>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Puchar Polski mężczyzn i kobiet 2014/2015

Status
Zamknięty.
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Puchar Polski mężczyzn 2014/2015​

Turniej finałowy odbędzie się w dniach 18-19 kwietnia.
Oficjalna strona: KLIK!

Terminarz i wyniki:

1/8 finału (VII runda)

Ślepsk Suwałki - Cuprum Lubin 2:3
PGE Skra Bełchatów - Indykpol AZS Olsztyn 3:1
Lotos Trefl Gdańsk - BBTS Bielsko-Biała (mecz rozegrany zostanie 14.01.2015)
Transfer Bydgoszcz - AZS Częstochowa 3:1
AGH 100RK Kraków - Asseco Resovia Rzeszów 0:3
AZS Politechnika Warszawska - Cerrad Czarni Radom 3:0
Jastrzębski Węgiel - ZAKSA Kędzierzyn-Koźle 3:0
Effector Kielce - MKS Banimex Będzin 2:3

1/4 finału (VIII runda)

PGE Skra Bełchatów - Cuprum Lubin (07.01.2015)
Lotos Trefl Gdańsk/BBTS Bielsko-Biała - Transfer Bydgoszcz (28.01.2015)
Asseco Resovia Rzeszów - AZS Politechnika Warszawska (07.01.2015)
Jastrzębski Węgiel - MKS Banimex Będzin (25.03.2015)

Puchar Polski wkracza powoli w decydującą fazę, więc zapraszam do pisania analiz i przede wszystkim do podawania typów!!!​

skolsik1 1,7K

skolsik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Skra Bełchatów - Cuprum Lubin (+2,5 seta) @1,75 bet365 ✅ 3:1

Skra zdecydowanie nie błyszczy formą. Kibice spodziewali się w lidze czegoś więcej i nie daję Bełchatowianom żadnych szans na wygraną 3:0 z mocnym w tym sezonie Cuprumem. Trzy dni temu Skra podejmowała w pucharze Polski słabiutki AZS Olsztyn męcząc się niemiłosiernie i oddając przeciwnikom jednego seta. Dzisiaj przyjeżdża rewelacja rozgrywek z Lubina i jestem pewien, że nie odpuszczą tego spotkania. W lidze idzie im bardzo dobrze. Zajmują wysokie 6 miejsce. Mają 11 zwycięstw i 7 porażek. Ogólne pokonują słabsze drużyny, a z mocniejszymi toczą równą walkę. Ostatnie ligowe mecze Cuprumu to 3:0 z Politechniką, Olsztynem i Zaksą, więc są to wyniki świetne. Natomiast przed meczem z Zaksą zmierzyli się właśnie z Bełchatowem i ulegli na parkiecie Skry 3:2 po świetnym meczu. Skoro w lidze ugrali seta to tym bardziej zrobią to w pucharze w którym jak widać Bełchatowianie nie grają na 100% swoich możliwości. Strata seta z Olsztynem chluby nie przynosi. Ostatnie ligowe występy też delikatnie mówiąc nie przekonują. Wygrana 3:0 z olsztynem, a wcześniej porażki 3:0 z będącą również bez formy Zaksą, oraz porażka 3:2 z głównym rywalem z Rzeszowa. Wszystko to przemawia za tym, że Cuprum ugra dziś co najmniej jednego seta, a naprawdę nie zdziwię się jeśli pokonają Skrę.
Początek spotkanie o godzinie 18.00
Ja osobiście gram to + wygraną Trefla Gdańsk po 1.1.
Ako wychodzi 1,92 i moim skromnym zdaniem to jest dubel morderca :grin: ✅

Co do typu kolegi powyżej to też uważam, że jak najbardziej może wejść chociaż tu już bym ze stawką nie szalał. Skra to jednak Skra i zawsze może odpalić, ale seta Cuprum ugra

Jeszcze na szybko bez analizy, bo zaraz mecz :

Resovia (-2,5)
- Politechnika Warszawska @1,5 ✅

Goście przyjechali w 8 i chyba nie zależy im zbytnio. Pusovia też się męczyć nie będzie i skończy to szybko
------------------------------------------------------------------------------
e: Cuprum + Trefl bardzo na luzie. Z resovią w drugim secie trochę stresu, ale ostatecznie też na plus. Pozdro

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
grek2000 +3 Punkty (dzieki za lubin)
hogan +10 Punkty (szybko cuprum :))
B 81

bartek_em

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
Gdańsk - Bydgoszcz kurs 2 lub +1.5 seta kurs 1.5 bet365
Mecz o wejście do czwórki pucharu Polski. Jeszcze pare tygodni wcześniej wydawało się ze bedzie to mecz zaciety ale jednak Gdańsk powinien awansować.. W tym momencie dla mnie faworytem jest Bydgoszcz. Gdańsk ostatnio gra dużo słabiej,Przegrał z Częstochową 0;3 i Bielskiem 3;2. Bydgoszcz natomiast gra równo. Ostatnio dosyć łatwo pokonali groźny Lubin 3;1 z lekkim przestojem w drugim secie. Kiedyś dołek powinien opuścić Gdańsk ale czy to będzie już teraz?.. wydawało się ze już z Bielskiem powinni wygrać.. Ostatni wynik tych drużyn to 3;2 dla Gdańska. Lecz wtedy Gdańsk był w wysokiej formie.Patrząc na aktualną formę, moim zdaniem Bydgoszcz dzisiaj wygra i to maks ze stratą jednego seta.

