>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocje w Tobet

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spokojnie, jak masz zaplanowany zaklad to w 2 PLN, a nawet mniej, powinienes sie zmiescic. Obczaj przed kompem i stawiaj dopiero przez koma.

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Jaka jest opłata za internet w orange, bo boję się że strasznie rachunek nabiję, jeszcze trzeba telefonem pobrać ten program. Orientuje się ktoś?
Najlepiej używać wi-fi.
Orange, czy to abonament czy mix to net drogo wychodzi.

F 72

filip11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wlkp.
W takim razie niestety nie skorzystam, mam aktualnie ruter bez wifi, mam też z wifi, ale nie ma sensu chyba specjalnie wszystko instalować.

x_design 450

x_design

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie niestety nie skorzystam, mam aktualnie ruter bez wifi, mam też z wifi, ale nie ma sensu chyba specjalnie wszystko instalować.
Udaj się do dobrej restauracji bądź centrum handlowego, gdzie jest wi-fi. ;)
Jeśli chcesz zostać w domu, to i tak się zastanów - gra może się opłacić, to aż 80 PLN stawki.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
W takim razie niestety nie skorzystam
kup sobie kartę startową za 5zł (?) czy jakąś podobno, ściągnij pakiet na neta i za parę złotych będziesz miał 80 zł freebet...
E ; W Orange POP pakiet 100MB ważne przez 1 dzień kosztuje całe 2zł

R 17

raul18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnik
Jak dla mnie to w ogole mega promocja, wplacilem 80zl, postawilem zaklad, udalo sie trafic ???? Wiec uderzylem ponownie za wiekszosc kasy na kolejne mecze el. ME, niestety nie udalo sie trafic, rano chcialem wyplacic pozostala kaske a tu zonk - zwrocili 80zl za 2 kupon heh ???? ✅✅✅

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lol, fajnie. Czyli zaraz tez cos stawiam. Bo rowniez wygralem, ale skoro mowis, ze az do skutku za nim sie nie przegra to poprobuje ????

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Szuwi1 to daj znać czy dostaniesz zwrot. Ja także wygrałem kurs 2,10, ale jeśli jest &quot;do skutku&quot; to może jeszcze coś obstawię. Ale raczej to był błąd u Raul18.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jesli obstawie dam znac, dzis tylko Lichtenstein-Szkocja, wiec na sile nie bede gral, chyba ze cos ciekawego wynajde, ale zapewne dopiero na mecze wtorkowe cos obstawie.

B 7

buklak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Macie pewność, że dzisiejszy mecz również się kwalifikuje? Patrząc na regulamin trochę bym się obawiał mimo, że w rozpisce ten mecz jest wyszczególniony.

&quot;Postaw zakład komórkowy na dowolne spotkanie rund eliminacji do EURO 2012 rozgrywanych 7 i 11 października.&quot;

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na chatcie pogadaj, ale pewnie tak, taki skrot myslowy, tylko jeden mecz dzis. Ale lepiej zapytaj.

izajasza53 266

izajasza53

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Chciałem z promocji na telefon skorzystać. Ale u mnie w starej aplukacji tobet na telefonie wyskakuje &quot;Login timeout - spróbuj później&quot; natomiast ściągłem od nowa ze strony https://www.tobet.com/docs?doctype=mobile&amp;amp;content=application_info&amp;amp;ads=false&amp;amp;content_only=false&amp;amp;header_current=new_mobile
a pobrana została aplikacja NordicBet na której i tak do tobetu się zalogować przez telefon nie mogę.
Jak jest u was bez problemu przez telefon się logujecie do tobetu?
A logując się przez komp na https://mobile.tobet.com/ dostał ktoś zwrot?

milan78 29

milan78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja jeszcze zwrotu nie dostałem. Pisałem do nich wczoraj i w odpowiedzi napisali, że w ciągu 48 godzin od ostatniego meczu na kuponie zwrot pojawi się na koncie więc niby czas mają dziś do północy...