>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Punkty reputacji na forum

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Zapytam raz jeszcze...
Czy jest możliwość zablokowania na prośbę zakazu dawania reputacji przez danego użytkownika forum ?
Nie mam zamiaru czytać bluzgów chorego psychicznie boromira czyli Wanderleia. Po prostu nie chcę reputacji od tego głupka. Proszę o zablokowanie możliwości dawania reputacji od niego.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Nie ma takiej technicznej możliwości.
Ponadto wasze &quot;gierki&quot; chyba bawią was obu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
aka-shakal +18 Punkty (Vader oblokuj mi PW, albo odpisz na gg. :))
edi8 +18 Punkty (Wszystkiego najlepszego z okazji Mundialu :))
bruksel1990 948

bruksel1990

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Tak bedziemy się bawili, że ja dodam zapytanie czemu mam bana na HP a nikt tutaj nie raczy mi odpowiedzieć tylko kasuje? Otóż ponawiam. Czemu mam bana na HP, na ile itd.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
A ja z małym pytaniem odnośnie reputacji. Od jakiegoś czasu klikając dzięki na koncie danego usera liczba reputy zwiększa się o 2. Czy to jakiś błąd forum czy promocja?!

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
A ja z małym pytaniem odnośnie reputacji. Od jakiegoś czasu klikając dzięki na koncie danego usera liczba reputy zwiększa się o 2. Czy to jakiś błąd forum czy promocja?!
Staż na forum zwiększa Twoją siłę reputacji o jeden punkt.
Przykład: Konto ma 1 rok na forum - Twoja reputacja ma siłę +2.
Tak samo jest jak ktoś napisze 1000 postów i chyba też z tym jak osiągniesz 500 reputacji to masz kolejny poziom więcej.
Taki dawid.400 ma siłę +38.
@Edit: Dzięki za sprostowanie Macko18 ;)!
Co do dawanej reputacji względem posiadanych punktów reputacji, to za każde kolejne 500 punktów reputacji daje się o 1 punkt więcej klikając komuś &quot;+dzięki&quot;.

jozzy22 +2 Punkty (pomocny post)
macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Staż na forum zwiększa Twoją siłę reputacji o jeden punkt.

Przykład: Konto ma 1 rok na forum - Twoja reputacja ma siłę +2.

Tak samo jest jak ktoś napisze 1000 postów i chyba też z tym jak osiągniesz 1000 reputacji to masz kolejny poziom więcej.

Taki dawid.400 ma siłę +38.

Co do dawanej reputacji względem posiadanych punktów reputacji, to za każde kolejne 500 punktów reputacji daje się o 1 punkt więcej klikając komuś &quot;+dzięki&quot;.

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Pytanko: klikając &quot;dzięki&quot; wpisujemy krótki komentarz. Jest możliwość sprawdzenia od kogo i co się dostało jeśli chodzi o reputacje?

aka-shakal +36 Punkty (Sprawdź :D)
piotrex007 2,4K

piotrex007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wieliczka
Pytanko: klikając &quot;dzięki&quot; wpisujemy krótki komentarz. Jest możliwość sprawdzenia od kogo i co się dostało jeśli chodzi o reputacje?
Tak, musisz wejść w swój panel użytkownika i ukaże się takie coś, jak poniżej:

jozzy22 +4 Punkty (plus za odpowiedź,dzienks)
edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Użytkownik never777 posłużył się opcją przyznawania pkt reputacji do ubliżania mi.
Proszę Administrację o usunięcie tych punktów oraz &quot;uzasadnienia&quot; i zajęcie się tą w/w wielonickową patologią - poprzednio już za ubliżenie mi tą samą drogą, banowaną z FB pod kilkunastoma innymi nickami.

aka-shakal +36 Punkty (Trzeba mieć dynans do własnej osoby, a hejterów olewać w końcu odpuszczą. Odpisywanie im to jest karmienie takich trolli. Bądź dojrzały edi8. ;))