>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Puchary oraz niższe ligi - Belgia/Holandia 2012/2013

Status
Zamknięty.
lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
St. Truiden - Aalst
goście nie strzelą bramki - kurs w okolicach 2.20
Orientujecie się dlaczego kurs jest taki wysoki ? Przecież gosodarze nie stracili u siebie bramki od 7 spotkań, a goście w 7 na 8 ostatnch wyjazdów zdołali zdobyć tylko jednego gola. Wyjątkiem jest mecz z Tubize, gdzie padł wynik 4-4, ale to był tylko jednorazowy wyskok, poza tym Tubize chyba gra tak overowo. Może macie jakieś informcje o kontuzji bramkarza lub absencji stoperów gospodarzy ? Bo kurs wydaje mi się aż podejrzany.

sparta 309

sparta

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Augustów
St.Truiden: Dequevy P 25/7 - pod znakiem zapytania
Aalst: Lievens O 0/0 i pod znakiem zapytania Di Gregorio N 19/3

lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
To wiem, jednak Dequevy to najlepszy strzelec gospodarzy, a nie bramkarz. Nawet jego ewentualna absencja nie powinna wpłynąć aż tak negatywnie na defensywę, by Eendracht myślał tu o strzeleniu gola. Osobiście jednak nie przepadam za typami, gdzie jedna głupia bramka może je zawalić, więc zdecydowałem się na coś takiego.
Dyscyplina: Piłka Nożna, Belgia, Tweede Klasse
Spotkanie: Sint Truidense (-1,5) - Eendracht Aalst
Typ: 1 ✅
Kurs: 2,43
Bukmacher: PinnacleSports
Analiza:
Kursy lecą w dół, co może tylko świadczyć o słuszności tego typu. Drużyna gospodarzy jest w małym dołku, bo nie strzeliła gola w ostatnich dwóch meczach. Z dnia na dzień nie zapomnieli jak się gra w piłkę i dziś tą krótką złą serię z pewnością przerwą. Bowiem okazja do tego jest niemała. Do Sint-Truiden przyjeżdża drużyna, która większość punktów zdobywa u siebie na boisku, a w delegacjach spisuje się wprost fatalnie. Bilans Eendrachtu na wyjazdach wynosi 0-4-9. Ostatnio przegrali nawet 2:1 z Sint-Niklaas - czerwoną latarnią zaplecza belgijskiej ekstraklasy. Bramka, jaką wtedy zdobyli to jedyny gol, który padł dla Eendrachtu w siedmiu z ośmiu ostatnich wyjazdów. Wyjątkiem jest mecz z Tubize, który skończył się szalonym wynikiem 4:4 (moim zdaniem Tubize ma &#39;skłonności&#39; do overów na swoim boisku). Dość o słabościach przyjezdnych - to głównie na świetnej grze u siebie gospodarzy opieram ten typ. Ekipa Sint-Truidense nie straciła u siebie gola od siedmiu spotkań. 6 z nich wygrała. Ogólny bilans w domu to 9-4-1. Przegrali tylko na początku sezonu. Pora zrehabilitować się kibicom za lekki dołek w ostatnich kolejkach i zdecydowanie pokonać słaby Eendracht.
Jeśli ktoś chce grać to goście nie strzelą - kurs oscyluje w granicach 2.10-2.20. Czystą jedyneczkę mamy w okolicach 1.50. ✅ ✅

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
swergoc +2 Punkty
flpman +7 Punkty
roan79 456

roan79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina:piłka Nożna - Belgia - Belgijska Tweede Klasse
Spotkanie:Sint Niklaas-Oudenaarde
3-0
Typ:1
Kurs:2.30
Buk:William Hill
Godz:20:30

