>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

jozzy22 12,8K

jozzy22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Skawina
Jest opcja &quot;nagradzania&quot; tego typu postów?!
https://forum.bukmacherskie.com/threads/nfl-2017-2018-by-gucci-mane.137603/page-9#post-6572516
Wieczne użalanie sie nad rozlanym mlekiem na tym forum zaczyna być już nudne.
Każdy ma swój rozum(a jak nie ma to niech zrezygnuje z bukmacherki) i gra na własną odpowiedzialność więc tego typu posty są poprostu słabe,a że jest tego coraz więcej to proponuje wprowadzić jeśli jest to możliwe jakis sposób &quot;nagradzania&quot; za brak własnego rozumu

R 0

remisy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pokazywanie gdzie? Wszędzie? Czy w konkretnyc miejscach np. na liście tematów?
Na innych forach można w ustawieniach osobistych wybrać opcję &quot;nie pokazuj awatarów innych użytkowników&quot; i zawsze z tego korzystam. Czy na tym forum nie ma takiej opcji ?

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Siema pany. Mam pomysła na nowy dział, nazwalbym go &quot;cotygodniowy ako-morderca&quot; hahahaha ???? Nie wiem czy mozna tak ustawic, ale udzielac sie w tym dziale mialyby osoby, ktore posiadaja jakis próg reputacji, np. 200+, aby dzial nie stal sie smietnikiem. Dział mialby dzielic sie na poszczegolne tygodnie/miesiace. Celem byloby dzielenie sie &quot;perełkami&quot;. Czasami zdarza sie, że mamy przygotowany super bet kilka dni przed rozpoczeciem meczu. Gdyby najlepsi typerzy wrzucali tam takie wlasnie perełki - możnaby sobie stworzyc co tydzien ako-morderce z roznych dyscyplin ;)

macko18 12,8K

macko18

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Siema pany. Mam pomysła na nowy dział, nazwalbym go &quot;cotygodniowy ako-morderca&quot; hahahaha ???? Nie wiem czy mozna tak ustawic, ale udzielac sie w tym dziale mialyby osoby, ktore posiadaja jakis próg reputacji, np. 200+, aby dzial nie stal sie smietnikiem. Dział mialby dzielic sie na poszczegolne tygodnie/miesiace. Celem byloby dzielenie sie &quot;perełkami&quot;. Czasami zdarza sie, że mamy przygotowany super bet kilka dni przed rozpoczeciem meczu. Gdyby najlepsi typerzy wrzucali tam takie wlasnie perełki - możnaby sobie stworzyc co tydzien ako-morderce z roznych dyscyplin ;)
Zapraszamy do działów tematycznych. Tam można znaleźć bardzo ciekawe typy poparte analizami, samemu wybrać kilka propozycji i złożyć z tego ako.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapraszamy do działów tematycznych. Tam można znaleźć bardzo ciekawe typy poparte analizami, samemu wybrać kilka propozycji i złożyć z tego ako.
Chociaz to przemyslcie.
Dzialy tematyczne legitymują sie średnią skutecznoscią i nie cieszą sie zbyt duzą popularnoscią, zauwazylem to siedząc w dziale &quot;typy live&quot;. Siedzą tam kozaki, ktorzy mogliby zacząc dzielic sie swoimi najlepszymi typami, granymi za grube tysiące. Chodzi tutaj o prawdziwe rarytasy, nawet @1.20. Taki dzial moglby cieszyc sie ogromną popularnoscią, bo z założenia ma sie charakteryzowac bardzo wysoką skutecznoscią. Wszyscy najlepsi typerzy wrzuceni do 1 worka = mozliwosc zarobienia punktow reputacji (dla tych, ktorym zalezy) + mozliwosc zmontowania kozakumulatora, czyli najlepsze typy do wglądu dla wszystkich! Moim zdaniem, po wstukaniu adresu forum do przegladarki, pierwszym odwiedzonym dzialem bylby wlasnie TEN.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Himalaje
Siemka ma pytanie czy wyswietlana jest gdzies liczba odwiedzic danego tematu ? Kiedys bylo to widoczne na stronie tematow zaraz przy jego nazwie ?
Kozystam z komorki

Mysleliscie nad aplikacja na telefon ? ;)

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
[TheNormalOne napisał:
, post: 6581315, member: 144206]Siemka ma pytanie czy wyswietlana jest gdzies liczba odwiedzic danego tematu ? Kiedys bylo to widoczne na stronie tematow zaraz przy jego nazwie ?
Kozystam z komorki

Mysleliscie nad aplikacja na telefon ? ;)
Takiej wtyczki nie ma, ale mogę poszukać.
Jeśli chodzi o wersję to mamy styl responsywny :)

