Tylko obrót 10 krotny po kursie 1,8 troszkę zmniejsza atrakcyjność tego bonusu...Losy awansu na mundial w Brazylii w 2014 roku są stawką najbliższych meczów eliminacyjnych. Kto przegra, może powoli żegnać się z marzeniami o mistrzostwach świata. Chcemy, żebyś emocjonował się tymi meczami tak mocno, jak to tylko możliwe. Dlatego mamy dla Ciebie 50% Bonus od kolejnej wpłaty, do kwoty 400 PLN
Tylko obrót 10 krotny po kursie 1,8 troszkę zmniejsza atrakcyjność tego bonusu...
obrót 10x, ale samym bonusem, więc nie jest tak źle
ktoś wie, czy można zrezygnować z bonusu ??? Wpłaciłem 2.raz do Tobet (oferta powitalna - wypłacone 0pln) i limity na nba 50 kilka pln !!! Czytając dawno temu wpisy o limitach po 2-3pln na nowym koncie uważałem to za żart, jednak na 1.moim koncie 2.wpłata i taki limit przy takim obrocie woła o pomstę do nieba...
Może support tobet się wypowie !!?? z chęcią podam nick, bo wiem, że były takie sytuacje w przeszłości i wyjaśnimy to ??
Moim skromnym zdaniem jest to żart, tylko na poziomie niskim, żeby nie powiedzieć depresji...(takiej geograficznej rzecz jasna).
Zakładam konto, przegrywam 1.depozyt, dostaję bonus i równocześnie kilkunasto/dziecięcio złotowe limity...
to dziwne, bo ja kiedys skorzystałem u nich z bonusu, a potem bez problemu anulowalisupportu Tobet wiem, że jak się już zagra to anulować bonusa nie można.
Tak skorzystam. Do tej pory nie miałem limitów na Tobecie a i rzadko gram za większe stawki, więc powinienem to chyba jakoś ogarnąć :] Jakoś tak nagle pojawił się temat limitów za 2-3 zł, a wcześnie cisza totalna. Skorzystam skończę obrót to się wypowiem, póki co limitów nie miałem, więc...A ty dawczan korzystasz z promocji?