Nie czaje przeciez wpłacałbym z własnego rachunku bankowegoNie mozesz tak zrobić
!!! ZAKAZ depozytów gotówkowych/ od stron trzecich !!! Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony niż JAN KOWALSKI. Nie robimy wyjątków od tej reguły. Wszelkie koszty administracyjne i bankowe związane ze zwrotem płatności zostaną nałożone na stronę zapoczątkowującą takie płatności. Dowiedz się więcej
Jeśli chcemy wpłacić na Skrilla a naszego banku nie ma na liście początkowej----inne banki---,zaznaczamy że chcemy wpłacić przez PeKaO SA ,następnie otwiera nam się okno Przelewy24 w którym znajdują się już praktycznie wszystkie większe banki.Sprawdzone wielokrotnie.Nie wiem dlaczego tak jest ale tak mi podpowiedział support wtedy jeszcze Moneybookers gdy miałem problem z wpłatą przez Aliora.Zapomniałem o jeszcze jednym....Po zrobieniu przelewu Skrill pokaże nam komunikat że transakcja nie powiodła się.Nie panikujemy(bo kasa nam z konta zeszła) i po 10--15 minutach pokazuje nam się na koncie Skrill.
Jak pieniądze zeszły z Twojego konta w banku to pisz maila do Przelewy24 podając tytuł przelewu.