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Chemik -2,5s @ 2,1 bet365 ✅
Impel coś tam gra ale ma straszną niemoc w ataku,( jeszcze niech Kaczor sie zatnie)a bez tego nie ma szans na walke z Chemikiem, nie bez powodu w sezonie z nimi seta nie ugrał. Wiadomo to baby i kontuzja mozgu moze sie przytrafic i jakas seria ale w przypadku Chemika byłbym spokojny.

anaruku88 +2 Punkty
gystlik 3,3K

gystlik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa/Poznan
Puchar Polski Mężczyzn w Ergo Arenie - Gdańsk​

150 tysięcy złotych otrzyma zdobywca Pucharu Polski. Finałowy turniej rozegrany zostanie 18-19 kwietnia w Gdańsku.

Znamy już trzech uczestników rywalizacji. Są to - PGE Skra Bełchatów, Asseco Resovia Rzeszów i LOTOS Trefl Gdańsk. Czwartego wyłoni ostatni mecz ćwierćfinałowy pomiędzy Jastrzębskim Węglem i MKS-em Banimexem Będzin, który rozegrany zostanie 25 marca.

- W Ergo Arenie będziemy świadkami rywalizacji na wysokim międzynarodowym poziomie - powiedział na konferencji prasowej dyrektor Biura Prezydenta Gdańska d/s sportu Andrzej Trojanowski. - Zobaczymy dwie drużyny, które wystąpią pod koniec marca w Berlinie w turnieju Final Four Ligi Mistrzów - Asseco Resovię Rzeszów oraz PGE Skrę Bełchatów.

Będziemy świadkami wielkiego wydarzenia. - W turnieju o Puchar Polski zobaczymy dziesięciu złotych medalistów FIVB Mistrzostw Świata w Piłce Siatkowej Mężczyzn Polska 2014 oraz kilku brązowych - podkreślił prezes Kasprzyk.

Premia dla mężczyzn wynosi 150 tysięcy. Zwycięzca weźmie wszystko.

Będzie też siedem wyróżnień indywidualnych. Najlepsi w klasyfikacjach atakujących, broniących, rozgrywających, przyjmujących, blokujących i zagrywających otrzymają pięć tysięcy, natomiast MVP gdańskiego turnieju dostanie dziesięć tysięcy złotych. Bilety w sprzedaży od 26 marca na http://www.ticketpro.pl oraz w punktach stacjonarnych sieci.

Finałowy turniej rozegrany zostanie 18-19 kwietnia. W jednym półfinale PGE Skra zagra z LOTOS-em Treflem, a w drugim Asseco Resovia ze zwycięzcą meczu Jastrzębski Węgiel - MKS Banimex Będzin.

A więc tak:
Kiedy: 18-19 kwiecień
Hala: Ergo Arena - Gdańsk
Bilety: od 26 marca na ticketpro

Nie wiem na tę chwilę jak wygląda sprawa Dzikiej Karty w rozgrywkach Ligi Mistrzów w przyszłym sezonie. Bo nie oszukujmy się - granie Pucharu Polski w takiej formule większego sensu nie ma, ponieważ oprócz nagród pieniężnych - jest kompletnie bezwartościowy. - Plus z tego taki, że w Gdańsku znowu będzie komplet kibiców i to w sumie tyle, bo siatkarze dostają kolejne dwa mecze (dzień po dniu) na swoje przeciążone barki.

B 81

bartek_em

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
Gdańsk +1.5 seta - Bełchatów kurs. 1.75 bet365 ✅
Moim zdaniem Gdańsk to wygra ( kurs. 2.5) Ale stwierdziłem ze na 2 sety jest również dobry kurs a bezpieczniej. Skra w ostatnim meczu pokazała że grają nadal bardzo słabo, nic sie nie zmienia. Mecz wygrali ale wystarczy spojrzeć w statystyki. Jastrzebie które grało bardzo marnie, ( Łasko na 29% , najlepszy Bartman miał ok .40%) mogło przecież ten mecz wygrać. Gdańsk widać ze poniżej jakiegoś poziomu nie schodzi. Ostatnio może trochę słabiej ale na tle tego co pokazuje Skra , Gdańsk tutaj powinien być faworytem.
edit.
Weszło leciutko. W sumie było parę momentów gdzie Gdańsk tracił masę punktów ale tak jak mówiłem, Skra gra teraz dno więc musieli to przegrać.

