>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
czemu opcja wysylania PW zniknela? czy tlyko mi sie zdaje.
Jest. Musisz kliknąć na profil danego user i masz opcję wysłania PW lub wchodzisz bezpośrednio na pokaż profil usera i masz 2 opcje, e-mail i PW (po prawej stronie)

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jak dla mnie to trochę za dużo tych konkursów na raz się zrobiło :/

majestic 0

majestic

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
suwalki
hehehe a jeszcze z kilka dni, tygodni temu narzekaliscie, na to ze nie ma konkursow... konkursy sa i bardzo dobrze, mozesz wygrac pare groszy a na ich liczbe nie ma co narzekac bo przeciez nie musisz brac udzialu we wszystkich.
aha dodam, ze jeszcze ze 2 czy 3 sie szykuja ;)

J 0

jabool

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wetlina
dokładnie co z emotami w postach? to bardzo komplikuje napisanie czytelnego posta...
3-4 emoty to juz jest za duzo i nie da sie zapisac wiadomosci...

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
dokładnie co z emotami w postach? to bardzo komplikuje napisanie czytelnego posta...
3-4 emoty to juz jest za duzo i nie da sie zapisac wiadomosci...
Problem z emotami powinien juz byc rozwiazany, prosze sprawdzic.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
hehehe a jeszcze z kilka dni, tygodni temu narzekaliscie, na to ze nie ma konkursow... konkursy sa i bardzo dobrze, mozesz wygrac pare groszy a na ich liczbe nie ma co narzekac bo przeciez nie musisz brac udzialu we wszystkich.
aha dodam, ze jeszcze ze 2 czy 3 sie szykuja ;)
No to funiaście ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja proponuje skromny asortyment dla usera w postaci kodu html ON.

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
nie wiem czy to tylko u mnie ale okno Szybkiej odpowiedzi nie jest aktywne a żadnych ikon o których mówi informacja &quot;Prosze kliknąć jedną z ikon Szybkiej Odpowiedzi aby aktywować to okno.&quot; nie widzę ????
a na ✅ w vbulletinie należy zaliczyć subskrypcję wątków - działa lepiej niż w phpBB bo podaje prócz adresata jeszcze treść posta ???? więc jak jakiś mądrala z 1 postem w temacie któregoś z VIP Typerów napisze coś głupiego, to nie trzeba klikać by to zobaczyć ???? :spokodfhgfh:

jaca 0

jaca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem czy to tylko u mnie ale okno Szybkiej odpowiedzi nie jest aktywne a żadnych ikon o których mówi informacja &quot;Prosze kliknąć jedną z ikon Szybkiej Odpowiedzi aby aktywować to okno.&quot; nie widzę ????
&quot;Ikona szybkiej odpowiedzi&quot; w którą musisz kliknąć, jest przy każdym poście w temacie (tam, gdzie jest ikonka &quot;cytuj&quot;, druga to &quot;cytowanie selektywne&quot;, a trzecia to właśnie &quot;szybka odpowiedź&quot;). Jak klikniesz w tę ikonkę, to okno będzie aktywne ????

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford ;)
eeeeh.... trochę &quot;nie po mojemu&quot; :p w phpBB działa to normalnie, w IPB też :p a tutaj jakieś cyrki

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przezywacie to jak &quot;male dzieci &quot; te forum nie jest od tego zeby wszystko cacy tylko zeby mozna bylo wymianiac sie informacjami itp. ????​

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
A ja mam pytanie dlaczego nie można zmienić nazwy tematu? Niby jest zmieniona a jednak jak wchodzę do działu z kuponami to ciągle widnieje stara nazwa...:-?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ja powiem tak również na początku nie podobało się to wszystko ale pomyślałem dam szanse temu wszystkiemu każde forum musi iść do przodu i poprostu zmienić troszkę wygląd itd. moim zdaniem te &#39;&#39;nowe&#39;&#39; forum ma spore możliwości i nie długo, nie jeden z was powie o fajnie że jest taka czy inna opcja i dobrze że to wszystko się tak pozmieniało, Dajcie temu szanse i rację bytu a się nie zawiedziecie ;) W końcu adminstracja by nie zrobiła nic pochopnie.

ostry_83 0

ostry_83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlodawa
A dla mnie jakos na pierwszy rzut oka widać że mniej osób pisze teraz posty. Nie wiem czemu . . . . trudniej?? A co do zmian to i tak każdy się przyzwyczai.

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
pewnie to dlatego że poprostu każdy musi się oswoić itd. z nowymi &#39;&#39;bajerami&#39;&#39;

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Może mała rekruta na jakiś modów? Bo widze, że kilka działów zarasta...

daimler 14

daimler

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Dubai
Jakie działy masz na myśli ? może napisałbyś coś więcej na ten temat...