obserwator-m
Forum VIP
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
W ciągu 2-3 godzin ma być info na stronie już, bo po 11.pytałem supportu...gdzieś jakieś szczegóły tej promocji obrotowej?
W ciągu 2-3 godzin ma być info na stronie już, bo po 11.pytałem supportu...gdzieś jakieś szczegóły tej promocji obrotowej?
gdzieś jakieś szczegóły tej promocji obrotowej? marzec jest, reklamę zaczeli kilka dni wcześniej, a teraz żadnych konkretów..
Strata Liverpoolu i Arsenalu do czołowych drużyn Premier League jest już zbyt duża, aby na poważnie myśleć o włączeniu się do wyścigu o tytuł mistrzowski, ale rywalizacja o miejsca premiowane udziałem w Lidze Mistrzów jest wciąż otwarta. 3 marca na Anfield zobaczymy twardą walkę o każdy metr boiska!
Emocji z pewnością nie zabraknie, jeśli jednak zabraknie bramek, mamy dla Was coś na osłodę: zakład ?Wynik do przerwy/końcowy" ze zwrotem do 200 PLN w przypadku rezultatu 0:0! Czy jest lepszy sposób na satysfakcję z bezbramkowego remisu?
Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów przedmeczowych, postawione na stronie internetowej lub za pośrednictwem naszego serwisu komórkowego Tobet Mobile!
Jak skorzystać z oferty:
1 Zaloguj się, kliknij przycisk ?Wpłata", a następnie wejdź do zakładki ?Kod promocyjny" i wpisz w pustym polu HTFT. Postaw zakład ?Wynik do przerwy/końcowy" na mecz Liverpool - Arsenal rozgrywany 3 marca. Oferta obejmuje wszystkie rodzaje zakładów przedmeczowych.
2. Jeśli przegrasz swój pierwszy zakład postawiony w ramach promocji, a w meczu padnie wynik 0:0, zwrócimy Ci postawione pieniądze, do kwoty 200 PLN. Prosimy o uważne zapoznanie się z regulaminem promocji.
Garść wspaniałych ofert dla nowych użytkowników Tobet!
Zarejestruj się w Tobet! Zakładając teraz konto w naszym serwisie, nie tylko uzyskasz dostęp do wielkiego świata rozrywki, ale dostaniesz dodatkowo atrakcyjny prezent na dobry początek!
Wszyscy nowi użytkownicy Tobet mogą wybrać jedną z trzech poniższych ofert:
1. zakład bez ryzyka do 100 PLN (użyj kodu: tobetfreebet);
2. bonus powitalny 300% do 15 PLN (użyj kodu: tobetwita);
3. bonus rejestracyjny 100% do 300 PLN (użyj kodu: bonus300).
Jeśli wybierzesz pierwszą ofertę, Twój pierwszy zakład postawiony w Tobet będzie zupełnie bezpieczny: w przypadku przegranej zwrócimy Ci stawkę, do kwoty 100 PLN! Bonus powitalny i bonus rejestracyjny to premie gotówkowe w wysokości określonego procentu Twojej pierwszej wpłaty na konto zakładów sportowych. Dzięki temu będziesz na plusie, jeszcze zanim zaczniesz grę!
Nie czekaj, skorzystaj z okazji i załóż konto Tobet. To może być Twoja najlepsza decyzja w tym roku!
Czyli tripla mogę pograć jak najbardziej do tej promocji powyżej?
Ja zagrałem doubla i właśnie nie wiem czy zaliczyli mi to do tej promocji, bo zakład wygrałem, ale nie mam nic napisane w zakładce dot. zablokowanych środków. Orientuję się ktoś o co chodzi ?raczej tylko single ale spytaj na liveczacie
Orientuje... Skoro promocja obejmuje "wszystkie rodzaje zakładów", to chyba oczywiste jest, że duble i więcej można grać... A że Firer pisze sobie coś, choć nie ma o tym pojęcia, to co innego. Poza tym co Ty chcesz mieć zablokowane skoro wygrałeś ? Kasa Twoja i tyle, obrót tylko gdybyś dostał zwrotOrientuję się ktoś o co chodzi ?
Orientuje... Skoro promocja obejmuje "wszystkie rodzaje zakładów", to chyba oczywiste jest, że duble i więcej można grać... A że Firer pisze sobie coś, choć nie ma o tym pojęcia, to co innego. Poza tym co Ty chcesz mieć zablokowane skoro wygrałeś ? Kasa Twoja i tyle, obrót tylko gdybyś dostał zwrot
Zamilcz skoro nie umiesz czytać... Ale ok, zrobię to dla Ciebie i wytłumaczę.no wlasnie "wszechwiedzacy" Moderatorze jak nie masz o czyms pojecia to sie nie wypowiadaj.
Czyli tripla mogę pograć jak najbardziej do tej promocji powyżej?
raczej tylko single
Dobrze. Gramy za 20pln na live 1 z 7 podanych spotkań i 30.marca dostajemy ofertę 50% do 100plnDobrze to rozumiem?