Mecz outsiserów Belgijska Tweede Klasse ostatniego w tabeli Sint Niklaas(19pkt 4-7-14) z zajmującym 16 miejsce Oudenaarde(23pkt 5-8-14) . przy czym gospodarze mają 2 spotkania mniej rozegrane.Stawiam dzisiaj na gospodarzy ostnio u siebie potrafili zremisować po dobrym meczu z Lommel,natomiast goście są w tragicznej formie w ostatnich 10 spotkaniach zanotowali 9 porażek i tylko 1 remis.Dodatkowo dzisiaj będą osłabieni nie zagrają:Naudst,V. Christiaens, D. Vervaecke,V. De Coker,K. Van Den Bossche,I. Mouissi,T. Raes.U gospodarzy zbraknie tylko:Kevelaerts,Bobby prince.Gospodarze potrafili ostatnio pokonać u siebie Aalst oraz Woluwe i myślą ,że dzisiaj też nie będą mieli większych problemów z odniesieniem zwycięstwa.

flpman +7 Punkty
lancev 984

lancev

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Dyscyplina: Piłka nożna, Belgia, Tweede Klasse
Spotkanie: Oostende - WS Woluwe
Typ: gospodarze over 1,5 gola
Kurs: 1.65 ✅ rzutem na taśmę ????
Bukmacher: Sportingbet
Lider belgijskiej drugiej ligi podejmuje piąta drużynę tabeli i zdecydowanie jest dla mnie faworytem. Kontynuują oni imponującą serię wygranych meczy u siebie. Jest ich już aż 9, w tym pokonanie wicelidera z Westerlo, z którym notabene Woluwe przegrało 3:0. Średnio Oostende strzela u siebie 2,43 gola na mecz. Podtrzymanie takiej średniej pozwoli im na odskoczenie na 5 punktów od drugiej drużyny w tabeli. Na stronie klubu można wyczytać, że piłkarze są podwójnie zmotywowani po wczorajszej wygranej Westerlo. Będą ostro walczyć, a umiejętności też mają niemałe. Wygrana jest spokojnie w ich zasięgu, a że są żądni gry to na jednym golu nie powinno się skończyć. Każdy trener i piłkarz wie, że 1:0 to absolutnie nic pewnego i dopiero gdy strzelą drugą bramkę będą mogli spuścić trochę z tonu. Zadanie to nie powinno być nie do osiągnięcia, bo skuteczna ofensywa to raz, ale i rywal nie prezentuje się za dobrze. Podobno ostatnio mają świetną serię.... Tak, ale 4 na 5 ostatnich meczy zagrali u siebie, gdzie spisują się dużo lepiej. W delegacjach ich bilans wynosi 3-5-4. Przegrali nawet z obecnie przedostatnią drużyną ligi, a 3 gole wbiła im ekipa Vise - aktualnie na 14 lokacie. Oostende jest pierwsze, a ich potencjał 3 razy większy więc dziś zobaczymy przynajmniej dwa gole z ich strony, a przyjezdni nic na to nie będą w stanie poradzić.
gospodarze gol w obydwóch połowach @2.60 Unibet ⛔
1 @1.55 William Hill ⛔

roan79 456

roan79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina:piłka Nożna - Belgia - Belgijska Tweede Klasse
Spotkanie:Tubize - Borinage
1-1
Typ:2
Kurs:3.10
godz:20:00
Buk:William Hill

Dzisiaj bardziej zmotywowaną drużyną powinni być goście Borinage zajmujący obecnie 6 miejsce w tabeli i dzięki dzisiejszemu zwycięstwu zbliżyli by się na 5 punktów do czwartego miejsca w tabeli,które daje walkę o awans do Jupiler League.Gospodarze zajmują 12 lokatę mając 11 punktów przewagi nad strefa spadkową,po za tym są ostatnio w tragicznej formie w 5 meczach zdołali tylko raz zremisować i odnieśli aż cztery porażki (w tym u siebie potrafili przegrać tydzień temu z Vise zajmującym dopiero 14 miejsce w tabeli 0-2).Goście w całym sezonie są trzecią drużyną Belgacom League na wyjeżdzie zdobyli w ten sposób 20 punktów przy 22 zdobytych u siebie wygląda to optymistycznie.Nie będzie łatwo dzisiaj im wygrać z Tubize ale myślę ,że będą bardziej zmotywowaną drużyną i odniosą zwycięstwo.Kursy dobre więc warto zaryzykować.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Borinage nei za bardzo ma fundusze na awans do wyższej klasy rozgrywek. Jak dla mnie ten mecz jest bardziej w stronę gospodarzy, aczkolwiek pokusiłbym się o remis. Niemniej ostatecznie omijam ten mecz szerokim łukiem. I reszcie też to radzę ;)

