>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

homel 918

homel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wygrzebiesz Snajper jakis przypadkowy post, niewiadomo skąd i ... Szybko pisze, czasem takie błędy mi się zdarzają.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Verona
To ja poszukałem trochę dłużej.
Mam rozumieć, że te wypowiedzi pisała Twoja młodsza siostra/brat?

jak tam LM same :plusy: bez niespodzianek pieknie ???? co prawda dzisiaj under Braga-celtic ine za bardzo ale ok

gra ktos jutro prezenty;
Timiszoare 2,20 + budocznost Podgoricza 1,6 ?

powinienes im podziekowac a nie narzekac
nie dosc ze klikaja zebys fajna kase zarobil to ty jakeis problemy masz...
dobrze kombinujesz, to sie chwali , ale nie przesadzaj...

widze ze wiele sie na forum nie zmienilo
jemjogurt dalej interesy robi dobrze , ten to wie jak zaorbic a sie ie orobic :piwo:

natomaist ja zapraszam do tematu http://forum.bukmacherskie.com/f15/mourinho-wsrod-typerow-37673-4.html#post1745719

caly meisiac banicji pracowalem ciezko na budowie zeby wlasnie zaczac grac profesionalnie

sieku 31

sieku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wo(L)a
W tym sezonie będzie kolejna edycja ligi typerów ekstraklasy? Bo to był jeden z lepszych konkursów na forum i cieszył się dużym zainteresowaniem...
Edit do odpowiedzi: To fajnie, czekam z niecierpliwością.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak, prowadzimy wstępne rozmowy z potencjalnymi sponsorami. Konkurs chcemy ruszyć pod koniec sierpnia.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Nowe emoty by się przydały ...
@down: dziwne podejście do sprawy, nowe emoty na pewno nie sprawiłyby, że forum byłoby mniej poważne.

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
przeciez te są fajne ???? wogóle kiedyś było coś na ten temat że forum ma nie wyglądać jak jakieś dla dzieci i strasznie kolorowo tylko poważnie. Sam lubię używać emot i akurat te co są wyglądają dobrze i w miarę poważnie , nie to co widziałem na innych forach czy to komputerowych czy innych jakieś takie wycudowane ???? ????

edit: było kiedyś właśnie żeby zmienić emoty , dodać coś tam jakieś inne pierdółki i spotkało się to raczej z negatywną oceną. Moim zdaniem emoty mają akurat małe znaczenie ale nie mam też nic przeciwko jak by były nowe, wiadomo że co nowe to fajne ????

U 0

umberpwner

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myśleliście nad ShouBox&#39;em? ???? Taki mini czat przydałby się na forum do luźnych pogawędek :p. Czy nawet zapytać co inni myślą o kuponie który mamy zamiar wystawić. Myślę, że nie zaszkodziłoby to a przyniosło wiele frajdy.
przeciez te są fajne :grin: wogóle kiedyś było coś na ten temat że forum ma nie wyglądać jak jakieś dla dzieci i strasznie kolorowo tylko poważnie.
Dokładnie tak. Forum o takiej tematyce nie powinno być kolorowe, dziecinne itp. Te emotki co są wystarczą i znakomicie się sprawdzają dla &quot;rozluźnienia&quot; postu. Kto chce popisać z emotkami może to robic na GG :p

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Myśleliście nad ShouBox&#39;em? ???? Taki mini czat przydałby się na forum do luźnych pogawędek :p. Czy nawet zapytać co inni myślą o kuponie który mamy zamiar wystawić. Myślę, że nie zaszkodziłoby to a przyniosło wiele frajdy.
Przeczytaj kilka stron wcześniej. Jest dział Hyde Park i tam można spytac o kupon. Shoutboxu nie będzie.
Co do emonitek to nie wiem po co komu nowe. Te są i spełniają wszystkie zakładane potrzeby. Nowych też pewnie nie będzie. Forum ma przekazywac treści o zawartości merytorycznej, a nie stos minek ...

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Myslę, że na takim forum nie powinno być shoutboxa, zbyt dziecinny itp. Temat do dyskusji ten co jest wystarczy, a jak chcesz popisać na mini czacie to mozesz to zrobić na GG :p

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
A ja mam pytanie co do konkursów. A konkretnie jednego. Typer Premiership. Konkurs był bardzo fajny , tylko rozpoczęty był gdzieś tak w połowie ligi. Są jakieś plany aby taki konkurs był ? Nawet nie chodzi o jakieś nagrody pieniężne a o upominki jak był ostatnio , koszulka itp ;)

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Jestem niemal pewien, że konkurs nie będzie trwał przez cały sezon, po pierwsze sponsora się nie znajdzie na takie coś, a po drugie nie sądzę, żeby ktoś prowadził konkurs przez cały sezon.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Będzie jakiś sponsorowany konkurs z NBA ?? ... już jakiś czas temu pisałem do Marcina, ale żadnego odzewu nie ma ..

wilq 1,8K

wilq

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Będzie jakiś sponsorowany konkurs z NBA ?? ... już jakiś czas temu pisałem do Marcina, ale żadnego odzewu nie ma ..

do sezonu jeszcze troche czasu a więc spokojnie..napewno coś będzie ;)

Ja odrazu chce zaproponować konkurs ze zbliżających sie mistrzostw świata w koszykówce....czasu już naprawde niewiele ale mozna jeszcze coś zdziałać:razz:

olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
do sezonu jeszcze troche czasu a więc spokojnie..napewno coś będzie ;)

Ja odrazu chce zaproponować konkurs ze zbliżających sie mistrzostw świata w koszykówce....czasu już naprawde niewiele ale mozna jeszcze coś zdziałać:razz:

Na MŚ raczej będzie.

magiki 42

magiki

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
do sezonu jeszcze troche czasu a więc spokojnie..napewno coś będzie ;):razz:

do sezonu sporo, ale sponsora w tydzień chyba nie uciułają ... lepiej szybciej zareagować, niż potem się tłumaczyć ..

poza tym Ja tylko narzuciłem myśl i chęć, a reszta już zależy od szacownego grona ..

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
A czy kidys było / bedzie cytowanie selektywne ?? Przeciez to podstawa kazdego forum... ?