.96]
06/03/2010 16:00 Spanielsko vs. Svajciarsko [Typ: 1 Kurs: 1.45]
AKO:5.797
Unibet

belchior89 269

belchior89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Belchior89,
Pomyliłeś się i dałeś 2 typy z Unibetu i jeden z doxxa.

Wszystkie były z Unibetu... :-| Dopiero teraz Unibet zmienił Sevastova Anastasija vs. Pavlyuchenkova Anastasia na godzine 00:00 07.03.
Mogę prosić opiekunów o odpowiedź :?:

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Czy mecz debla kobiet Groenfeld/King - Errani/Vinci będzie liczony jako na dziś? Startują o 2:30.