>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
reklama, reklama na pewno :-D
A co Cię to interesuje czy reklama czy nie?
Jeżeli w kolejnych kolejkach firma Bet-at-home będzie miała dalej tak mizerną ofertę czyli tylko standardowe 1x2 dodam jeszcze jednego bukmachera, gdzie jest więcej opcji obstawiania.

lebron44 0

lebron44

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sosnowiec
ten konkurs nie ma sensu jak jest tak uboga oferta... Czemu? Ponieważ wszyscy typują te same typy. NIemcy, Tunezja po kursie 1,7. więc jak każdy będzie tak typował to wszyscy będą plasować się na tym samym miejscu. Dodałbym do tego konkursu jeszcze inne buki od jutrzejszego dnia.

mietus_20 0

mietus_20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam dla Ciebie rade Lebron44 bierz przykład od Gutka nie gra tzw. &quot;Masówki&quot; lecz szuka niespodzianki i to się chwali ????
Ale szczerze oferta jest bardzo uboga....

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W pierwszej fazie konkursu można podawać te same typy co inny gracz.

Rozumiem, że do drugiej fazy konkursu przystąpi mniejsza ilość uczestników ? Ilu i kiedy zaczyna się faza druga ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Czy jeżeli zapisałem sie dopiero dzisiaj moge wziaś udział czy nie?
Tak, zapisy trwają do pierwszego rozpoczętego dzisiaj spotkania
Rozumiem, że do drugiej fazy konkursu przystąpi mniejsza ilość uczestników ? Ilu i kiedy zaczyna się faza druga ?
Zle sie wyslowilem. Z uwagi na małą ofertę można typować takie same zdarzenia jak inne osoby. Niebawem poszerzę ofertę o dodatkowe 2 firmy to wówczas każdy będzie musał podawać inne typy.

A 23

adam2173

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ehh, nie dopisałem Bilansu... , proszę o poprawienie, ma być -200 , post 59 ????
Jareks89//poprawiłem

D 0

daniel999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z kont
Nie dodalem napisu &quot;bilans&quot;. I tak mam zerowy. Mam nadzieje, ze to nie bylo konieczne? :&gt;

bam14 3K

bam14

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Jeżeli w kolejnych kolejkach firma Bet-at-home będzie miała dalej tak mizerną ofertę czyli tylko standardowe 1x2 dodam jeszcze jednego bukmachera, gdzie jest więcej opcji obstawiania.
Mam rozumieć, że od 3 kolejki już będzie więcej opcji do stawiania ;) ?

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Panowie, jeśli piszecie prośbę o jakąkolwiek zmianę/dopisanie brakującego elementu to bardzo proszę o dopisanie takiej informacji jak numer postu bądź zamieszczenie linku do własnego postu. Ułatwi to nam, moderatorom pracę.

M 4,2K

madangelo

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Norrköping
Ja mam pytanie co do uzupełnienie bilansu pod podawanymi typami :&gt; Czy to trzeba sobie samemu podliczać, czy to po prostu jest wolne miejsce żeby potem jak Mod bedzie podliczał konkurs to wpisze tam nasz wynik, bo tak mi sie do tej pory wydawało ale teraz patrze na inny typy to już nie wiem ????

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sam podliczasz i wpisujesz.
Mam nadzieję, że ktoś to potem będzie sprawdzał przed robieniem tabeli.