konrad140
Forum VIP
jeżeli chodzi o jedną informacje ale obszerną to jest to poprawnie napisane
jeżeli chodzi i kilka informacji to juz jest blad ????
Ależ nieprawda.jeżeli chodzi o jedną informacje ale obszerną to jest to poprawnie napisanejeżeli chodzi i kilka informacji to juz jest blad ????
tematów niech nie zamykają, tylko usuwają wszystko co durnowate.
Mówisz, że po ocenie wieku już by mnie nie było, no chyba, że wprowadziłbyś limit 21 lat, hmmm....:kwasny4565:
Niestety też odczuwam niski poziom forum oraz jego uczestników. Wiem, że to cena popularności, ale nie można mieć wszystkiego — albo popularność i związana z nią miałkość merytoryczna, albo bardziej agresywna moderacja, większy odsiew i wyższy poziom. Doprawdy nie wiem, czemu służy polityka zamieniania forum w piaskownicę, poza zwiększaniem statystyk wejść i referrali.
Żeby było jasne — nie odbieram nikomu prawa do korzystania z Internetu i forum (ale niechby choćby najpierw zaznajomili się z netykietą). Nie moje forum i nie ja obieram sposób jego rozwoju. Mogę natomiast skrytykować kierunek, w którym zmiany podążają i mówię, że nie podoba mi się stan, w którym 80% nowych tematów to bezwartościowy szum.
No i ten nieprzystający do rzeczywistości regulamin, którego i tak nikt nie przestrzega z moderatorami na czele.
Więc może taka propozycja - pół żartem, pół serio: przy rejestracji każdy user powinien przesłac skan dowodu jak do bukmachera - a co, przecież w końcu dzieci nie mogą grac u buka, więc po co mają się udzielac na forum, zwłaszcza że i tak przemyślanych typów z reguły nie dają![]()
Więc może taka propozycja - pół żartem, pół serio: przy rejestracji każdy user powinien przesłac skan dowodu jak do bukmachera - a co, przecież w końcu dzieci nie mogą grac u buka, więc po co mają się udzielac na forum, zwłaszcza że i tak przemyślanych typów z reguły nie dają![]()