grzesio
Forum VIP
Zaraz wrzuce co i jak , bo ciągle siedzę na dość słabej bezprzewodówce (internet)Do kogo jakieś loginy czy coś ?
Loginy do mnie.
Zaraz wrzuce co i jak , bo ciągle siedzę na dość słabej bezprzewodówce (internet)Do kogo jakieś loginy czy coś ?
Zostaw mi swoje dane w pkt reputacjiNie mogę wysłać wiadomości prywatnej do moderatora (chodzi o wysłanie danych do nagrody), pokazie się informacja ze nie mam uprawnień. Co na to poradzić?
Czemu wiadomośc miała by nie dojść ?Dane wyslalem,ale nie wiem czy wiadomosc doszla...Dodatkowo dane zostawilem w komentarzu do "punkty reputacji" Dziekuje i Pozdrawiam.
Zostaw mi swoje dane w pkt reputacji
Rezygnuję ze swojej nagrody za 12 miejsce, proszę ją przekazać kolejnym uczestnikom. Dziękuję za fajną rywalizację.
Jak ktoś nie dostał PW ode mnie to znaczy , że jego dany nie doszły.
Twoje dane mam , więc nie wysyłałem Ci PW.Więc jak nie dostałem żadnego PW znaczy,że dane nie doszły?
Wysyłam więc jeszcze raz.
I jeszcze w kwestii formalnej - 20 czerwca był jedyny raz gdy 2 osoby miały największą liczbę punktów,kolega erka był zdaje się jednak szybszy ode mnie,czy jak rozumiem przy jego rezygnacji z nagrody przechodzi ona na mnie czy przepada?
czekam do jutra do 9:00 na trzy osoby z danymi , jak nie to wysyłam bez nich...
Doszłoa moje dane doszły ? pisałem w reputacji gdyż nnie mam mozliwości pisania
PW , a od Ciebie nic nie dostałem