Hehe dokladnie tym bardziej ze kursy to u nich cieniutkie przez ta ogromna dwucyfrowa marżęChyba o to chodzi, co nie zmienia faktu ze ten buk to zart, limity 60zl po 1 dniu i to na minus, teraz 5,5k obrocic na tej stawce to jakies zarty
Hehe dokladnie tym bardziej ze kursy to u nich cieniutkie przez ta ogromna dwucyfrowa marżęChyba o to chodzi, co nie zmienia faktu ze ten buk to zart, limity 60zl po 1 dniu i to na minus, teraz 5,5k obrocic na tej stawce to jakies zarty
Musisz pisać do supportu z zapytaniem o obrót.Gdzie sprawdzic stan obrotu bonusem ?
Dalej jesteśmy wypłacalni ???? Firma jest młoda na rynku Polskim i mocno inwestuje w rozwój. Limit to kwestia indywidualna. Nie możemy mówić, że każdy je dostanie.ja jeszcze za czasow gdy buk wchodzil na rynek byl wyplacalny, niestety limity rzucili takie ze szkoda gadac.
Kwestia indywidualna ? myślę, że wszyscy dostali którzy grali np biegi..Dalej jesteśmy wypłacalni ???? Firma jest młoda na rynku Polskim i mocno inwestuje w rozwój. Limit to kwestia indywidualna. Nie możemy mówić, że każdy je dostanie.
w obu sprawach możesz pisać pod ten adresW jaki sposób mogę zweryfikować konto i gdzie pisać gdy chcę sprawdzić stan obrotu ?
Hehe mam to samo dwa dni pod rzad zabiera mi jakies grosze mimo nie grania zadnego zakladu, wie ktos o co chodzi?:razz:jak to jest, że codziennie mam 1 zł z groszami mniej na koncie? Chodzi o to przewalutowanie?
Żartowałem z tymi kosztami, nie mam pojęcia czemu tak jest, ale to jest dziwne , ze ludziom ubywa kasaCzyli jeśli przez 7 dni trzymamy pieniądze na własnym saldzie w Winmasters, to po upłynięciu tego czasu, będziemy mieli na koncie odjęte około 7,8 zł ?
Z czymś takim się jeszcze nie spotkałem, a mam sporo kont.