>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Przeciw faworytom

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków-Baden Wurttemberg,Germany
GAME OVER
Skończyło się tak jak wszyscy przewidywali łącznie ze mną.
Dziewięć typów nie trafionych pod rząd i jesteśmy 10000j w plecy i nie ma żadnego znaczenia że po 637 meczach i prawie blisko roku,bo równie dobrze mógł by to tydzień,miesiąc lub dwa miesiące.
Trochę mi szkoda bo bardzo się przyzwyczaiłem i zżyłem z tym tematem no ale jak się jest do dupy typerem to tak się dzieje.
Sposób fajny ale niestety kursy rzędu @1,80 nie nadają się do progresji o czym powszechnie wiadomo ale myślałem że uda mi się to nadrobić skutecznością,niestety stało się inaczej.
Mógłbym to ciągnąć dalej ale nie widzę większego sensu obstawiać kursu @1,80 za 9000j
Założenie było 10000j i je przegrałem i koniec kropka.
Czekam na wasze opinie i spostrzeżenia oraz krytykę bo mi się należy:grin:,tylko nie piszcie że progresja prowadzi do zguby bo to wiadomo.....a jednak wciąż jest w obiegu i wielu wciąż próbuje.
Może więc ten mój temat będzie kolejnym ostrzeżeniem czy warto.
Tak więc żegnam się z wami,dokończę jeszcze temat z over 2,50 do 100 meczy(pewnie też będzie bankrut ???? ) i znikam z forum,bo nic konstruktywnego nie wnoszę do walki z bukmacherami to i po co mam wam zawracać głowę...
To na razie....
Cześć Wszystkim!!!​

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale nie rozumiem lub nie doczytałem, przecież 10ty typ Ci wszedł i zwróciło się te 10tysi. Potem znowu kolejne progresje od dużo wyższej stawki też nie wiem po co:p

L 2

lasek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale to było stawkowanie FK, więc po wygranej na wysokim poziomie progresji nie cofasz sie do 1 poziomu, tylko parę poziomów niżej.

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków-Baden Wurttemberg,Germany
Ale to było stawkowanie FK, więc po wygranej na wysokim poziomie progresji nie cofasz sie do 1 poziomu, tylko parę poziomów niżej.
Dokładnie tak jak mówisz bo co z tego że miałem 1384,24j jak to było mniej w stosunku do mojego największego stanu posiadania.
I cofasz się o dwa poziomy do tyłu,na tym polega FK

makkwak 7

makkwak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aha juz teraz rozumiem. Szkoda tej kasy i tego czasu na granie

loskamilos 221

loskamilos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-lin/Gdansk
Trochę mi serce krwawi jak czytam to GAME OVER ????
Zainspirowany Twoim systemem postanowiłem spróbować grać na takich samych zasadach ale inne typy (http://forum.bukmacherskie.com/f15/3-sciezki-101983.html). Mi już w pierwszym miesiącu grania wpadł minus i to bardzo duży (-4693,10j.) ale teraz idzie już tylko lepiej. Niemniej, obawiam się, że z bukiem nie wygram ????
Z drugiej strony namawiam Cię na &quot;nieznikanie&quot; z forum i pomyślenie nad nowym &quot;systemem&quot;, bo ten przez bardzo długo pokonywał bukmacherów ;) z przyjacielskim pozdrowieniem, loskamilos! &lt;klepie po plecach&gt;

D 25

decline11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No nie bylo zle. W sumie ten nieszczesny system FK... Gdyby tak zaczynac kazdorazowo od poziomu nr 1, a nie cofac sie o 2, jak nakazuja prawidla tego systemu, to caly czas bylbys w grze. Moze lepiej wybierac 4-6 meczy na x2 lub 1x w zalozonym zakresie i zapisywac je w excelu od 1-6 czekajac na 3-4 pudla i dopiero wtedy wchodzic do gry? Co Ty na to? Sam tak robie w przypadku BTS, powyzej/ponizej 2,5 (kursy 1,8-2,0), parzysta/nieparzysta suma goli. Z doswiadczenia wiem, ze najdluzsze serie do 12-14 spotkan. No i nigdy nie gram calym budzetem, z reguly dziele go na 8 czesci i ruszam z 5-6 progresjami dziennie. Perfekcyjnie byloby dobrac 8 spotkan, tak aby kazda czesc kasy pracowala na siebie.

L 2

lasek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Podpiszę się pod postami poprzedników, bardzo dobrze Ci szło i całkiem długo, więc może nie poddawaj się tylko ulepsz trochę system, a nuż się uda ????

A 0

arosbetos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę że masz pojęcie o typowaniu dowodów było aż nadto w wielu Twoich wątkach ale tutaj rzeczywiśćie kursy byly za niskie do progresji. Proponuję Ci nowy wątek progresja na remisy stawkowanie FK dla kursu 3.0- 21 progów oraz składać duble z remisów kurs min10 dla 40 progów.