>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niezgodności - Masters Tennis

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Tak jak Borek Ci napisał, typ zastępczy stosowaliśmy tylko wówczas, gdy zakład był zwrotem, czyli zakończył się w pierwszym secie lub gdy ktoś grał over czy under gemowy i przytrafił się krecz i niestety niemożliwym jest dodanie Ci typu zastępczego.

tomekbdg 0

tomekbdg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze sobie pozwolę na małą uwagę odnośnie zabawy organizatorów... Jakiej ? Otóż zabawy w &quot;widzimisie&quot;...
Dlaczego w poprzednich tygodniach, gdy ktoś wychodził np.wcześnie do pracy/szkoły lub wracał późno, mógł warunkowo podawać typy z jednego buka ? A w tym tygodniu już są minusy za to ?
Rozumiem, że uczestnicy akceptując regulamin zobowiązali się do tego, ażeby siedzieć od 7.00 do 15.00 !!! (tak tak, po 15.00 oferty u sponsora brak) i czyhać na ofertę.!?
Nie ma to jak równe traktowanie uczestników...
Na odpowiedź nie oczekuję, bo to pytania retoryczne... Tytuł tematu brzmi pytania i niezgodności, więc przedstawiłem kolejną niezgodność, jaka ma msce w trakcie tego konkursu...

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Do powyższego ;
Malisse - Ferrero również zła data, więc 2 ⛔ się należą..?

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Jeszcze sobie pozwolę na małą uwagę odnośnie zabawy organizatorów... Jakiej ? Otóż zabawy w &quot;widzimisie&quot;...
Dlaczego w poprzednich tygodniach, gdy ktoś wychodził np.wcześnie do pracy/szkoły lub wracał późno, mógł warunkowo podawać typy z jednego buka ? A w tym tygodniu już są minusy za to ?
Rozumiem, że uczestnicy akceptując regulamin zobowiązali się do tego, ażeby siedzieć od 7.00 do 15.00 !!! (tak tak, po 15.00 oferty u sponsora brak) i czyhać na ofertę.!?
Nie ma to jak równe traktowanie uczestników...
Na odpowiedź nie oczekuję, bo to pytania retoryczne... Tytuł tematu brzmi pytania i niezgodności, więc przedstawiłem kolejną niezgodność, jaka ma msce w trakcie tego konkursu...
Chyba jest różnica pomiędzy tym, że dany buk w ogóle nie wystawił oferty w danym dniu a tym, że ostatni mecz danego dnia był powiedzmy o 16.
Oczywiście
Do powyższego ;
Malisse - Ferrero również zła data, więc 2 ⛔ się należą..?

Tak.

radek1509 53

radek1509

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
http://forum.bukmacherskie.com/f320/faza-grupowa-grupy-iii-i-iv-57237-5.html#post2199066

19 Kwi 16:30 Diego Junqueira v Christian Lindell Typ: 1 Kurs: 1,40 Bet365
Proszę o wstawienie tego spotkania zamiast spotkania Urszuli Radwańskiej z Jeleną Dokić ponieważ zostało odwołane oraz poprawienie kursu ogólnego na 4,252. Przepraszam za błąd, z góry dziękuję za poprawienie. Na przyszłość postaram się nie popełniać tego typu błędów.
Pozdrawiam !
/Adi: Done.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
noobcior 77

noobcior

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostroleka
http://forum.bukmacherskie.com/f320/faza-grupowa-grupy-iii-i-iv-57237-5.html#post2198986
Za zwrot w pierwszym typie podaje zastępczy:
19/04/2011 19:30 Cornet, A v Hlavackova, A DW 2:0 @ 1.80 bet365
Po zmianie AKO wyniesie - 9.90
Pierwszy punkt regulaminu mówi:

Natomiast regulamin sportingbet:

Przynajmniej jeden set był rozegrany, także spotkanie to rozliczone jest jako zwycięstwo Troickiego. Ty natomiast postawiłeś DW 2:0 na Robredo , co wiąże się z tym, iż masz ⛔ za to spotkanie, a nie zwrot. Reasumując nie możesz podać za to spotkanie typu zastępczego.

Trochę śmieszne, że mnie upominasz a samemu się domagasz czegoś innego.

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Trochę śmieszne, że mnie upominasz a samemu się domagasz czegoś innego.

Upominałem się gdyż z regulaminu wynikało, iż w takim przypadku wynik spotkania został rostrzygnięty jako przegrany.

Opiekun konkursu jednak rozliczył mi jako zwrot, byłem trochę zdziwiony, więc wszedłem na strone sportingbet aby się upewnić czy aby ma rację i tu doznałem kolejnego szoku, spotkanie zostało rozliczone jako unieważnione

W takim wypadku według regulaminu konkursu mogę podać typ zastępczy i tak zrobiłem. Ty natomist podałeś typ zastępczy nim spotkanie zostało rozliczone przez opiekuna, ja natomiast poczekałem, aż spotkanie mi zostnie rozliczone.

Jednym słowem mają burdel w w/w buku.

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Coś tu kręcisz, gesio... :&gt; Ja nie mogłem zmienić godziny a ty chcesz zmieniać typ w trakcie trwania meczu ? To by było co najmniej dziwne.
W temacie nie ma możliwości edycji postów, dlatego uważnie sprawdzajcie swoje typy!!!

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pulawy
Gesio, nie mogę spełnić Twoich próśb.
Początkowo myślałem, że po prostu nie napisałeś na kogo grasz, ale widze, że kursy na Scheppers się zgadzają, a co do meczu zawodników z byłego Związku Radzieckiego, to troche dziwnie wygląda zmiana typu w trakcie spotkania.