>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Info Propozycje i pomysly rozwoju forum...

B 94

bart7890

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeczytałem sobie parę stron tego tematu i dorzucę jakieś tam moje słowo.
Na temat raportowania postów nie będę się wypowiadał, ponieważ nie jest to moja robota, a ja sam taki postów nie raportuje, więc moje zdanie raczej jest tu zbędne.
Ranga typer za Typy Dnia faktycznie bardzo słabo wygląda i nie powinna być przyznawana, pieniążki w zupełności wystarczają. Tutaj władze forum mogą się poważniej zastanowić, ale powyższy post Marcina wskazuje, że tak też się dzieje.
Na koniec uwaga z mojej strony, że dział VIP powinien być jednak układany według tego co pokazują liczby, a nie według tego co wybiorą władze. Utrzymywanie yieldu powyżej 5% to dobre rozwiązanie, wiadomo, że można przystać na to, że co jakiś czas będzie słabszy miesiąc, ale po takich 2-3 miesiącach z rzędu temat powinien zostać przeniesiony niżej. Chodzi mi głównie o to, że ta cała jakże pięknie brzmiąca nazwa VIP traci w ogóle znaczenie i wartość, trzeba poważnie się nad tym zastanowić. Ja sam pewnie nie łapię się do tego działu, ale wypowiadam się w pełni obiektywnie, bo również nie lubię mieć czegoś na co nie zasługuje.
Pozdrawiam.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
@fabik zmian jeśli chodzi o powiadomienia nie będzie.
A mógłbym wiedzieć chociaż dlaczego tego nie bierzecie pod uwagę ?
Często na forum &quot;wiszą&quot; od kilku godzin raportowane posty, pomimo, ze moderator (choćby z MT) jest na forum, to chyba oznacza, ze to nie jest doskonała forma raportowania.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Ponieważ wygodniej dla modów jest otrzymanie raportu na e-mail. Inną kwestią jest, iż w ustawieniach forum domyślna i jedyną opcją jest raportowanie na e-mail.
Proszę o nie kontynuację tej kwestii, bo wystarczająco zostało napisane i zmian w obecnej sytuacji nie będzie.

V 115

vindom

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Prośba niezwiązana stricte z tematem, ale nie chcę zakładać osobnego tematu na tak błahe kwesire. Czy jakaś odpowiedzialna/kompetentna osoba może mi ściągnąć ikonkę/funkcję &quot;Forum VIP&quot;. W żadnym razie nie czuję abym na nią zasługiwał, a z pewnością znajdą się użytkownicy bardziej zasłużeni na fb, którzy na takową zasługują.

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
vindom rangę VIP Forum otrzymują wyłącznie zasłużeni byli moderatorzy, można powiedzieć z urzędu. Byłeś modem i dlatego masz obecnie rangę Forum Vip. Jeśli mimo wszystko nie chcesz jej to napisz na PW.

panas89 95

panas89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bierutów
Pytanie do administartorów zajmujących się konkursami. Było coś wspominane że konkurs tenisowy odbędzie się w najbliższym czasie. Jeśli tak to mniej więcej kiedy rozpoczęcie? Dzieki za odpowiedz

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Prośba niezwiązana stricte z tematem, ale nie chcę zakładać osobnego tematu na tak błahe kwesire. Czy jakaś odpowiedzialna/kompetentna osoba może mi ściągnąć ikonkę/funkcję &quot;Forum VIP&quot;. W żadnym razie nie czuję abym na nią zasługiwał, a z pewnością znajdą się użytkownicy bardziej zasłużeni na fb, którzy na takową zasługują.

vindom rangę VIP Forum otrzymują wyłącznie zasłużeni byli moderatorzy można powiedzieć z urzędu. Byłeś modem i dlatego masz obecnie rangę Forum Vip. Jeśli mimo wszystko nie chcesz jej to napisz na PW.

z początku jak tu byłem myślałem , że Forum VIP to jakaś specjalna czy wybrana grupa typerów. Dla nowych może to być mylące czy coś przez co taki Forum VIP może dostawać ciągle jakieś PW o typy. Ja bym proponował zmienić tą nazwę na jakąś inną

