na jutro tez będzie jakiś meczyk? można go dodać jeszcze dzisiaj?
bo pewnie będzie ten do 17.00 kamerun-egipt, i obawiam się ze nie zdąrze go wytypować...
niestety musze zrezygnowac z brania udzialu w tym konkursie , spotkania do typowanie podawane sa w takim terminie ze nie jestem w stanie podawac typow przed rozpoczeciem spotkan , :kwasny4565:
zle mam podliczone typy w meczu Wyb.Kosci Sl.-Nigeria
1) Dokładny wynik spotkania 0:0
2) 1x2 X
3) Strzelecy Brak
4) Under/Over Under 1pkt
5) Wynik Pierwszej połowy X 1pkt
6) Dokładny wynik pierwszej połowy 0:0 pkt
7) Czy Goście strzelą bramkę Nie
8 Czy Gospodarze strzelą bramkę Nie
ja tez mam błąd :
1) 1:0
2) 1 1pkt
3) Drogba
4) under 1pkt
5) x 1pkt
6) 0 : 0 1pkt
7) TAK
8) NIE
Dlaczego dostałem tylko 4 ptk ? Powinienem dostac 7 ptk. W Temacie jest napisane W.K.S - Nigeria, wiec podptk. 1,7 i 8 sie zgadza z wynikiem.
Jeżeli się mylę to sorki, ale kto pyta nie błądzi ;]
Pozdro
1) 1-0
2) 1 1pkt
3) Drogba
4) UNDER 1pkt
5) X 1pkt
6) 0-0 1pkt
7) Nie 1pkt
tak 1pkt
Jeszcze plusik przy wyniku 1-0 ????
jak z tą tabelą? może w czymś pomóc? ????
Konkurs przewidywany jest do końca rozgrywek Pucharu Narodów Afryki.
Nie trzeba już pomagać Grzesio mi pomaga
PS. TAbela jak wyraźnie pisze jest po 2 kolejkach !! a nie 3 Więc radzę patrzeć.
ja nie rozumiem dlaczego ludzie wpisuja cos takiego np:
5) Wynik Pierwszej połowy (1)
6) Dokładny wynik pierwszej połowy (1-1)
przeciez to koliduje ze soba :|
albo ktos stawia remis po polowie albo wygrana...
Wydaje mi się, że nagrodą jest tytuł TYPERA, więc jestem jak najbardziej za tym, aby poszczególne typy meczu były ze sobą 100% zgodne - umówmy się, albo ktoś typuje, albo strzela ślepakami by ciułać małe punkciki - chyba nie o to chodzi. Sprawdzanie zgodności to byłaby większa praca dla modów, ale cóż... ????
Niestety tego nie mogę kontrolować każdy typer odpowiada sam za swoje typy i ja nie mogę mu ich narzucać każdego sprawa więc niestety nic nie mogę z tym fantem zrobić przykro mi
Pozdrawiam
Dzisiaj był pewien problem z typowaniem, bo stronka od 17.39 do 17.59 nie działała. Rozumiem, że to był problem obiektywny - więc może jednak da radę uznać dzisiejsze typowania
Nie , wiem ze nie działała , ale o 18:00 mecz sie zaczynał wiec sory.
Ja np. typuje z głowy co mi pierwsze na myśl dojdzie , a nie 415165165 godzin mysle co dac :]