>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie, jeśli ktoś przykładowo będzie prowadził w kolejce już 4-0 to w następnym dniu też podaje się typy skoro i tak wiadomo kto będzie zwycięzcą?

A 23

adam2173

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To nie mogę podać innego typu zamiast Gasqueta, którego podałem na zły dzień :?:

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
To nie mogę podać innego typu zamiast Gasqueta, którego podałem na zły dzień :?:
Oczywiście, że nie możesz!! Już wielokrotnie pisaliśmy, żebyście uważnie sprawdzali godziny!!
Radek03 jak będziesz prowadził 4-0 to nie ma juz sensu abyś podawał typy ????

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Dlaczego moj typ zostal anulowany?
Fakt Gusto podal typ ale na 1 2, a ja podalem na wynik 2:0
http://forum.bukmacherskie.com/showpost.php?p=664296&amp;amp;postcount=3
Kolego widać, że nadal nie znasz regulaminu!!!!
cytat z regulaminu!!
Jeśli przeciwnik poda swoje typy przed nami, możemy zagrac wszystkie spotkania, które zagrał rywal, ale musimy typowac innego zwycięzcę. Dotyczy to zarówno innego zwycięzcy seta, jak i całego spotkania. Jeśli przeciwnik gra na zwycięstwo Roddicka, nie można grac zwycięstwa Roddicka ani w meczu, ani w secie, ani handi na Roddicka ani DW na Roddicka. Tylko typy na ilośc setów lub na rywala. Jeśli przeciwni da DW 3:0, my możemy dac DW tylko na przeciwnika, tj 2:3, 1:3 i 0:3.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Mam pytanie, jeśli ktoś przykładowo będzie prowadził w kolejce już 4-0 to w następnym dniu też podaje się typy skoro i tak wiadomo kto będzie zwycięzcą?
Gusto odpowiedział żle:p
Warto podawac typy, bo wygrana 6:0 jest zupełnie inna niż 4:2 ???? Potem, jesli ktoś będzie miał tyle samo pkt co Ty, będą liczyły się małe punktu. Patrz tabela w regulaminie. Wtedy zabraknie tego jednego punktu więcej i będziesz sobie pluł w brodę...typy podajemy do samego końca!!! Aha, przy prowadzeniu 4:0, dwukrotne nie podanie typów zakończy się porażką 0:6. Dlatego warto jednak pilnowac, aby podawac typy az do konca kolejki.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Przypominam o podawaniu dat i godzin. Nie uznamy typów, w których zabraknie tego elementu.

sodzikksc 131

sodzikksc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kazimierza Wielka
Mam pytanie dlaczego mój przeciwnik Julez podał typy drugi raz?? Dziś rano widziałem, że podał typy o godzinie bodajże o 1:52, ale ten post został usuniety? I widze, że typy zostały zmienione;)

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
szczerze mowiac nie mam pojecia, gusto kasowal wpisy niech sie wypowie

reeq 13

reeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostroleka
świetnie 2 razy mi posta usuneli za pierwszym razem mi kurwa 2 mecze weszly za drugim jeden dajacy zwyciesto w dniu a kurwa jakis gusto se dopisal wczoraj w regulaminie i mi 2 razy post usunal haha co ja jest ze musze regulamin codziennie czytać ludzie ogarnijcie troche .Niema teraz meczy zeby obstawic haha gusto jestes zerem i tyle

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Bierzesz udział w konkursie, nie znasz regulaminu. Teraz używasz niecenzuralnych słów i wyzywasz mnie bez powodu. Ode mnie tylko kartka na razie.

reeq 13

reeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostroleka
haha dopisales wczoraj wieczorem po 2 co chwile musze czytac regulamin ?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Każdy źle podany typ, tzn bez godziny i bez daty, bez AKo i numeru dnia = 0. Nie ma mozliwosci podania typow zastępczych jak się napisało źle post. Dlatego:
Jesli zdąrzyliście podac godziny przed startem meczu typ uznam.
Spotkan zmienionych, ponieważ spotkanie wcześniej podane bez godziny już się rozpoczeło, nie uznajemy.
Jutro przy podaniu &quot;kuponu&quot; bez powyższych elementów, nie ma mozliwości dopisania godzin. Po prostu jest 0 i tyle.

reeq 13

reeq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostroleka
Przeprasza administracje . Zrobiłem głupi błąd i przepraszam jeszcze Gusto zle sie wobec niego zachwałem i jeszcze za te słowa co napisalem .

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Grupa 1 - dzień 1 - nie ma podliczonych dwóch meczy ????
prowadze 1-0 , ale zawsze wole wiedziec jakie ako trafilem etc.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Sorry, Grzesio, jak wynik jest jasny to nie będe ślęczał i szukał wyników ????

mc11 0

mc11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Cieszyn
przy podliczaniu grupy 8, pojedynek Win1988 - mc11, dzień 3 jest błąd. Zaliczony został mi jako trafiony mecz Devilder/Mathieu - Gremelmar/Moser, a nie powinien być zaliczony, w związku z tym punkt za dzisiejsy dzień należy się Win1988.

Status
Zamknięty.