Screen zostanie podesłany jak wróci Łysy
.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4ee7fe7ce009ce11.html
Screen zostanie podesłany jak wróci Łysy
.
Juz poprawione.Typy podajemy do godziny 15:00 w Niedzielę.
Czy to dotyczy wszystkich uczestników konkursu czy moderatorów nie dotyczy?
Alko%Team podali typy po 15 a jak zwróciłem na to uwage w temacie to mój post został usunięty...
Oświadczenie
Ze względu na zbyt dużą liczbę walkowerów w niektórych liga administracja postanowiła na wniosek niektórych użytkowników wycofać 3 nagrody z konkursu tj. Drużyna, która zdobędzie najwięcej punktów w fazie ligowej; Drużyna, która będzie miała najdłuższą serię bez porażki; Drużyny, które wygrają swoje ligi. Powodem tych decyzji, która miała zostać już podjęta jakiś czas temu jest duża liczba walkowerów, co powoduje nie równy podział szans wszystkich uczestników konkursu. Dla nas zasada fair play jest priorytetem.
Pozdrawiam
Po pierwsze nie wiem, czy się zaliczam to "tych uczestników", ale przyznaję, że pisałem do Marcina w sprawie walkowerów już po 3-4 kolejce. Jak możesz sprawdzić, moja drużyna prowadzi w swojej grupie (i tak było przaktycznie od początku, a pisząc PM moja drużyna miała na koncie same zwycięstwa)....ja sie w takim razie pytam ktorych uczestnikow? Dlaczego do licha ciezkiego ktos zglasza pretensje do czegokolwiek, skoro mial takie same szanse na wygranie ligi jak ci co sa na pierwszych miejscach w ligach. A gdzie w tym wszystkim sa wlasnie ci z pierwszych miejsc?
Przede wsystkim jak pisałem, to była moja propozycja po 3-4 kolejkach, kiedy było wiadomo, że kilka drużyn już wyleciało, ale nie można było przewidzieć co będzie dalej. Nie zakładałem wówczas, że z konkursu mogą także wylecieć drużyny będące w czołówce danej grupy. Niestety w konkursie już są takie przypadki, co z kolei powoduje, że także moja propozycja traci sens...A po co? Na to samo wyjdzie podliczajac razem z walkowerami.
Przede wsystkim jak pisałem, to była moja propozycja po 3-4 kolejkach, kiedy było wiadomo, że kilka drużyn już wyleciało, ale nie można było przewidzieć co będzie dalej. Nie zakładałem wówczas, że z konkursu mogą także wylecieć drużyny będące w czołówce danej grupy. Niestety w konkursie już są takie przypadki, co z kolei powoduje, że także moja propozycja traci sens...
Po drugie nie wyjdzie na to samo, bowiem nagroda za największą liczbę punktów i bramek nie odnosi się z osobna do każdej z grup, a tylko dla jednej drużyny biorąc pod uwagę wszystkie grupy. Tym samym jeżeli w jednej grupie "wyleci" 5 drużyn, a w drugiej 3, to wcale nie musi wyjść na to samo.
nie zglaszalbym wtedy zadnych pretensji, bo tak by wynikalo z regulaminu, skoro dana druzyna sie wycofala to wszystkim naleza sie walkowery i koniec gadania. A tak jak bedziemy sie zastanawiac co sie moze stac za 10 kolejek to najlepiej odrazu napisac "alternatywny regulamin", tak na wszelki wypadek, a nóż sie przyda...To ja mam pytanie, czy aby któregoś meczu Twoja drużyna nie przegrała? (a później w wyniku wycofania drużyny otrzymaliście walkower?). A czy nie myślisz, że przed końcem konkursu nie odpadnie kolejnych kilka drużyn i wówczas którejś drużynie, która też miała porażkę nie wyskoczy jakaś lepsza seria? (tylko dlatego, że jakaś drużyna sobie odpuści nie mając szans na awans?).