>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jeżeli komuś źle czas pokazuje się na forum to proszę w profilu zmienić strefę czasową

S 0

sonic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Aaaa, to niee, jak za granicą mają takie fora, to już mi się obecny wygląd podoba, &quot;funkcjonalność&quot; także.
dobrze to ująłeś! a dla pozostałych: zagraniczne nie zawsze znaczy lepsze!!!!! pomyślcie co to za argument, że zagraniczne są takie to i to będzie. trochę rozsądku!

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
Kod:
Załączono za dużo plików graficznych do podpisu lub poprzedniej wiadomości. Prosimy o cofnięcie się i skorygowanie problemu. 

Do plików graficznych zalicza się emotikony (uśmieszki), kod [img] vB code i znaczniki &lt;img&gt; HTML. Użycie tych opcji jest umożliwiane przez administratora.

WTF, zawsze bedzie to ograniczenie do emot itp?

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
dobrze to ująłeś! a dla pozostałych: zagraniczne nie zawsze znaczy lepsze!!!!! pomyślcie co to za argument, że zagraniczne są takie to i to będzie. trochę rozsądku!
Potrafisz oceniac tylko wyglad forum? A nie wziales pod uwage ze ten skrypt 5-10 razy mniej obciaza serwer. Na tamtym darmowym badziewiu juz nic nie dalo sie zrobic, caly czas sie sypal i forum ladowalo sie &quot;pol minuty&quot; i ogolnie same problemy byly. Do duzych for ten skrypt jest jednym z najlepszych, dobrze zoptymalizowany i szybko dziala. Jezeli znasz inny, lepszy prosze o konkrety.

damianmularczyk 0

damianmularczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kod:
Załączono za dużo plików graficznych do podpisu lub poprzedniej wiadomości. Prosimy o cofnięcie się i skorygowanie problemu. 
Do plików graficznych zalicza się emotikony (uśmieszki), kod [img] vB code i znaczniki &lt;img&gt; HTML. Użycie tych opcji jest umożliwiane przez administratora.
Ponawiam pytanie Teda bo mnie też to wkurza... Maksymalnie mogę chyba 4 emotki w temacie wstawić a potrzebne mi więcej:browar565:

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
Kod:
Ponawiam pytanie Teda bo mnie też to wkurza... Maksymalnie mogę chyba 4 emotki w temacie wstawić a potrzebne mi więcej:browar565:
Zobacze co da sie zrobic ????

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Aaa tam pier... mi tam się forum podoba zarówno z wyglądu jak i z funkcjonalności. Jest kilka ciekawych, nowych opcji, łatwiej się porusza po forum no i co najważniejsze, serwis śmiga jak głupi, generowanie strony nie zajmuje nawet jednej sekundy. Oby tak trzymać :grin:

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja juz sie przyzwyczailem do tego nowego i mogloby nawet zostac takie :p

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Forum na pewno jest profesjonalne jak mowisz Szefie i wilele komercyjnych firm korzysta z tego rozwiązania. Mi osobiście nic nie przeszkadza, jest sporo &#39;bajerow&#39; i po prostu poprzednie forum byla latwiejsze i przyjazniejsze. Do kazdego mozna sie przzwyczacic ????
Rzeczywiscie forum chodzi &#39;chyba&#39; szybciej :p
Jednak nie ma SB no trudno, bedziemy pisać posty ????

a tak w ogole tochyba jest jakis błąd. Wczoraj po moze lekko 12 w nocy bylo ok. 90 uzytkownikow na forum z tego chyba 70 gosci.
Dzisiaj o godzinie 10:30 dokladnie 91 uzytkownikow i z tego 71 gosci, to chyba nie prawda czy prawda :p? Wszyscy powinni byc w pracy czy w szkolach a tu taki bajer..

M 0

mojo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego nie ma dat przy postach? Jak dla mnie to spore utrudnienie chyba ze jakiejś opcji nie włączyłem czy coś ??

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dlaczego nie ma dat przy postach? Jak dla mnie to spore utrudnienie chyba ze jakiejś opcji nie włączyłem czy coś ??

Jest, na granatowym(fioletowym) pasku po lewej stronie twojego postu.

M 0

mojo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki. Jak człowiek chce coś bardzo zobaczyć to nie widzi a to czego nie chce to zawsze zobaczy :mrgreen:

lucas 113

lucas

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kiribati
a tak w ogole tochyba jest jakis błąd. Wczoraj po moze lekko 12 w nocy bylo ok. 90 uzytkownikow na forum z tego chyba 70 gosci.
Dzisiaj o godzinie 10:30 dokladnie 91 uzytkownikow i z tego 71 gosci, to chyba nie prawda czy prawda :p? Wszyscy powinni byc w pracy czy w szkolach a tu taki bajer..
Czesc z tych gosci sa to na pewno roboty roznych wyszukiwarek ( googleboot, msnbot itd ) czasem jedna wyszukiwarka wpuszcza na strone kilka a nawet kilkadziesiat botow. Wkrotce zainstalujemy dodatek optymalizujacy forum pod boty wyszukiwarek i wszystkie boty np googli powinny byc liczone jako jeden, co najprawdopodobniej naprawi rzeczywisty licznik gosci na forum.

bandziorno 124

bandziorno

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Niie wiem czy zapadły już jakieś ostateczne rozzstrzygnięcia odnośnie istnienia SB na nowym forum. Wydaje mi sie, że bez tej funkcji forum nie będzie już tak fajne jak kiedyś. SB to możliwość wymiany poglądów na żywo, to fajne pogawędki, możliwość poznania lepiej kolegów-pasjonatów bukmacherki i ich typów i wiele innych korzyści z tego tytułu. Czy jest szansa na przywrócenie SB w jakiejkolwiek postaci na nowym forum.
Pozdrawiam
b.

R 0

robert-20790

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
SB to kwestia pieniedzy. Im wiecej osob korzysta z SB tym wieksze problemy z przepustowoscia serwerow. Z tym sie wiaze wymiana serwera na &#39;wiekszy&#39; tym samym wzrastają oplaty.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ylgen
Mi się SB dość podobało, zgadzam się, że fajne pogawędki, nowe znajomości i ogólnie luźna atmosfera. Trzeba się jednak zastanowić czy o to chodzi na tym forum ?
Brak SB z pewnością skłoni większą liczbę graczy do zaglądania w odpowiednie działy. Do tej pory wymiana poglądów nt. danych spotkań odbywała się na shoutboxie...
Aha, jeszcze jedno. Niektórzy przeżywają metamorfozę forum, a mi się wydaje że tak naprawdę nie ma czego komentować... Jak dla mnie wygląd nie zmienił się aż tak diametralnie, a dodatkowe funkcje z pewnością się przydadzą ????
Brawo!! &lt;brawo&gt;

jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
jak dla mnie sb moze zostac jako temat ????
bedzie to napewno temat najczesciej odwiedzany i z najwieksza iloscia postow ;)