>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Chodzi mi o drabinkę. 1wszy w grupie gra z 3cim w grupie czy jakieś losowanie z rozstawionymi?

Wszystkiego się dowiecie, spokojnie. Na ten moment jeszcze nie ma dokładnej rozpiski.

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Po pierwsze zobacz, że grup jest 9 a według regulaminu wychodzą osoby z miejsc 1-3 + 5 osób najlepszych z miejsca 4. Według mnie powinno być, że osoby z pierwszego miejsca są rozstawione a dalej losowanie z tym, że aby nie było tak, że będą grać osoby które grały ze sobą w grupie.

mlodyfan 0

mlodyfan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Po pierwsze zobacz, że grup jest 9 a według regulaminu wychodzą osoby z miejsc 1-3 + 5 osób najlepszych z miejsca 4. Według mnie powinno być, że osoby z pierwszego miejsca są rozstawione a dalej losowanie z tym, że aby nie było tak, że będą grać osoby które grały ze sobą w grupie.

mega odkrywcze to nie jest ;P

mamy 32 miejsca wiec proste
1 i z 2 miejsc najlepsza siódemka rozstawiona do nich dolosowuje się rywali ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Dziś wieczorem wspólnie z michauem przedstawimy drabinkę następnej rundy turnieju.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Panowie wychodzę z małą prośbą do Was. Otóż jutro jak wiedzą zainteresowani zaczynamy rundę pucharową. Będzie ona trwać do czwartku włącznie. Niestety tak się składa, że od jutra rana do czwartku mnie nie ma... Teraz pytanie do Was, czy jest taka osoba, która mogłaby zagrać ze mną dziś wieczorem część pojedynku i ewentualnie w czwartek wieczorem dokończyć ? Tylko proszę o zgłaszanie się osób z miejsc trzeciego i czwartego, żeby nie zaburzać jakoś bardzo sposobu dobierania par (1 z 4, 2 z 3 itd - ja zajmuję 2-gie miejsce w grupie). Jeżeli ktoś się zgłosi to będę bardzo wdzięczny. W innym wypadku raczej nie będę w stanie rozegrać pojedynku.

pozdrawiam

edit/ już załatwione, zagram z Gostyniakiem ;)

D 0

docent_16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie,gracz bienias90 odlaczyl sie w trrakcie 1 frejmu ,niestety nie zrobilem screenu,tak wiec,nie wiem co z tym zrobic

B 0

bienias90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przepraszam, ale miałem problemy z internetem i w ogole nie mogłem sie połączyc;/
możemy jeszcze dzis zagrac ????

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
To jak panowie, gracie czy nie? Jeżeli nie wpisuje walkower dla docent_16, na odpowiedx czekam do 22.

B 0

bienias90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
napisałmem na PW do docent_16 i narazie czekam na odpowiedz i mam jeszcze taka sprawe bo nie rozegrałem jeszcze meczu z graczem pawlikn pisałem na PW do niego ale nic nie odpowiedział.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
napisałmem na PW do docent_16 i narazie czekam na odpowiedz i mam jeszcze taka sprawe bo nie rozegrałem jeszcze meczu z graczem pawlikn pisałem na PW do niego ale nic nie odpowiedział.

Miales kilka dni na rozegranie tego meczu.

B 0

bienias90

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak ja wiem ale wczesniej nie miałem dostępu do internetu i nie miałem jak rozegrać tego meczu.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Nie wiem czy pawlikn pojawi sie dzisiaj jeszcze na forum. Macie czas, jak wszyscy, do 23:59 na rozegranie meczu.

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Hilcus
Assitalia: Jak znów Twoja narzeczona losowała to nieźle mi podpadła ;)

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
Assitalia: Jak znów Twoja narzeczona losowała to nieźle mi podpadła ;)

Tym razem losowałem sam. A konkretniej, nie losowałem tylko dobrałem pary wedle statystyk z rundy grupowej.. ;)

mlodyfan 0

mlodyfan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Tym razem losowałem sam. A konkretniej, nie losowałem tylko dobrałem pary wedle statystyk z rundy grupowej.. ;)

Jest już przygotowana cała drabinka do meczu finałowego czy nie ?

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestem...?
To lepiej Assitalia ją już wrzuć na forum bo ktoś oskarży Was o to, że możecie dobierać sobie lub komuś wygodniejszych przeciwników. Ja do tego wszystkiego nic nie mam, ale zawsze może znaleść się jakaś maruda...

M 0

mpiwowski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ma ktoś kontakt GG do gracza Mlodzinalks??

Interesują mnie te osoby co były z nim w grupie.

M 0

mpiwowski

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
sprawa z gg się rozwiązała. teraz mam inne pytanie. Czy istnieje taka możliwość, że jakbym wygrał w tym turnieju jakąś wirtualna gotówkę to mogli byście mi to wysłać na konto wp a nie na konto gamedesire??

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn

A tak wklejam, gdyż mnie to się jeszcze w mojej karierze snookerowej nie zdarzyło. Mój ruch lecz to dzieło artiza5.
Jeśli się nie spodoba to delate.

Status
Zamknięty.