>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Pytania i niejasności dotyczące konkursu

Status
Zamknięty.
grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
witam mam jescze jedno pytanie i mam nadzieje ze ostatnie bo bedziecie mieli teraz duuuzo pracy
jak zauwazyliscie dalem godziny wszystko na 17:00 bo w reg. pisze zeby patrzec w oficalny irder of play na stronie glwonej. lec tam wzytskie ecze byly rozpisane na 17:00 lub before ale nie bylo dokladnej godziny, szukalem tez w dziale tenis ale nic nie znalazlem:cry:
prosze dajcie linka z dkoladnymi godzinami rozpoczynjacych sie meczy
I tak to dzisiaj rozegraja ????
IV ćwiartka - prosze o poprawe - w jednym meczu dałem godzine 11:00 z planu dnia na ich stronce - powinna być 17:00 naszego czasu
11 też jest OK , ale East Coast Time

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
nie rozumiem o co wam biega z tymi godzinami, bierzecie godizny z BAH !!! do 24 jest dany dzien, to takie trudne?!

marian1518 0

marian1518

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Ja mam pytanie, poprawkę... Ponieważ nie podałem godzin obok swoich spotkań, nie bedzie z tym problemu...? Następnym razem oczywiście je podam...
Nie chciałbym dostać 0 pkt. tylko za to, z enie podałem godzin, bo to znacznie zmniejszyło by moje szanse,.. ????

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
jak mecze do 24 to ci policze normalnie ale pamietaj na 2 raz

elwis1 0

elwis1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja dodalem 6 godzin do kazdego mojego meczu wg order play ze strony US Open, a tutaj sie okazalo, ze godziny sa zupelnie inne. Oczywiscie wszystkie spotkania graja dzisiaj jednak mimo to na wszelki wypadek chce zaznaczyc, ze nie wiedzialem i na 2 raz dam poprawne godziny ????

mateusz7 0

mateusz7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no wlasnie ja mialem dokladnie to samo co elwis

teraz bede patrzyl tak jak mowicie w bah

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
9.W przypadku, kiedy obaj zawodnicy trafią takie samo AKO danego dnia, obaj otrzymają po jednym punkcie.
Czytajcie regulamin :/

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Przypominam, że dwukrotne niepodanie typów w kolejce oznacza automatyczną porażkę!!!!
Jeśli typów nie poda żadna osoba z pary, wylosujemy Lucky Loosera sposród osób, które przegrają swój pojedynek!!!

J 19

jajo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zamiast losowań proponuję najwyższego AKOwca. Chyba najsprawiedliwsze i nie pozostawiające miejsca do spekulacji

S 22

slooz3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
masz hajs na fajki
czy typowania dzień drugi bd dostepne w najblizszym czasie, jutro cały dzień nie mam dostepu do internetu i wytrwale czekam na otwarcie wspomnianego typowania.
greetings,
mr v.concerned

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
będzie będzie, jak tylko pojawi się OOP na jutro, czekamy na godziny spotkań. Może się zdary że dopiero ok 6 rano otworzę.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
zamiast losowań proponuję najwyższego AKOwca. Chyba najsprawiedliwsze i nie pozostawiające miejsca do spekulacji
Ok, to podlicz wsyztskie AKO, bo nam się nie chce, i tak jest dużo roboty:|

S 22

slooz3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
masz hajs na fajki
będzie będzie, jak tylko pojawi się OOP na jutro, czekamy na godziny spotkań. Może się zdary że dopiero ok 6 rano otworzę.

no nic, to włączam oficjalke US Open i czekam na OOP z nadzieja ze bdzie przed odjazdem pociagu :-D

krzysztopis 0

krzysztopis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie będzie OOP dopóty dopóki nie zakończą się wszystkie spotkania... Nie ma możliwości oddania typów wcześniej i dodania jutro czasu rozpoczęcia?

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
a skąd wiesz, że dane spotkanie nie zacznie się np 27.08 o 1:00?? A jest zaplanowane na jutro...zaraz cos wymyslimy, spokojnie.

krzysztopis 0

krzysztopis

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a skąd wiesz, że dane spotkanie nie zacznie się np 27.08 o 1:00?? A jest zaplanowane na jutro...zaraz cos wymyslimy, spokojnie.

Jest przecież rozpisana kolejność gry na odpowiednim korcie. Można wywnioskować jak wiele czasu zajmie poszczególne spotkanie i czas pomiędzy rozpoczęciem pierwszego pojedynku a pojedynkiem tenisisty, na którego stawiamy.

prasa 1,3K

prasa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Decyzja podjęta.
Otwieramy tematy codziennie o 24. Jesli spotkanie będzie później niż godzinie 23.55 jutro, typu nie uznamy ( oczywiście patrzymy na OOP ). Więc spotkania wieczorne na własne ryzyko. Oczywiście można poczeka do jutra i zobaczy godziiny w bah.
Podając typy na jutro w tej chwili, patrzcie bardziej na oficjalny OOP. Do godzin tam podanych dodajcie 6h.
W poście napiszcie, że typy wg OOP ze strony US Open.
Jesli podacie typy rano, z pewnością będą już godziny na stronie bah, więc one będą wiążące.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
beda tematy od 24 otwarte bo inaczej mecze po polnocy do rana bylby nie do obstawiania a to bez sensu, od 00:00 sie bedzie liczyc

Status
Zamknięty.