I żeby spamu nie było ... Typera Premiership nie będzie ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Pytanie do administartorów zajmujących się konkursami. Było coś wspominane że konkurs tenisowy odbędzie się w najbliższym czasie. Jeśli tak to mniej więcej kiedy rozpoczęcie? Dzieki za odpowiedz
Jak zgłosi się około 3-4 (kompetentnych) userów do podliczania konkursu to możemy nawet jutro z nim ruszyć.
z początku jak tu byłem myślałem , że Forum VIP to jakaś specjalna czy wybrana grupa typerów. Dla nowych może to być mylące czy coś przez co taki Forum VIP może dostawać ciągle jakieś PW o typy. Ja bym proponował zmienić tą nazwę na jakąś inną
I żeby spamu nie było ... Typera Premiership nie będzie ?
Zmianę nazwy tej rangi być może rozważymy.
Jeśli chodzi o konkurs to najwcześniej na początku/w połowie lutego możemy zorganizować. Nie preferujemy długich konkursów, max 3 miesiące.

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jak zgłosi się około 3-4 (kompetentnych) userów do podliczania konkursu to możemy nawet jutro z nim ruszyć.
Zgłaszam się na ochotnika (wszak jestem kompetentny!) a w zamian oczekuję odblokowania dostępu do działu Snooker. :]

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tez jestem kompetentny i również się zgłaszam. :cool:

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWA
Wszak 3 moderatorów jest odpowiedzialnych za dział tenis, a chyba konkurs tenisowy powinien wchodzić w ich kompetencje ;)

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak jak napisałeś, modzi są odpowiedzialni za dział tenis i niech jak najwięcej czasu mu poświęcają. Konkurs to dodatek, w którym mogą śmiało userzy pomóc ;)

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
Zgłaszam się na ochotnika (wszak jestem kompetentny!) a w zamian oczekuję odblokowania dostępu do działu Snooker. :]

jeżeli czegoś oczekujesz w zamian... to nie jesteś kompetentny...

robisz to tylko dlatego, żeby coś osiągnąć... zresztą zwykli userzy już pokazali,
że ciężko na nich liczyć i ja bym uważał z dawaniem im pod opiekę konkursu,
ale to tylko moje osobiste zdanie, decyzja jak zawsze należy do administracji :)

pozdr,
Baqu

G 35

gesio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

robisz to tylko dlatego, żeby coś osiągnąć... zresztą zwykli userzy już pokazali,
ale to tylko moje osobiste zdanie, decyzja jak zawsze należy do administracji :)

pozdr,
Baqu
widocznie miałeś do czynienia z nieodppowiednimi userami
proponuje też w ciemno nie wsadzać wszystkich do jednego worka :razz:

porky 104

porky

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

pozdr,
Baqu

Swego czasu zajmowałem się konkursem snookerowym i nikt nie narzekał. A to że oczekuję czegoś nie świadczy o braku kompetencji, z resztą nie żądam nie wiadomo czego..

baqu 625

baqu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Mindfields?
@gesio - nie mówię oczywiście, że ty jesteś nieodpowiedzialny, po prostu
sam będąc na miejscu admina delikatnie bałbym się ofiarować konkurs do rozliczeń
zwykłym userom forum, gdyż w każdym stadzie znajdzie się czarna owca...

@porky - ja nigdzie nie napisałem przecież, że kiedy byłeś organizatorem czy
osobą odpowiedzialną za konkurs źle to robiłeś albo były problemy z Twoim
podliczaniem etc... chodziło mi o Twoje podejście - &quot;zrobię coś, ale musicie mi
dać później lizaka&quot; - nie na tym rzecz polega. Za pomoc w konkursie
zapewne admin by popatrzył na Ciebie bardziej życzliwym okiem, aczkolwiek
stawianie warunków już przy zgłoszeniu nie stawia Cie w najlepszym &quot;świetle&quot;.

p.s.
ja tu wypowiadam tylko swoje zdanie, także pamiętajcie, że i tak wszystko zależy od adminów...

pozdr,
Baqu

grzesio 6,9K

grzesio

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Comerica Park
Ja proponuje Forumowy Nigga :cool: albo Czarnuch forum :cool:
Przykładacie do takich byle jakich spraw ogromną wartośc , jakby nie wiem co to było.
Analize napiszcie , zdajcie relacje z meczu lub coś napiszcie mądrego , a nie pierdołami.
Będziesz modem , to będzie i VIP
MLB rusza z poczatkiem Kwietnia , może sa jakieś plany na konkurs ?? Można by ewentualnie konkurs połączyć z NCAAF/NFL , tak aby był jakiś US Sports konkurs
P.S. Dziwnie wygląda coś ten tenisista w tym logo , może ja mam takie wrażenie , ale to bardziej typa grającego w Badmintona przypomina