To mógłbym wiedzieć czym user wujo zasłużyłna blokadę PW ? Bo rzeczywiście inni mogą do niego nie mogę...Sprawa PW - prawdopodobnie próbujesz wysłać do osoby, która ma zablokowaną skrzynkę.
Reklamy? - Podaj link do tego typu zjawiska lub/oraz screen.
Jest możliwość zmiany nicka? Zachowując poprzednie posty i datę dołączenie do forum?
Przepraszam, że tutaj piszę ale nie znalazłem innego tematu.
W "dyskusjach na tematy bukmacherskie" możesz pisać o live, w "kuponach" nawet możesz podawać takie typy i prowadzić sobie statystyki owej gry, więc jednak jeśli chcesz, to możesz![]()
Zabronione są tylko posty nie na temat, które nic ciekawego nie wnoszą do dyskusji. Jestem zwolennikiem komentowania i dyskusji o typach bukmacherskich, ale jeśli taki post jest konkretny, oparty dobrymi argumentami.Dlaczego zabronione jest komentowanie kuponow w działach z typami?
Od zadawania pytań są prywatne wiadomości.3 razy moj post z pytaniem został usuniety
Następnym razem załóż nowy temat lub pisz na PW do odpowiednich osób.Jeśli nie chcesz otrzymywać PW i widzieć wpisów od danego usera możesz go dodać do listy ignorowanych z tego linku http://forum.bukmacherskie.com/profile.php?do=ignorelist
1) Czy administracja ma w planach zbanowanie użytkownika Mozi oraz jego aktywnego multikonta?
Podbijam
1) Wciąż proponuję zdjąć Moziemu status świętej krowy i zbanować jego multikonto.
Temat był wałkowany 100 razy, też wysunąłem taką propozycję, natomiast odpowiedź dostaniesz taką, że łatwo sprawdzić, gdzie znawca się szczególnie udziela i wtedy dojdziesz do wniosku czego znawcą jest.Moja propozycja jest taka aby u osób mających rangę znawca, dodać czego są znawcami. Bo ktoś to otrzymał to za tenis robi wpis w dziale Primeria Division wcale nim nie jest a dużo ludzi może odebrać, że zna się na piłce i konkretnie tej lidze. I tak przykładu można podać setki. Proponowałbym dodanie dziedziny sportu + ewentualnei daną ligę jakiej jest znawcą dany user.