# Lechia-Korona Gosp over 1.5 1.8
Legia-Zagłębie Gosp over 1.5 1.72
Kurs : 3.09
Stawka: 500 zł
Ew: 1548 zł
# Lechia- Korona Obydwie strzelą w I poł 5.5
Legia-Zagłębie Obydwie strzelą w I poł 5.5
Kurs: 30.25
Stawka: 200 zł
Ew: 6050 zł
Komentarz: Miałem sobie dać odpoczynek od stawiania na tydzień ponieważ po przerwie w lidze często wpadają niespodzianki i trudno coś przewidzieć, ale jednak stawiamy. Podejdźmy do obydwu kuponów Lechia- Korona, hmm powiem tak większość osób na forum mocno stawia na Lechię i ja też postawiłem na bramki ale bądźmy szczerzy wzmocnienia które poczyniła Lechia może ładnie prezentują się na kartce, nie zapomnijcie że nazwiska nie grają, a gra zespół, Lechia jako kolektyw nie jest drużyną a jak narazie zbieraniną mocne zmiany mogą dać wyniki dopiero po kilku spotkaniach, o zgraniu nie ma mowy, nowy trener też nasuwa komplikacje bo to są zmiany w taktyce i tak dalej z tych wszystkich wątpliwości nasuwa się drugi kupon, Korona tworzy drużynę, dobrze radzi sobie na wyjazdach i często strzela w I połowie. Drugie spotkanie Legia-Zagłębie dużo by opowiadać ale już wiele rzeczy w działach tematycznych było powiedziane dodać należy, że przewiduję tutaj wyrównany mecz, Legia nie porywa mnie grą do tego mają luki w składzie ale przerwa jaką mieli może im dać powiew świeżości, Zagłębie radzi sobie dobrze i nie będzie prostym rywalem na pewno nie przyjadą ten mecz przegrać tak jak inni to widzą, zastanawiałem się nawet nad postawieniem Overa 1.5 w stronę Zagłębia.