A ja proponuje przeniesc temat "Dzien dobry" w jakies bardziej widoczne miejsce
Sam popatrz jest juz ponad 9tys userow a przywitalo sie tylko 70.
urde brakuje mi jeszcze jednej opcji - na stronie glownej oznaczenia wszystkich FOR jako przeczytanych
aa faktycznie, teraz zauważyłem (nietypowe to bo wszędzie te opcje są po prawej stronie forum a nie po lewej)jak to nie ma :?: na samym dole jest taka opcja ???? przy "Kto jest na forum"
nie wiem czy takiego dobrego... od kilku dni miewam co jakiś czas ładne zgłoszenia z MySQL'a ze max_user_connections has been reached :mrgreen:phpBB a IPB to całkiem dwa inne portale. Na IPB się nie przeniesiemy Wink
Zacytuję Murphy'ego:
Nie naprawiaj dobrego
No nie wiem, na jednym forum nawet widzialem ten temat jako pierwszy na glownej stronie. Sam popatrz jest juz ponad 9tys userow a przywitalo sie tylko 70.
Używanie wulgaryzmów na SB typu: ,,kurw*a",,,fuck", chamskie zachowanie. Co do pierwszego wulgaryzmu to mógł on być przedstawiony bardziej subtelniej np. ,,k#%wa" i też kazdy wiedziałby o co chodzi, co do drugiego to wypisywanie wulgaryzmów w obcym języku nie zmienia ich charakteru
+ automatyczna wiadomosc PW o skasowaniu posta
Słuchaj, nie chcę się chwalić, ale moim zdaniem, nasze forum radzi sobie bardzo dobrze i jesteśmy w czołówce for bukmacherskich.
4.Utworzyć nowy dział "Najlepsi" i każdy kto podawałby swoje typy w dziale kupony i miał Yield np: +10% po dwóch tygodniach jego temat byłby przesuwany do najlepsi i jeżeli tam po dwóch tygodniach miałby Yield np: +10% to wypłacana by mu była jakaś kwota.Jeżeli by się to sprawdziło to można by pobierać jakieś skromne kwoty od użytkowników za dostęp do tego działu np: 5 zł na miesiąc...I jeżeli by miał Yield na minus to wtedy przerzucałoby się go z powrotem do działu kupony...Co o tym myślicie?