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Wpadłem na taki pomysł, który mógłby urozmaicić forum. Mianowicie jakaś specjalna zakładka, gdzie trafiałyby posty z największą ilością polubień/reputacji. I np. wyświetlać takie najlepsze posty z ostatnich 7 dni. Można do tego też dodać opcję 30 dni i nawet całego roku. Wtedy najfajniejsze posty widziałoby więcej osób i miałyby one większy zasięg. A takich na forum jest sporo - czy to jakaś analiza, typ z dużym kursem albo przydatne info. Sam co jakiś czas przeglądam tematy, w których znajduję mocno docenione posty, ale pełno jest jeszcze takich których nie odkryłem. A dzięki tej opcji jednym kliknięciem mielibyśmy dostęp do najlepiej ocenionych wiadomości. Wiem, że jest zakładka &quot;Reputacje&quot;, ale tam jest tylko 5 postów i to z wielu lat.
Drugi pomysł - powrót strefy zamkniętej. Wiem, że kiedyś był tu taki dział. Na forum jest wiele kumatych osób w swoich dyscyplinach, które mają czasem bardzo przydatne informacje, ale nie chcą tego upubliczniać przed całym światem. Byłby to elitarny dział na forum w którym każdy chciałby się znaleźć i przez to byłby świetną motywacją do pisania analiz, udzielania się itd.

kreatywnie 1,6K

kreatywnie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przydatną opcją, która mogłaby służyć każdemu użytkownikowi i na pewno duża część użytkowników, by się angażowała w publikowanie postów na forum, byłby temat odnośnie zbiorczego publikowania w danym dniu informacji na temat kontuzji i zawieszeń o których dany użytkownik się dowiedział, czy to z materiałów prasowych, materiałów klubowych, czy to ze stron odnoszących się do tego tematu, czy z innych źródeł.
Oczywiście istnieją tematy, w których można znaleźć linki, gdzie szukać i jak, ale jak wiadomo duża część użytkowników wolałaby mieć jedno, stałe miejsce (najlepiej widoczne), w którym takie informacje byłyby publikowane.
Format i regulamin takiego działu, jest na szybkości do obmyślenia.
Zwiększy to na pewno oglądalność, liczbę postów, liczbę analiz, wartość itp.
W razie czego mogę się zająć prowadzeniem, moderowaniem takiego działu.
Informacje o kontuzjach itp. to jedna z podstaw skutecznego doboru typu, więc moim zdaniem Forum mogłoby się postarać o taki &quot;projekt&quot;.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
2. Niezbędne warunki, które muszą spełnić osoby posiadające temat w dziale Zaplecze VIP Typów:
- regularne co miesięczne statystyki (ilość zagranych kuponów, kupony wygrane/przegrane, dodatni yield)
- podanie minimum 15 typów w miesiącu
- dodatkowym atutem będzie podparcie swoich typów merytoryczną analizą

Jak rowniez pumkt 6 rozwija wszystkie przekrety:p
Bo niby kto decyduje czy post jest merytoryczny czy nie. Nawet jak typy beda na plus to administracja uzna ze nie zostal spelniony &quot;dodatkowy atut&quot; ???? i nagrody nie zostana przyznane;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Jak są szlemy w działach tenisowych to dawajcie na początku tematu literkę K lub M (Kobiety, Mężczyźni). Już kiedyś o tym pisałem. Czasami jak wchodzę na główną, to z lenistwa te 2-3 kliknięcia można by sobie darować. Tak od razu wiem czy wchodzę w np. AO K, czy AO M.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
Jak są szlemy w działach tenisowych to dawajcie na początku tematu literkę K lub M (Kobiety, Mężczyźni). Już kiedyś o tym pisałem. Czasami jak wchodzę na główną, to z lenistwa te 2-3 kliknięcia można by sobie darować. Tak od razu wiem czy wchodzę w np. AO K, czy AO M.
Przy następnej okazji, gdzie turnieje będą łączone, będę zakładał tematy, tak, aby można było to rozróżnić.

D 219

dolgo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przyznam sie ze chetnie bym uczestniczyl w waszym konkursie Typy Dnia, ale nie posiadam konta w skrill, czy nie mysleliscie nad wprowadzeniem obok skrila przelewow na rachunek bankowy?? Podejrzewam ze jest wiecej takich osob jak ja, a zakladanie portfela specjalnie na potrzeby konkursu mija sie z celem

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
dolgo jest taka możliwość. Dlatego zapraszamy do udziału ????

Gucci Mane 10,6K

Gucci Mane

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznań/Valetta
Przydałoby się więcej emotikon, kiedyś było ich sporo, a teraz tylko kilka. Brakuje takich które określają pewne emocje, więc fajnie by było gdybyście wgrali jakiś szerszy pakiet.

xsebax 781

xsebax

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wawa
greenvoice uda sie zrealizowac powyzsza probst? Przydalyby sie Jakes fajne emoty ;)

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Co prawda było już to pisane, ale reputacje i polubienia to bezsensowny rozdział. Z tego co pamiętam nie dało się tego połączyć, nadal tak jest?