Usuwacie posty mniej aktywnych użytkowników z konkursu? Moje wczorajsze typy zniknęły z tematu
Mundial 2014 - 12/13 Czerwca - gr A.

Tak. Mamy mniej roboty , a po za tym większośc z Was i tak "sępi" we wszytskich możliwych konkursach na MŚ , a posta merytorycznego dłuugo szukać...Usuwacie posty mniej aktywnych użytkowników z konkursu? Moje wczorajsze typy zniknęły z tematuMundial 2014 - 12/13 Czerwca - gr A.
Można wiedzieć czemu wszyscy na sobote podają typy na 4 mecze??Każdego dnia w odpowiednim temacie udzielamy odpowiedzi na w/w pytania, dotyczące dwóch meczów grupowych (I etap) oraz meczów 1/8, ćwierćfinałowych, półfinałowych i finału (II etap).
Można wiedzieć czemu wszyscy na sobote podają typy na 4 mecze??
Coś się zmieniło w Regulaminie?
Nie widzę moich typów podanych wczoraj, ani zapisu do konkursu. Jak to możliwe? Istnieją te posty czy tylko ja ich nie widzę?
mkr zobacz na temat Pytania i niezgodności i odpowiedzi moderatorów. Nie ma co liczyć na regulamin gdy ktoś za niego odpowiedzialny nie potrafi go dobrze napisać. Moderatorzy mają problemy z pisaniem po polsku, podają sprzeczne odpowiedzi, nie potrafią odpowiedzieć na proste pytania użytkowników.
Usunęli jak leciało wszystkich co mają mało postów a zostawili też takich którzy mają kilkaset postów ale ostatnie kilkadziesiąt to wpisy w konkursach. Dobrze że teraz usunęli, raczej spodziewałem się że może tak się stać na koniec gdy okaże się że za dużo nowych użytkowników wygra nagrody w w porównaniu do stałych bywalców.
Mógłbyś napisac do kogo jak juz wiadomo ? Chciałbym pogratulować zwycięzcy.ale i tak już pewnie wiadomo do kogo trafią nagrody
Do mnie i do Rambo zapewne...Mógłbyś napisac do kogo jak juz wiadomo ? Chciałbym pogratulować zwycięzcy.
Bo nie skończyłem wszystkich podliczać...http://forum.bukmacherskie.com/f452/mundial-2014-12-13-czerwca-gr-a-108408-2.html#post4558174
Czemu wszystkie inne typy są podliczone zaś moje nie ?
Też się zastanawiam dlaczego mojego typy w 1 kolejce są nie podliczone:
http://forum.bukmacherskie.com/f452/mundial-2014-12-13-czerwca-gr-a-108408-3.html#post4559105
skąd mam wiedzieć, że muszę być aktywny merytorycznie, w regulaminie tego nie było, a ja akceptowałem tylko regulamin, skoro tam tego nie było to niesłusznie usunęliście moje typy
znowu wygra klika mająca dużo postów, a nowym nie daje się szans
Pozatym aktywność liczymy po zakończeniu konkursu a nie przed
pepe86 identyczne mam spostrzeżenia ale wcześniej jakoś to sie kręciło
A to, że usunęli obecnych i potencjalnych klientów sponsora tego konkursu
Tym bardziej nie rozumiem po co sobie dorabiać tyle roboty i z własnej woli zmuszać się do rozliczania 4 meczów dziennie x 150 konkursowiczów x 14 dni fazy grupowej. Nawet z 2 meczami już widać, że będzie z tym masę roboty, a z 4 to będzie jej 2 razy więcej. Powodzenia życzę...Spokojnie, wszystkie typy dzisiaj będą podliczone. To trochę trwa, ponieważ jest masa postów i to zajmuje sporo czasu, a nie każdy ma czas w nocy podliczać.