>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

K 0

konraad89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard
A ja proponuje przeniesc temat &quot;Dzien dobry&quot; w jakies bardziej widoczne miejsce

K 0

konraad89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stargard
No nie wiem, na jednym forum nawet widzialem ten temat jako pierwszy na glownej stronie. Sam popatrz jest juz ponad 9tys userow a przywitalo sie tylko 70.

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
bo to czyste nabijanie postów jest ;)

kurde brakuje mi jeszcze jednej opcji - na stronie glownej oznaczenia wszystkich FOR jako przeczytanych (wiem ze sie da w poszczegolnych forach ale nie da sie globalnie) - przyzwyczajenie z IPB ze mozna to zrobic jednym linkiem lub ze strony glownej wybierajac ikone kazdego z podfor by je oznaczyc jako przeczytane.. :|

domel 49

domel

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Piekary Sl.
urde brakuje mi jeszcze jednej opcji - na stronie glownej oznaczenia wszystkich FOR jako przeczytanych

jak to nie ma :?: na samym dole jest taka opcja ???? przy &quot;Kto jest na forum&quot;

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
jak to nie ma :?: na samym dole jest taka opcja ???? przy &quot;Kto jest na forum&quot;
aa faktycznie, teraz zauważyłem (nietypowe to bo wszędzie te opcje są po prawej stronie forum a nie po lewej)

phpBB a IPB to całkiem dwa inne portale. Na IPB się nie przeniesiemy Wink
Zacytuję Murphy&#39;ego:
Nie naprawiaj dobrego
nie wiem czy takiego dobrego... od kilku dni miewam co jakiś czas ładne zgłoszenia z MySQL&#39;a ze max_user_connections has been reached :mrgreen:

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Fenway Park, Boston
No nie wiem, na jednym forum nawet widzialem ten temat jako pierwszy na glownej stronie. Sam popatrz jest juz ponad 9tys userow a przywitalo sie tylko 70.

Wez pod uwage ze liczba zarejestrowanych nie jest adekwatna to liczby udzielajacych sie

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak jak nazwa tematu brzmi &quot;Propozycje i pomysły rozwoju forum...&quot; tutaj piszemy na temat rozwoju forum. A nie na inny temat np. rang. A jeżeli Wam to dalej się nie podoba, dzwońcie do Radia Maryi i tam się wyżalcie.

Amen

petersen9 0

petersen9

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Używanie wulgaryzmów na SB typu: ,,kurw*a&quot;,,,fuck&quot;, chamskie zachowanie. Co do pierwszego wulgaryzmu to mógł on być przedstawiony bardziej subtelniej np. ,,k#%wa&quot; i też kazdy wiedziałby o co chodzi, co do drugiego to wypisywanie wulgaryzmów w obcym języku nie zmienia ich charakteru

Znaczenia słowa &quot;fuck&quot; wg translatora onetu:

fuck smb. up (Ectaco-Poland)
v,
udupić kogoś
fuck smth. up (Ectaco-Poland)
v,
spieprzyć coś
fuck off (Ectaco-Poland)
v,
odpieprzyć się
fuck off! (Ectaco-Poland)
intrj,
odpieprz się!
fuck (Ectaco-Poland)
v,
1 pieprzyć
2 pierdolić

Więc skąd mod Maxley wiedział, że chodzi mi o to wersję Hard, a nie Soft. Jak Ciebie Fuck ma tylko jedno znaczenie to polecam dokształcenie się :]

D 0

darek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
jestes ?
Możesz sobie tak mówić do rodziców jak Ci pozwalają, jak widzisz na forum takie słowa są zabronione, nie podoba Ci się? To nie wchodz tu! :|

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
jeszcze jedna sprawa: uważam że sygnatury nie powinny być 5x wyższe od postu... :| [czyt. irytujace sa grafiki - szczególnie jeśli są nawet i dwie..]

mateusz209 0

mateusz209

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kilka propozycjii
Witam.Zadomowiłem się na tym forum na dobre jednak trochę tutaj brakuję do doskonałości ???? Mam kilka pomysłów jak rozruszać trochę forum:

