>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Czy jest techniczna możliwość wprowadzenia opcji: ignorowania wszystkich kont założonych (przykładowo) przez ostatnie 12 miesięcy?

kamillo13 3,4K

kamillo13

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Boston Maseczjusets
A ja bym proponował blokowanie HP dla osób ze stażem, np. &lt; 3 miesiące. Co noc w tymże dziale jest syf niesamowity, jakiś zeropostowiec spamuje cały czas forum pisząc posty o sraniu i murzynach. Generalnie jest to irytujące, ponieważ cały czas powstaje multi. Proponuję coś z tym zrobić, myślę że 99% normalnych użytkowników będzie za tym pomysłem.

egreg 259

egreg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Nie ma ;) Wszystkich musisz ręcznie dodawać.

A może w takim razie dodać opcję &quot;dodaj do ignorowanych&quot; w menu podręcznym pojawiającym się po kliknięciu na nick autora obok jego postu ?

Dodawanie do ignor. w takiej postaci jak jest , nie jest wygodne, a ostatnio trzeba często z tej funkcji korzystać.

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
----
A może w takim razie dodać opcję &quot;dodaj do ignorowanych&quot; w menu podręcznym pojawiającym się po kliknięciu na nick autora obok jego postu ?
Dodawanie do ignor. w takiej postaci jak jest , nie jest wygodne, a ostatnio trzeba często z tej funkcji korzystać.
Zaoszczędzisz góra 3 sekundy, nie przesadzaj.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sint-Jans Molenbeek, BE
Prośba o porządek w temacie
Witam,
mam nadzieję że piszę w odpowiednim miejscu.
Chciałbym prosić moderatorów lub administrację o wyczyszczenie mego tematu (link) z postów użytkownika rumba11 (posty nr. 41,44,49).
Nie chcę aby mój temat był miejscem dywagacji tego użytkownika, na temat pochodzenia moich typów.
Z góry dziękuję ????

marqs3lby 1,4K

marqs3lby

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
https://www.youtube.com/watch?v=PeixhhZO33A
Nie wiem o co chodzi i czy idzie to naprawić ale irytuje mnie że tekst pod linkami z yt jest hiperłączem. Mało estetycznie to wygląda. Da się coś z tym zrobić?
e; film z yt jest pierwszym z brzegu by wkleić tutaj aby pokazać o co chodzi.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
magician +4 Punkty (dobry filmik przykładowy :D)
sewerynkg 3,1K

sewerynkg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jak wkleja się linki z https:// to tak się robi, usuń &#39;s&#39; i będzie git albo w ogóle bez http

arquisek +13 Punkty (dziena za overek Xalapy ;>)
macieqleo +20 Punkty
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Czy istniała by możliwość zrobienia takiego czegoś, że od razu wyświetlałby się temat na podforum? Bo w tenisie i tak są turnieje praktycznie co tydzień, więc użytkownicy mieliby mniej klikania. Wiele ludzi typuje, albo częściej zagląda do ATP bądź WTA, tak by się nie musiało przebijać przez podforum, później temat.
Mniej więcej o coś takiego mi chodzi:
Muszę poprzeć Shakala, dobry pomysł, znacznie to ułatwi pracę ???? I to nie tylko w tenisie, można wszędzie zrobić tak, w każdym dziale piłki nożnej, czyli jak mamy Hiszpanie to wyróżniona ta kolejka, która ma się odbyć lub jest w trakcie :wink:
Wpadłem na genialny :cool: pomysł, żeby przed turniejem męskim, albo żeńskim Australian Open (bądź jakiegokolwiek innego szlema) wpisać po prostu na początku np. (M) lub (K). M - mężczyźni, K - kobiety.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Technicznie jest to raczej nie wykonalne, bo w standardowych opcjach takich możliwości nie widziałem.

aka-shakal +19 Punkty (A z tym (M) i (K) przy temacie w AO? Kilku osobom podoba się ten pomysł.)
Pudzianxx 8,5K

Pudzianxx

Znawca - MMA
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa - Ursynów
trenermma +1 Punkty (jebac macio!)
kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Małe pytanie:
czy istnieje opcja dodania możliwości zignorowania usera, która opiekuje się jakimś działem?