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
La Paz (Boliwia)
Helmond Sport - Eindhoven || typ: powyżej 4,5 gola || Sportingbet @ 3,75 ⛔ niestety 0:0 w I połówce zrobiło swoje, a szkoda bo samo 3,5 zamykało mi fajny kupon no cóż ;) 2:1
Jak wiadomo w drugiej lidze holenderskiej pada sporo bramek. Goście ostatnia drużyna ligi, do tego najgorsza defensywa. Gospodarze ciągle mają realne szanse na 1 miejsce, ale prędzej powalczą o jak najlepsze miejsce w strefie barażowej. Uważam, że mecz z najgorszą ekipą w lidze to idealna okazja do podreperowania bilansu bramkowego. Jesienią w meczu tych drużyn padło 7 goli, wiosną bramek także nie powinno zabraknąć.

pawelek78 1,1K

pawelek78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Dyscyplina: Piłka nożna, Holandia, Jupiter League
Spotkanie: FC Volendam - Fortuna Sittard
Typ: FC Volendam
Kurs: 1,75
bwin
Spotkanie trzeciej ekipy Holenderskiej Jupiter League z ósmą wybrałem na dzisiejszy mecz do analizy. Ja uważam że gospodarze mają dzisiaj większe szanse na komplet punktów. Walczą oni w dalszym ciągu o awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Jak już wspomniałem zajmują obecnie trzecie miejsce w tabeli z dorobkiem czterdziestu pięciu punktów. Do liderującej Sparty Rotterdam tracą cztery punkty. Jak dotąd na swoim obiekcie grali bezkompromisowo, osiem meczy wygrali i pięć przegrali. Strzelili aż trzydzieści cztery gole co daje najlepszy, wspólnie z liderem rezultat. Ostatnio są w dobrej formie wygrali pięć z ostatnich siedmiu ligowych potyczek gromiąc na wyjeździe Veendam, na swoim obiekcie Dordrecht czy też wygrali z walczącym o awans De Graafschap. W kadrze Volendaam wystepuje znakomity strzelecdwudziestodziewięcio letni Holender Jack Tuyp który ma na swoim koncie dwadzieścia trzy gole w dwudziestu czterech meczach co jest wynikiem wręcz fantastycznym. Patrząc na ogólny bilans bramkowy to podopieczni Hansa de Koninga mają najwięcej strzelonych goli bo aż pięćdziesiąt osiem. Tyle może o gospodarzach teraz przeszedł czas na graczy z Sittard. Oni zaś zajmują ósme miejsce z dorobkiem trzydziestu ośmiu oczek. Niebędą oni łatwym rywalem bo ostatnie mecze wskazują na zwyżkę formy. Wygrali trzy z ostatnich czterech spotkań ale na wyjeździe przegrali trzy kolejne mecze z Go Ahead jeden cztery, Telstar zero dwa i Emmen dwa trzy. Ostatni wyjazd co prawda wygrali ale z najgorszym w tabeli Eindhoven. Warto też zwrócić uwagę na najlepszego strzelca w zespole Kongijczyka Patricka N&#39;Koyi Kyabu który ma na swoim koncie jedenaście goli i dosyć regularnie wpisuje się na listę strzelców. Czy dzisiaj są w stanie coś ugrać na Kras Stadion ? Ja osobiście wątpię.

