>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie nie marudze... poprostu uwazam ze ta walizka to badziew.. tak samo jak ta walizka z unibetu , ktora nie jest wogole sklejona... i jak sie ja przez przypadek otworzy nie tak jak trzeba to sie rozlatuje.. przynajmniej w moim przypadku tak bylo

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Moja walizeczka trzyma sie dobrze jezeli jest sie do czego przyczepic to jedynie kart

bartekf84 0

bartekf84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no rzeczywiscie karty to juz straszny badziew... polecam karty z unibetu albo pokerstars... z unibetu jak nie gra sie nimi na jakims plotnie tylko na zwyklym stole to sie zaraz scieraja.... ale ogolnie mi sie podobaja... moze wiecie gdzie kupic takie plotno jak na stol ?

M 0

m12rowka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
temat pojawi pewnie się razem z hasłem i jak znam zasady na tutejszym forum to będzie to na 1-2 min przed końcem rejestracji

M 0

m12rowka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
turniej jest o 20 (czas serwera na paradise 19) , ale rejestracja kończy się 19:55 więc przyjmij tą poprawkę, hasło powinno pojawić się w dziale najpóźniej o 19:54

S 0

sidor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ejj kurde napiszcie to hasło gdzie indziej , spełniam wszystkie warunki ale nie moge wejsc w ten wątek gdzie hasło jest :/

M 0

m12rowka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
niestety koledzy ale hasło ma się pojawić w działe z hasłami i już jest tam podstrona do hasła na paradise i ma być tak jak napisałem wyżej 19:54 ( nie myliłem się)

M 1

maciek55

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja mam pytanie do kierowników tego forum jestem zerejestrowany od 5 miesięcy to według regulaminu muszę mieć 50 postów a jaki jest sens tyle postów w sposób sztuczny tworzyć ?

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
chodzi o aktywność na forum nie o posty typu która godzina , nie dostałem bonusa

S 0

sidor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ok spoko wiem o tym , tylko ze ja spełniam wszystkie warunki a dostępu do tego działu nie mam :/ napisałem do bananqa to mi tylko odpisał ze zgłosi to do admina ,tylko co mi ze on zglosi to jutro czy pojutrze :/ jak z tego co widze to dzisiaj jest na paradajs poker ostatni turniej i chciałem zagrac w nim.

S 0

sidor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
prosze aby jakiś admin podał mi to hasło na pw lub wogule aby mi ktos je podał , bede wdzięczny bardzo ????

mroku 104

mroku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Australii
czuje ze zaraz przepadnie tur ????

brawo Vader :p
minute przed turem byles niedostepny ????

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla mnie to są wałki. Mam 21 postów czy tam ile, jestem na forum 11 dni... a tu dla mnie to wałek z tym turniejem... pozdro

S 0

sidor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzieki wielkie wam za super tura , dzieki dla wszystkich adminow którzy mnie olali w szczegolnosci bananqowi

Status
Zamknięty.