andvari1x2 +5 Punkty (:spoko:)
ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Lotos zagrał beznadziejnie w Rzeszowie, nie wiem czy to był jednorazowy występ ale wygląda na to że w półfinale ze Skrą się wystrzelali.
Na Skrę 1,5 czy -1,5s @ 2,0 to dobre kursy jeśli zagrają normalnym składem

B 81

bartek_em

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
Oby zagrali &quot;normalnym&quot;. Szczególnie liczę na występ Uriarte czy Winiarskiego, wtedy będę bardzo spokojny o swój typ. Skra gra ostatnio dno. Myślałem ze po takiej przerwie, z Jastrzębiem wrócą na właściwe tory.. a oni zagrali chyba jeszcze gorzej niż we wcześniejszych meczach. Wiem ze Gdańsk nie zagrał za dobrze, jednak mimo tego wynik tego nie odzwierciedlił ???? . Moim zdaniem, nawet taka gra z Rzeszowa starczy na tak denną Skrę ze środy. A liczę ze jednak Gdańsk u siebie zagra dużo lepiej.

B 81

bartek_em

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
Co do dzisiejszego meczu...Mam wielki dylemat po tym co wczoraj zobaczyłem. Resovia wcale lepiej się wczoraj nie zaprezentowała od Gdańska.. Również miewała przestoje, starty punktów w seriach.. Wcześniej byłem pewny ze pogram na nich.. W sumie nadal myślę ze są faworytem ze względu na ławkę i większy potencjał. Gdańsk raczej lepiej niż wczoraj nie zagra a Resovia ma umiejętności by to zrobić, co pokazali niedawno u siebie. Kusi -1.5 na Resovie kurs 1.9 bet365, choć tak pewny już tego nie jestem jak wczorajszego typu. Ktoś się wypowie odnośnie dzisiejszego finału ? ???? Nikt wczoraj nie typował nic ?

cicha 26

cicha

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oglądałam oba wczorajsze spotkania. Gdańsk wygrał bo Bełchatów grał strasznie słabo. Natomiast Resovia nawet jeśli grała gorzej w pierwszym secie to na pewno równo. A później to już pojechali w swoim stylu. Także jak dla mnie faworytem jest Resovia.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do dzisiejszego meczu...Mam wielki dylemat po tym co wczoraj zobaczyłem. Resovia wcale lepiej się wczoraj nie zaprezentowała od Gdańska.. Również miewała przestoje, starty punktów w seriach.. Wcześniej byłem pewny ze pogram na nich.. W sumie nadal myślę ze są faworytem ze względu na ławkę i większy potencjał. Gdańsk raczej lepiej niż wczoraj nie zagra a Resovia ma umiejętności by to zrobić, co pokazali niedawno u siebie. Kusi -1.5 na Resovie kurs 1.9 bet365, choć tak pewny już tego nie jestem jak wczorajszego typu. Ktoś się wypowie odnośnie dzisiejszego finału ? ???? Nikt wczoraj nie typował nic ?

Jak dla mnie nie ma co porównywać dzisiejszego meczu z tym na Podpromiu. Tam nawet gdy nie idzie, czesto są w stanie wyciągnąć mecz. Dzisiaj to Gdańsk będzie nakręcany przez publike a co już udowodnili w tym sezonie nie są z pierwszej lapanki, Anastasi zrobil świetną robotę.
Po 1.5 nie ma co ruszać wg mnie przed meczowo. Ciekawy mecz w kontekscie dalszej rywalizacji o MP będzie można wyciągnąć jakies wnioski.

Ja za pół stawki dla lepszego oglądania gram takie coś:

Gdańsk +1,5 seta @1.9 Bet365 ✅

B 81

bartek_em

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jastrzebie
Ja za pół stawki dla lepszego oglądania gram takie coś:
Gdańsk +1,5 seta @1.9 Bet365

Też się nad tym typem zastanawiałem. Niby tak, hala, kibice przemawiają za Gdańskiem. Jednak ja tutaj był widział mimo wszystko Resovie jak faworyta. -1.5 rzeczywiście jest za ryzykowny i teraz myślę nad pograniem hendi -6.5 pkt 1.9 bet365 ???? . Nawet przy 5 setach takie coś może wejść. Sądzę że jak ktoś tutaj ma wygrywać na większej przewadze w secie to będzie to Resovia i uzbiera się te 7 pkt przewagi w całym meczu.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@up
owszem można coś szukać na Sovie ale nie po 1,5 bo uważam że lajfie będzie duzo wyzszy kurs można złapać

Status
Zamknięty.