>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Puchar Narodów Afryki - Wytypuj Sobie Bonus! / Unibet

Status
Zamknięty.
wojteksg 5

wojteksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NYSA
No ja przez MB wpłacałem i dali mi bonusa.
Ale wcześniej info dostałem że mi przyznali no gralem bez tych podpórek, a cieszyłem się że można i chciałem tak zagrać.

A tak na marginesie, to ciężko mi idzie obracanie tego bonusa. Myśle że nawet moge przegrać te 800zl. Duży nie fart, 80% typów nie wchodzi. Mam nadzieje że karta się obróci.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bo tak tj jak sie nie ma na to sposobu bez ryzyka.....
jesli dla ciebie 3 stowki to za mało to przegrywasz....
pozdr

J 11

jaco69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Cześć.
Otrzymałem odpowiedź odnośnie obrotu.

Dziękuję za kontakt z Unibet. Uprzejmie informuję, że swobodne dysponowanie kwotą depozytu i bonusa będzie możliwe po wykonaniu 7-krotnego obrotu bonusem przy minimalnym kurse 1.40. Może Pan obstawiać zakłady pojedyncze i kombinacyjne( liczy się całkowity kurs zakładu).\

pozdro

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co ciekawe, dzis po telefonicznej interwencji otrzymalem bonus. Wplacilem przez P24, a bonus dopisali mi recznie, tak wiec probujcie. Gralem rowniez 1x oczywiscie, maila z zapytaniem czy 1x... sie zalicza wyslalem, jednak nie bylem w stanie im przedstawic tego maila, bo go wczesniej skasowalem.

K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, niestety przegralem ten bonus i swoj wklad, mam pytanie : jesli wplace kase to bede musial jeszcze konczyc obrot?

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
i co malutki 194? jak nie wiesz to sie nie udzielaj

Proponuje zastosować pierw do siebie. Sam miałem tak już z trzy razy , i wystarczyło napisać do obsługi i kasowali ręcznie. Samo z siebie nie przejdzie ;)

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha, no to pardon, nie wiedzialem, jednak z prawda sie nie mijam, mowiac, ze nie kasuja automatycznie. Dobrze wiedziec wincent.

grzesko 0

grzesko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Proponuje zastosować pierw do siebie. Sam miałem tak już z trzy razy , i wystarczyło napisać do obsługi i kasowali ręcznie. Samo z siebie nie przejdzie ;)

Zerknij na post nr 49 tego tematu. Mnie nie anulowali pomimo iż stan mojego konta wynosił prawie 0zł. Po wpłacie oczywiscie jeszcze mailowałem czy aby na pewno musze robić obrót i musiałem. Zdecydowanie nie wystarczy napisac do obsługi

edit in down answer
BRAK MOŻLIWOSCI POSTAWIENIA ZAKŁADU TO JEST WSZYSTKO

wincent 150

wincent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zerknij na post nr 49 tego tematu. Mnie nie anulowali pomimo iż stan mojego konta wynosił prawie 0zł. Po wpłacie oczywiscie jeszcze mailowałem czy aby na pewno musze robić obrót i musiałem. Zdecydowanie nie wystarczy napisac do obsługi

Prawie robi różnicę. Ja piszę o sytuacji jak wszystko przegrasz.

grzesko 0

grzesko

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Piszesz byle by pisac. Szkoda, ze wychodzą Ci brednie z tego co klecisz

malutki_194 0

malutki_194

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Żal mi tu niektórych. Po przegraniu bonusu wraz z depozytem po następnej wpłacie nie trzeba robić żadnego obrotu. Pisze bo wiem po swoim przykladzie. To co komuś się wydaje albo co gdzieś słyszał nikogo nie interesuje. Bez odbioru.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja po kolejnej wplacie jakis czas temu po przegraniu bonusa (stan konta wynosil 0 PLN), mialem w zakladce moje konto, ze jakiejs tam kwoty jeszcze nie moge wyplacic. Moze teraz to zmienili, co byloby ok, a jak nie to zawsze istnieje mozliwosc poproszenia supportu o anulowanie wczesniejszego bonusa jak wspomnial wincent.

Status
Zamknięty.