>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na zwyklej przegladarce wbudowanej w Androida nie dziala, przynajmniej ja tez nie moge.

saha2000 62

saha2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wiedzialem w jakim temacie napisac,czy mozna jakoś sie dowiedzieć gdzie się dostało + ?? bo nie wiem czy to w dziale za moje kupony czy w analizach ? a dostalem chyba 15 + wczoraj.

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie mogę w temacie typy na żywo przejść ze strony 125 na następną, po kliknięciu ciągle wraca na 125. Ktoś wie co może być przyczyną ?

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
wyczyść ciasteczka
Nie raz miałem taką sytuację, że nie mogłem przejść na następną stronę i tutaj czyszczenie ciasteczek nic nie pomaga, tylko czyszczenie pamięci podręcznej. Najlepiej wyczyścić z ostatnich 1-2 godzin, ewentualnie dnia.
Przynajmniej to pomaga na przeglądarce Mozilla Firefox.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
tentyp1 +3 Punkty
tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nie raz miałem taką sytuację, że nie mogłem przejść na następną stronę i tutaj czyszczenie ciasteczek nic nie pomaga, tylko czyszczenie pamięci podręcznej. Najlepiej wyczyścić z ostatnich 1-2 godzin, ewentualnie dnia.

Przynajmniej to pomaga na przeglądarce Mozilla Firefox.

Rzeczywiście czyszczenie ciasteczek nic nie daje, dopiero pamięć podręczna.

Dzięki za pomoc

tentyp1 308

tentyp1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kolejna sprawa, może ktoś jest w stanie wytłumaczyć na jakiej zasadzie strona automatycznie pokazuje dany post o numerze np. #412135, a nie przechodzi od razu do ostatniego nieczytanego postu ? Trochę to jest wkurzające, że przeglądając np. typy live strona pokazuje jakiś post ze środka, gdy już jest napisane kilka innych postów (które zostały przeczytane) ?

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Nie łapię. Co to znaczy, że strona pokazuje autmatycznie dany post? Chodzi o autmatyczne ładowanie postów bez przeładowania strony?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zauważyłem od pewnego czasu problemy z symbolami, np euro. Po chwili przemieniają się w coś takiego ▶ €.

To tylko u mnie, czy znany Tobie @greenvoice problem?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zauważyłem od pewnego czasu problemy z symbolami, np euro. Po chwili przemieniają się w coś takiego ▶ €.
To tylko u mnie, czy znany Tobie @greenvoice problem?
Myślę że Green wie o tym problemie bo jest już od pół roku spokojnie.

greenvoice 1,8K

greenvoice

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
16
Miasto
Komputerolandia
Myślę że Green wie o tym problemie bo jest już od pół roku spokojnie.

Tak - niestety jest to problem przy &quot;szybkiej odpowiedzi&quot;. Jeśli dodany to poprzez &quot;pełną odpwowiedź&quot; będzie OK.
Błąd niestety jest głęboko w bebechach forum, nie opłaca się naprawianie tego zwłaszcza, ze nowy skrypt nie ma tego problemu.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
kuchcik +16 Punkty
doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Rozumiemy, jednak większość osób w tym Ja wolą opcję szybkiej odpowiedzi z prostej przyczyny jest szybka ;)

pablo92 531

pablo92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok
Moja propozycja dotyczy Działów Kupony ze statystykami oraz Kupony.
Jest możliwość śledzenia danego tematu poprzez subskrybowanie danego tematu i to jest fakt.
Czy nie można by zrobić czegoś takiego jak ukryj dany temat?
Ciągłe przeglądanie tych samych tematów w których niektórzy robią jaja z siebie i z innych już mnie nudzi, a nie będę przecież subskrybował kilkunastu tematów, nawet nie wiem dokładnie czy jest jakiś limit ilości tematów subskrybowanych.
Proszę o rozważenie mojej propozycji i jeśli jest taka możliwość, proszę o wprowadzenie takich zmian.
Pozdrawiam ;)

I 462

iti

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Dzien dobry,
mam takie pytanie - dlaczego Macko jest jeszcze modem?
W kilku dzialach gdzie sie udziela (Tenis, Dart - te zauwazylem, moze wiecej) edytuje kazdy post, ktory ma analize nie po jego mysli tj np. jak zawodnik gra, czym sie przeciwstawi, gdzie powinien szukac swoich szans i takie tam, do tego najlepiej poparte statystykami.
Przyznam szczerze, ze jezeli widze takie edytowanie, bardzo czesto subiektywne to odechciewa mi sie pisac co kolwiek o jakims spotkaniu czy typie. Jasne - nikt nikogo nie zmusza do niczego, ale w ten sposob forum swojej renomy na pewno nie zbuduje.
Jasne - jezeli ktos nie poda buka, skad pochodzi typ to taka edycja jest wskazana, ale to co robi Macko jest przesada i zniecheca userow do pisania analiz, dluzszych czy krotszych...