>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocje w Tobet

A 0

arawak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wg mnie jeśli wpłacisz te 800 zł i dostajesz 400 zł i obrócisz 4000 zł to całość możesz wypłacać bez dodatkowego obrotu depozytem.
Pytanie czy mozna jakoś odblokować i wypłacić samą tylko wpłatę czyli te 800zł jeszcze przed obróceniem bonusu .....bo w regulaminie niby jest, że obrócić należy bonus a nie depozyt chociaż, przynajmniej początkowo zablokowana jest całość.
Jeśli można to w jaki sposób? Wystarczy tak jak ktoś wyżej napisał zagrać cokolwiek po jakimkolwiek kursie za 800zł czy trzeba zagrać za całość bo np. w pierwszej kolejności do zakładu liczą środki bonusowe???
Proszę o szybką odpowiedź

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Zablokowana jest całość przez cały czas do momentu obrócenia całości. Więc nie wypłacisz nic dopóki nie wykonasz obrotu. Obrót bonusem po kursie 1,80.

X 2

xahiv

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szukałem podobnego tematu ale nie znalazłem. Gdy próbuje wejść na stronę Tobet, to przeglądarka (zarówno firefox jak i google chrome) wyświetla mi info w stylu &quot;uwaga wchodzisz na stronę niezaufaną itp&quot;. Gdy to zignoruję i wchodzę dalej, to antywirus krzyczy, że wykryto trojana. Czy ktoś już tak miał i może potwierdzić, że wszystko jest ok?

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Masz jakiegos dziwnego antywira ... nigdy czegos takie nie mialem na zadnej przegladrace.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
Może masz starą aktualizacje, a może... masz robale na komputerze.Polecam aktualizacje, jak nic nie da to format.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
https://www.tobet.com/docs?content=norisk2&amp;amp;content_only=false&amp;amp;ads=false

Zakład bez ryzyka 200 PLN czeka na Ciebie!

Drogi Łukasz!

W najbliższy weekend mamy ostatnią kolejkę Premiership w tym sezonie. Mimo iż losy tytułu mistrzowskiego są już rozstrzygnięte, to nadal wiele drużyn ma o co walczyć! Wszystkie mecze zostaną rozegrane o tej samej porze, co oznacza wielkie, piłkarskie emocje!

Aby jeszcze je zwiększyć dajemy Ci do dyspozycji zakład kombinacyjny bez ryzyka, do kwoty 200 PLN. Zakład kombinacyjny musi być złożony z dwóch lub więcej zdarzeń z naszej oferty na mecze Premier League lub trwających Mistrzostw Świata w Hokeju.

Oferta jest ważna od dzisiaj do północy w niedzielę. Żeby z niej skorzystać wpisz kod bonusu NORISK2 zanim postawisz swój zakład kombinacyjny.

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ja dostalem dwa maile jeden na zaklad bez ryzyka 200 drugi na 20.smsa tez dostalem na 20 zlotych wiec nie wiem co o tym myslec.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dajcie link do tej promocji na stronie. Ja maila nie dostałem, ale chciałem poczytać o tej ofercie. Jest informacja, że tylko dla odbiorców e-mail?

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dzięki Josef39. Fajna promocja, szkoda że nie dostałem maila. Niestety tak jak myślałem. Punkt 7 regulaminu:
&quot;Oferta jest dostępna tylko dla użytkowników, z którymi Tobet skontaktował się osobiście w sprawie tej promocji.&quot;

bazak 68

bazak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wie ktos czy mozna dodac do kuponu inne mecze np z ligi niemieckiej i jak one nie wejda czy bedzie zwrot?

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
napisze mi ktos jak dostaliscie te maile??bo ja dostalem smsa i maila na 20 zl zaklad bez ryzyka z kodem NORISK1 a za chwile dostalem maila i smsa na zaklad 200 zl bez ryzyka z kodem NORISK2.wiece o co z tym chodzi&gt;?&gt;?mial ktos tak samo??

D 319

defox

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zapytam się na czacie, będzie dostępny od 12 i edytuję tego posta.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
sajmon2010 +2 Punkty