>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
czempion6 24

czempion6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PWA
II RUNDA III Ćwiartka Mogli byscie poprawic moj nick na czempion6???

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Mój rywal FC_BARCELONA dostał bana - czyli co ?? Nie gram w tej rundzie i odrazu gram w grupie :] czy do losujecie mi LL ???

krzysztopis 0

krzysztopis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mój rywal FC_BARCELONA dostał bana - czyli co ?? Nie gram w tej rundzie i odrazu gram w grupie :] czy do losujecie mi LL ???

Sprawiedliwiej byłoby zastąpić go przeciwnikiem z pierwszej rundy

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
jeszcze nie podjeliśmy decyzji. Albo LL, albo poprzedni przeciwnik. Ale na pewno nie wolny los, Grzesio ????

vistol 0

vistol

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a czy LL do pierwszej ćwiartki będzie losowany z przegranych w pierwszej ćwiartce czy we wszystkich ćwiartkach?

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
Fajnie by było gdybym mogł grać zamiast fc Barcelona było by sprawiedliwie bo przegrałem minimalnie 2-3 ????

S 0

spojler

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Może i więcej osób przegrało 3:2, ale krycha18 przegrał akurat z fc_barcelona.
W 2 rundzie Grzesio nie trafił na zawodnika LL !!! Tylko na fc_barcelona, ale w związku z zaistniałą sytuacją chyba sprawiedliwe jest zastąpienie go przeciwnikiem fc_barcelona z pierwszej rundy.

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
Dobra koniec tematu bo o ile pamiętm to zawsze tak było nawet w innych konkursach ze jak przeciwnik dostał bana to zamiast niego grał jego poprzedni przeciwnik nie zależnie jaki był wczesnijszy wynik , ale jak zawsze moja propozycja sie innym nie podoba bo panowie też przegrali ???? NIe ma co juz pisać na ten temat decyzje podejmą osoby odpowiedzialne za konkurs i już ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
1 decyzja juz jest, za pana zbanowanego zagra jego rywal z rundy poprzedniej

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Nie ma Prasy i Roxy więc sam wylosowałem. Z pierwszej cwiartki wylosowałem usera radomiak1910, a z czwartej userów: waldek-kiepski i krycha18. Szczęśliwym przegranym gratuluję ????

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zary
Przepraszam ale z tego co zauwazyłem to ja juz gram zamiast Fc Barcelona który dostał Bana , czy nie gram za niego bo juz sam nie wiem ! ??

gusto 695

gusto

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Baniochy
Upss, zapomniałem o tym. No tak ty grasz za FC_BARCELONA. Powtórzyłem już losowanie i szczęśliwcem okazał się Verti. Jeszcze raz gratuluję i sorry za zamieszanie.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Nie ma Prasy i Roxy więc sam wylosowałem. Z pierwszej cwiartki wylosowałem usera radomiak1910, a z czwartej userów: waldek-kiepski i krycha18. Szczęśliwym przegranym gratuluję ????

wow dziekuje bardzo teraz postaram sie pokazac z jak najlepszej strony ???? poniewaz 1 pojedynek mi niewyszedl :p dzieki :spokodfhgfh: i powodzenia wszystkim w nastepnej rundzie

Status
Zamknięty.