czaro09 1,7K

czaro09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
inad
Zainteresowały mnie dwa mecze w tej kolejce, opiszę je krótko.
Emmen - Telstar
W drużynie gospodarzy coś odżyło, ostatnie pięć spotkań to 12 punktów, widać progres, lepiej późno niż wcale. Telstar z formą nieco gorzej, ale też tragedii nie ma. Jednak na wyjeździe grają bardzo słabo, ostatnio z mocnym rywalem wygrali siedem spotkań temu (Den Bosch 0:1), bo o Eindhoven nie można powiedzieć, że to mocny przeciwnik. Myślę, że gospodarzy stać na zwycięstwo, każdy punkt daje pewności siebie, a po porażce z Graafschap będą chcieli na swoim obiekcie pokazać, że są mocni. Przyznam, że nie przyglądałem się dogłębniej kontuzjom i innym szczegółom, dlatego takie asekuracyjne typy:

Emmen DNB @1,57 bet365 zwrot 1:1

Volendam - Sittard
O sile ofensywnej gospodarzy może mówić statystyka - najwięcej strzelonych bramek w lidze i trzech zawodników - Tuyp, Kramer i Muhren. To trio strzeliło razem 48 bramek, co daje 82% wszystkich bramek zespołu. Jest się czego bać. Czystej jedynki bym nie ryzykował, bo zawsze może się trafić jakaś gafa w obronie czy coś, ale powinni powalczyć na pewno o komplet na swoim obiekcie. Jestem jednak pewien, że padnie tutaj dużo bramek. Goście, podobnie jak gospodarze nadal utrzymują szanse na awans. Bliżej do tego ma Volendam, obecnie mają 45 punktów i są na 3 miejscu, 7 oczek mniej ma Sittard, ale w czołówce jest ciasno i każde zwycięstwo odwraca tabelę. Myślę, że na to spotkanie pewne są takie typy:
Volendam over 1,5 bramki @1,61 bet365 ✅ 3:2
over 2,5 @1,53 bet356 ✅ 3:2

i takie bardziej ryzykowne:

over 1,5 bramki w pierwszej połowie @2,25 bet365 ✅ 1:1/3:2
over 3,5 @2,37 bet365 ✅ 3:2
Volendam over 2,5 bramki @3,00 bet365 ✅ 3:2

bodzio57 +7 Punkty
roan79 456

roan79

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna BELGIA: Belgacom League
Spotkanie:Brüssel-Tubize
0-1
Typ:1
Kurs:2.20
Godz:20:30
Buk:Bet365

Gospodarze 15 drużyna w tabeli(29 pkt 8-5-16 27-43) podejmuje zajmuących 12 miesce w tabeli gości( 35pkt 9-8-11 37:37).Myślę,że walczący o utrzymanie gospodarze maja dzisiaj więcej motywacji do odniesienia zwycięstwa niż goście ,którzy mają 12 punktów przewagi nad strefa spadkową na 5 kolejek przed końcem rozgrywek.Poza tym gospodarze ostatnio osiągnęli wysoką formę w 5 kolejkach zgromadzili 9pkt (3zw-2p),a goście tylko 2pkt (2r-3p).W ostatnich 4 meczach u siebie z Tubize ,Brussel odniósł 3 zwycięstwa i raz zremisował. Poza tym w ostatniu 5 meczach Tubize strzeliło tylko 1 bramkę ,a Brussels aż 8.Podsumowując przynajmnie jednobramkowe zwycięstwo Brussels dzisiaj.

R 167

realny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdyby komuś strzeliło do głowy grać dzisiaj na Woluwe to stanowczo odradzam. Tydzień temu wystawili młodzieżówkę, ponieważ w klubie są jakieś wewnętrzne zawirowania (zaleganie z pensjami itp.). Kursy poszły w górę z 1.5 na 1.8.
E: Teraz kursy spadły na poziom 1.7 a niektórzy bukmacherzy skreślili to wydarzenie z oferty. Być może pojawiło się jakieś info dotyczące składów. Oczywiście niczego nie sugeruję, ale lepiej uważajcie na ten mecz. ????

D 1

diddy1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ktoś wie co sie dzieje ze Sopartą? ostatnio 3 porazki, jakies absencje czy cos? jutro wydaje mi sie ze powinni sie przełamac o ile wszyscy graja.

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Ktoś wie co sie dzieje ze Sopartą? ostatnio 3 porazki, jakies absencje czy cos? jutro wydaje mi sie ze powinni sie przełamac o ile wszyscy graja.