1.W pierwszej kolejności zaaktualizować forum do najnowszej wersjii!Koniecznie...!
2.Dodać wirtualną kasę.
3.Zlikwidować Typy dnia a pieniądze z tego dawać na punkt 4
4.Utworzyć nowy dział &quot;Najlepsi&quot; i każdy kto podawałby swoje typy w dziale kupony i miał Yield np: +10% po dwóch tygodniach jego temat byłby przesuwany do najlepsi i jeżeli tam po dwóch tygodniach miałby Yield np: +10% to wypłacana by mu była jakaś kwota.Jeżeli by się to sprawdziło to można by pobierać jakieś skromne kwoty od użytkowników za dostęp do tego działu np: 5 zł na miesiąc...I jeżeli by miał Yield na minus to wtedy przerzucałoby się go z powrotem do działu kupony...Co o tym myślicie?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
1. W nowszych wersjach (z tego co wiem) jest trochę więcej bajerów. Nasz wersja jest przez modyfikowana przez Lucasa, więc chyba najgorzej z nią nie jest.
2. Wirtualna kasa? A po co? By sobie tutaj wprowadzić kolejną zabawę?
3 i 4. Jak się dobrze orientuje, to jest pomysł z innego forum. A więc nie będziemy od kogoś kopiować pomysłów. Ogólnie punkt 4 mi się nie podoba wcale.

Krótko przebywasz na forum, poza tym jesteś młody.
Słuchaj, nie chcę się chwalić, ale moim zdaniem, nasze forum radzi sobie bardzo dobrze i jesteśmy w czołówce for bukmacherskich.

W 2

wislak

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
mi tez sie wogole nie podoba 4! poza tym typy dnia sa the best ????

Słuchaj, nie chcę się chwalić, ale moim zdaniem, nasze forum radzi sobie bardzo dobrze i jesteśmy w czołówce for bukmacherskich.

NAJLEPSZE! :mrgreen:

wirtualna kase masz na EURO....E nie chce dawac pelnej nazwy bo nie wiem czy moge :/ :p marcin wie o co chodzi z dobermanem90 ????

ale ogolnie nowszej wersji chyba tez nie ma co wprowadzac bo oglnie wyglad i wsyzstko inne super dziala.. :]

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Loodz - tutaj wóde rozlewa sie na sloiki
4.Utworzyć nowy dział &quot;Najlepsi&quot; i każdy kto podawałby swoje typy w dziale kupony i miał Yield np: +10% po dwóch tygodniach jego temat byłby przesuwany do najlepsi i jeżeli tam po dwóch tygodniach miałby Yield np: +10% to wypłacana by mu była jakaś kwota.Jeżeli by się to sprawdziło to można by pobierać jakieś skromne kwoty od użytkowników za dostęp do tego działu np: 5 zł na miesiąc...I jeżeli by miał Yield na minus to wtedy przerzucałoby się go z powrotem do działu kupony...Co o tym myślicie?

O ile mi wiadomo to tak jest na pewnym innym forum ty.....ra.pl i powiem tak. Tam jest jedna wielka hoo**ia (sami sobie wstawcie) :zoltakartka: Co do innych zapisów to czy ja wiem... wszak obecnie Fora korzystają z prawie tego samego &quot;oprogramowania&quot; ale ich wystrój jest inny i to mnie cieszy ???? wiesz jakby wyglądał Twój pomysł... wtedy 75% wyglądało by tak samo.. moim zdaniem chybiony pomysł :jezora:

nazimek 0

nazimek

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
kraków
nie można jakoś dodać kolorytu temu forum?Proponowałbym jakąs zmiane w wyświetlaniu nowych postów w danym dziale.Troszke jest to mało przejrzyste

pozdrawiam

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Grudziadz
A ja bym chciał zebyscie wywalili ta wiadomosc ze mam 1000 postów nie przeczytanych :!: ... co wejde to mnie wkurza to :przeklina: