>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności

Status
Zamknięty.
cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
Liga Mistrzów (Champions League)
Dynamo Kiev - Manchester United: Drużyna gości, dwiema bramkami lub więcej 2,55
Wtorek 2007-10-23 20:45
VfB Stuttgart - Lion 2 2,40
CSKA Moskva - Inter 2 1,95
Wtorek 2007-10-23 18:30
Rangers - Barcelona 2 1,65
za to zdobylismy 5 bramek podobno za zlamanie regulaminu mamy ich 0
pytanie tylko w jaki sposob zlamalismy regulamin bo przeczytalem go jeszcze raz i nie znalazlem nic.

jaca 0

jaca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
proponuje sie przyjrzec, z ktorch dni mialy byc podawane typy
Akurat dni, to są dobre ;)
Raczej zwróć uwagę na pierwszy zakład i porównaj go z dozwolonymi zakładami w konkursie :spokodfhgfh:

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
ok złamaliśmy regulamin ale jak jest napisane w tym samym regulaminie za podanie niedozwolonego meczu maja byc minus dwa gole a wiec to ty (BEAU) naucz sie czytac!!!.
nie pasuje to mozemy wogole sie wycofac

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
nie wiem czemu nie moge edytowac swojego postu wiec pisze kolejny.
jesli faktycznie chodzi o dni to tylko potwierdzilo ze ten kto to ustalil nie jest w pelni normalny.jesli jest liga mistrzow to dlaczego ma nie byc cala tylko polowa???
typy mialy byc podawane do 18-tej i tego sie trzeba bylo trzymac a z jakich dni to jest zagrane to powinno byc najmniej wazne.
pomyslcie troche bo sami psujecie zabawe ????

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Między Anglią a Polską jest tylko różnica jednej godziny a Ty pomyliłeś sie o dzień i jeszcze podałeś jeden typ niezgodny z regulaminem.Więc nie ma o czym mówić.W regulaminie było również napisane,że ostateczne zdanie ma moderator więc sie nie wykłócaj.

shon19 40

shon19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pyrlandia
Tak mała poprawka wynik meczu z naszym udziałem (KKS&amp;RTS) powinien być 1-3 a nie 0-3. Dzięki z góry za poprawkę

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
Między Anglią a Polską jest tylko różnica jednej godziny a Ty pomyliłeś sie o dzień i jeszcze podałeś jeden typ niezgodny z regulaminem.Więc nie ma o czym mówić.W regulaminie było również napisane,że ostateczne zdanie ma moderator więc sie nie wykłócaj.
co do handicapu sie zgodze bo to moj blad ale z tymi typami na srode i czwartek to jest najwieszy bezsens.wytlumacz dlaczego nie mozna bylo stawiac calej ligi mistrzow??
na przyszlosc wedlug mnie powinna byc zasada ze podajemy typy np. do czwartku do 17 a z jakich dni to powinno miec najmniejszego znaczenia.
pomyslcie troche nad tym.

wojtek88-16 18

wojtek88-16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Wyrażę swoje zdanie tylko ???? Już za pierwszej edycji tego konkursu było ustalone że typy są do godziny 15 podawane i jakoś nie zauważyłem problemu z tym jak ktoś się spóźnił to nie narzekał. Ale po raz pierwszy się zdarza taka sytuacja jak w tym przypadku. Zresztą nie ma różnicy jeden dzień w tą czy w tą. Jeśli dobrze się gra to nie ma znaczenia dzień w jakim się gra. I tak jak jest w regulaminie że moderator ma decydujący głos. Przecież to jest zabawa błędy się zdarzają ale gra się dalej. Więc niech każdy robi swoje zadania w konkursie i tyle pozdro

jaca 0

jaca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pytanie z innej beczki:
czemu w grupie D nie ma terminarza?

beau 1

beau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Tak mała poprawka wynik meczu z naszym udziałem (KKS&amp;RTS) powinien być 1-3 a nie 0-3. Dzięki z góry za poprawkę
Regulaminu nie znasz i śmiesz się upominać o poprawe czegos co jest dobrze????

adwokat_typera 107

adwokat_typera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscierzyna
cala złamałeś prawo (regulamin) ... irytują mnie Twoje wypowiedzi w stylu &quot;złamalem regulamin&quot;, ale zawsze masz jakieś &quot;ale&quot; ... przegraleś mecz i jeszcze masz najwięcej do powiedzenia, a mój drogi regulamin nie jest od dziś więć jeśli Ci nie pasował to w ogóle nie trzeba było wystartować w turze skoro Ci coś nie pasuje ???? teraz wylewasz niepotrzebne brudy, a sam nie jesteś czysty ... graj dalej liga nie kończy się na jednym meczu, a jak Ci nie pasuje to wycofaj sie z konkursu ....

cala 37

cala

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Birmingham
cala złamałeś prawo (regulamin) ... irytują mnie Twoje wypowiedzi w stylu &quot;złamalem regulamin&quot;, ale zawsze masz jakieś &quot;ale&quot; ... przegraleś mecz i jeszcze masz najwięcej do powiedzenia, a mój drogi regulamin nie jest od dziś więć jeśli Ci nie pasował to w ogóle nie trzeba było wystartować w turze skoro Ci coś nie pasuje ???? teraz wylewasz niepotrzebne brudy, a sam nie jesteś czysty ... graj dalej liga nie kończy się na jednym meczu, a jak Ci nie pasuje to wycofaj sie z konkursu ....
udzielil ci ktos glosu????
poprostu male niedociagniecie z mojej strony a jak masz jakis problem to zapraszam na priv

adwokat_typera 107

adwokat_typera

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koscierzyna
człowieku drogi jakbyś nie wiedzial, że istnieje takie coś jak wolność słowa, która jest podstawą demokracji ???? i jeszcze jedno ja nie chowam głowy w piasek i załatwiam jakieś sprawy w układach na privie ... sorki mówie twardym językiem, wiem co mówie, i nie będę bał sie mówic tego co myśle ... po prostu mam swoje zdanie i je głośno wyrażam ... i nie musisz mi udzielac głosy bo na prawie to ja sie znam nie od dziś a my niestety w sądzie nie jesteśmy, więc nie jesteś sędzią, ktory ma prawo mi udzielac głosu ... chłopie przemyśl swoje zachowanie a nie pisz mi co mam pisac ???? cenzura w Polsce sie skonczyla ... dawno temu ... wielu ludzi o to walczyło byś żył w wolnej Polsce i weź to pod uwage ???? ja po prostu wyraziłem to co myśle w danej chwili o Twoich wypowiedziach ....

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Za niepodanie nazwy druzyny beda sypały sie kary
Nie bede nastepnym razem zawracal sobie głowy i marnowal czasu by dojsc do tego ktora to druzyna :przeklina:
Przykladem jest druzyna niejakiego roxanne - wieczni zwyciezcy. Nastepnym razem mimo imponujacego wyniku 5 bramek mozecie przegrac mecz ????

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
bedza robione jakies tabele w poszczegolnych ligach?

Status
Zamknięty.