Nie znam holenderskiego ale chyba nowym trenerem Sparty został Henk ten Cate.

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Schiedam
Zgadza się. Do końca sezonu Spartę poprowadzi Ten Cate.
Nie siedzę aż tak głęboko w temacie, ale mam kilku znajomych co regularnie jeżdżą na mecze Sparty czy śledzą w tv. Mówi się o nowej nadziei w zespole Sparty. Nareszcie trener z jajami, który za darmo chce pomóc drużynie awansować do Eredivisie, poprawia się sytuacja kadrowa:
Varela wraca do wyjściowej jedenastki, Jeremy de Nooijer rozpocznie dziś w pierwszym składzie, Van Berkel wraca z zawieszenia oraz powraca Cruz Vicente. 4 zmiany w przeciwieństwie do drużyny, która rozpoczęła spotkanie z Emmen.
Sparta w swoim ostatnim spotkaniu grała dobrze, ale zabrakło szczęścia (były setki, były słupki...piłka po prostu nie chciała wlecieć do bramki rywala).
Dziś Sparta zagra z Dordrechtem i jest spora szansa na zdobycie 3 punktów.

D 1

diddy1991

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tym bardziej ze lider maa pauze a nastepny mecz gra z druga druzyna.

S 0

sopel_17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Sparta może i wygra to spotkanie ale na pewno nie będzie łatwo, Dordrecht to jest drużyna, która lubi strzelać jak i tak samo traci dużo bezsensownych goli. Od wielu sezonów mają wysoką średnią goli na mecz i potrafią nawiązać rywalizację nawet z najlepszymi, w każdym meczu starają się namieszać rywalowi na tyle ile potrafią. W tym zespole nie brakuje ambicji, zawsze cisną do przodu i chcą zdobyć gola, choćby miał być to tylko honorowy gol, tak też było parę kolejek temu w meczu z drużyną walczącą o awans Volendam, skończyło sie 6-1. Weźmy teraz pod lupę Spartę, jest to drużyna o najwyższych celach, walcząca o bezpośredni awans do Eredivisie. Tylko, że jest to zespól o dwóch obliczach, w domu do niedawna niepokonany zespół, ( wyczyn duży jak na 2 ligę holenderską ), za to na wyjeździe już tak dobrze nie jest, przeplatają wygrane , dziwnymi remisami i przegranymi z zespołami z dolnej części tabeli. Praktycznie w każdym meczu na wyjeździe tracą gola. Nie neguje typu na wygraną Sparty ale myślę, że dziś zobaczymy spotkanie otwarte i z dużą ilością goli, dlatego tęż proponuje takie typy:
Dordrecht 90 - Sparta Rotterdam BTS 1.50✅, over 2.5 1.57✅ , over 3.5⛔ 2.37 ( dla bardziej odważnych ) Bet365

S 0

sopel_17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chodzi mi po głowie over 2.5 i 3.5 w meczu G.A. Eagles - Maastricht i coś mi mówi, że powinien być over 2.5 po dobrym kurie 1.73 w meczy Telstar - Den Bosch, obie drużyny raczej underowe ale za to mają fatalną defensywe w tym sezonie. dziś powinny wygrać Volendam i Camburr ale to już to zachęcam do głębszej analizy.

F 0

fubus92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sieradz
a Co z Almere ? grają z najgorszą defensywą, a ostatnio seria 3 zwycięstw u siebie ?

S 0

sopel_17

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Almere powalczy o wygrana, gdyz jak wiadomo w holandii sa jeszczesz play-offy i jeszcze nie wszystko maja stracone, brakuje im 6 pkt do 9 w tabelii FC OSS, przed ktorym dzis ciezkie zadanie z Cambuur z ktorym pewnie przegraja, eindhoven malo ostanio strzela i to mnie martwi, gdyz dzis moga nagle sie odblokowac i pokusic o niespodzianke, teraz kiedy juz wiadomo ze zadnaa z druzyn nie spada moga podejsc na luzie i probowac urwac cos gospodarza, moze pomysl nad overem brakomowym albo bts

Status
Zamknięty.