>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Nie postawiłem ponieważ sprawdzałem tylko mecze ze środy. Nie musisz się martwić. Jeśli wygrała to będzie ✅ ;)

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Jeśli można typować wynik do połowy czemu w regulaminie nie ma o tym słowa?Proszę uzupełnić regulamin bo nie każdy czyta tutaj każdy post.
Typujemy 1X2 under/over inne typy zabronione.I ja sie dowiaduje dopiero w czasie 3 kolejki że do połowy można też typować:/

przemor 0

przemor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zakrzówek
&quot;2. FC Sevilla - Fenerbahce (under/over 2.5) TYP: over 2.5 KURS: 1.70 zły typ&quot;
To jest mój typ z 3 kolejki (grupa 8), powinien być on zaliczony, a pisze przy nim &quot;zły typ&quot; dlaczego? ;)

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
regulamin Czytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niektórzy jak Baros gr 15 typują nawet x1 czy x2 --oj ludzie ludzie.

gelo-14071 413

gelo-14071

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niektórzy zmieniają swoje typy. Dostanę w końcu odpowiedź od modteam czy obowiązuje ich inny regulamin ? Patrz : TBM gr.20

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Można typować tylko raz i koniec! Myślę ,że moderzy którzy czuwają nad konkursem uwzględnią Twoją uwagę w rozliczeniach.A jak nie to napisz do któregoś z nich na PW.

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co już tu było pisane i słyszałem to można.

komarr 4

komarr

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Doncaster
to jak w dalszej czesci rozgrywek ktos bedzie podawal takie same typy jak przeciwnik to co ciagle dogrywka? :}

bodi 0

bodi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W I rundzie możesz podawać, ale w fazie play-off to nie.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rio de Janeiro
kto w koncu zajrzy do grupy 4 i rozliczy moj mecz?
mecz weszedl ale jest od dwoch dni nie rozliczony

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Anapolon spokojnie. Mecz zostanie rozliczony. Musisz uzbroić się w cierpliwość. Prawdopodobnie będzie tak, że każdy z nas 3 modów będzie miał swoje 9-10 grup. Wtedy będzie łatwiej o zachowanie porządku.

jaca 0

jaca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W I rundzie możesz podawać, ale w fazie play-off to nie.
A kto to wymyślił?
Czyli w tej rundzie, gdy w ostatniej kolejce będzie mecz decydujący o awansie i jednemu będzie wystarczał remis, to najlepiej podać typy identyczne jak rywal - wówczas awans pewny ;)

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Niektórzy zmieniają swoje typy. Dostanę w końcu odpowiedź od modteam czy obowiązuje ich inny regulamin ? Patrz : TBM gr.20

Hmm... wydaje mi się, że nie zmieniłem swoich typów. Poprostu pomyliłem się przy pierwszym typowaniu z datami spotkań i podałem mecze na dni wtorek-środa bo straciłem rachubę czasu. Potem podałem swoje typy jeszcze raz z tym, że typ, który podałem na środę zostawiłem i go nie zmieniałem ---&gt; a wymieniłem poprostu dwa typy wtorkowe, których na kuponie zgodnie z regulaminem być nie powinno.

widzę jednak, że wielu osobom zależy na zwycięstwie w tym konkursie za wszelką cenę. Ja tam to traktuję ten konkurs jako fajną zabawę, tak więc sprawę niech rozstrzygną moderatorzy prowadzący konkurs... a zresztą... niech będzie, że moje typy się nie liczą, żeby nie było niepotrzebnej zawiści, czy posądzania o oszustwa, bo co jak co ale wydaje mi się, że przy takiej pomyłce każdy inny user także mógłby podać swoje typy ponownie.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Od czasu do czasu widze, że niektórzy użytkownicy rozgrywają mecze z... Pauzą. Przyznam, że jest to dość oryginalne. ???? Ale przed chwilą przeczytałem post w którym ktoś pisze, że chciałby nadrobić kolejke w innym czasie bo zapomniał podać typów, a Pauza też ich nie podał. ???? Może w temacie &quot;Ważne dla uczestników&quot; warto napisać jak największą czcionką &quot;Pauza nie jest użytkownikiem&quot; lub &quot;Pauza oznacza, że w tej kolejce nie podajecie typów&quot;. ????
Pozdrawiam ????

patefon 0

patefon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kaluza
W grupie 21 niepodliczono mi jednego typu : FC Flora Tallinn - Zalgiris Vilnius !! zalgiris wygrał 1:0 !! prosze o poprawienie !! wynik mozna sprawdzic na stronie betathome !! pozdrawiam ???? ????

B 4

bot_13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
3 Kolejka Środa-Czwartek 5-6 Marzec

bot_13 - Kucharz_TM
FC Porto - FC Schalke 04 - x (1 połowa) 2.15 ✅
Cracovia Krakow - Gornik Zabrze - 1 2.00 ⛔
RSC Anderlecht - FC Bayern München - 2 1.65 ✅