>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocje w Tobet

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do nagród w promocji obrotowej też można mieć dużo do życzenia ... nagrody fanstastyczne jak piłka by tesco za 6tys obrotu ... to wolałem juz pendrive jak w styczniu .

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;W dnu wczorajszym informowaliśmy na głównej stronie Tobet.com - także za pośrednictwem newslettera - o ofercie promocyjnej na mecz Ligi Mistrzów Real Madryt - Tottenham Londyn (zwrot przegranych środków do 200PLN za zakłady HT/FT jeśli napastnik Realu Karim Benzema strzeli ostatniego gola w meczu) Ze względu na to, że Karin Benzema nie wystąpił w spotkaniu, o czym nie wiedzieliśmy ustalając warunki promocji, postanowiliśmy zwrócić stawki za wszystkie przegrane zakłady objęte promocją.&quot;

tiko227 10

tiko227

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
PL
&quot;W dnu wczorajszym informowaliśmy na głównej stronie Tobet.com - także za pośrednictwem newslettera - o ofercie promocyjnej na mecz Ligi Mistrzów Real Madryt - Tottenham Londyn (zwrot przegranych środków do 200PLN za zakłady HT/FT jeśli napastnik Realu Karim Benzema strzeli ostatniego gola w meczu) Ze względu na to, że Karin Benzema nie wystąpił w spotkaniu, o czym nie wiedzieliśmy ustalając warunki promocji, postanowiliśmy zwrócić stawki za wszystkie przegrane zakłady objęte promocją.&quot;

bravo ✅ szczytny podarek :grin: I tak każdy grał HT/FT 1/1 więc dużo do zwrotu nie będzie :cool: Mam pytanie ile osób skorzystało z waszej promocji Gortat rzuci 25 pkt zwrot stawki :cool: sezon dla Gortata za pare meczy się kończy więc jak to mówią francuzi &quot;marne szanse&quot; :cool:

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgodnie z uwagami, obniżyliśmy linię do 20pkt, dokładnie tyle ile rzucił w ostatnim meczu.
Podsumowując:
Jeśli Marcin Gortat rzuci w meczu 20pkt. lub więcej wszyscy gracze obstawiający to spotkanie otrzymają od nas gratis 25PLN niezależnie od wyniku zakładu!
Regulamin:
*Do promocji kwalifikują się kupony pojedyncze i akumulowane, przy czym muszą zawierać jeden z zakładów na handicap w meczu Phoenix Suns. Zakłady LIVE nie będą brane pod uwagę.
*Minimalna kwota zakładu kwalifikująca się do promocji wynosi 25PLN.
*Jeden gracz może otrzymać tylko jeden bonus za jedno spotkanie.
*Bonus zostanie dopisany do konta gracza w ciągu 48h
*Promocja będzie trwać do końca sezonu zasadniczego NBA 2010/11, jednak organizator zastrzega sobie prawo do wcześniejszego jej zakończenia.

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Każdy użytkownik Tobet, który wyśle kupon zawierający jeden z zakładów z naszej oferty na walkę Adamka za min. 5PLN weźmie udział w losowaniu 5 par skórzanych rękawic MMA marki Lonsdale!
Dodatkowo osoba z kuponem, który zanotuje najwyższa wygraną otrzyma skórzane rękawice bokserskie Everlast!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Zakład bez ryzyka na dobry początek w Tobet Mobile

Typowanie przez telefon komórkowy jest równie łatwe i wygodne jak na stronie internetowej, Przekonaj się sam i postaw zakład na dowolne mecze rundy rewanżowej ćwierćfinałów Ligi Mistrzów (wtorek i środa 12-13 kwietnia), a w przypadku przegranej otrzymasz zwrot pieniędzy, do kwoty 20 PLN! Oferta dotyczy zarówno zakładów zwykłych, jak i na żywo (LiveBet).

Jak postawić komórkowy zakład bez ryzyka na Ligę Mistrzów:

1. Zaloguj się w aplikacji komórkowej Tobet Mobile.

Jeśli nie posiadasz jeszcze Tobet Mobile, przeczytaj instrukcję pobrania aplikacji na swój telefon. Proces jest bardzo prosty! Jeśli nie jesteś jeszcze użytkownikiem Tobet, przed skorzystaniem z oferty musisz się zarejestrować i dokonać pierwszej wpłaty.

2. Otwórz menu „Moje konto”, a następnie wejdź do zakładki „Kod promocyjny” i wpisz w pustym polu słowo NEWMOBILE.
Jeśli masz jakieś pytania lub wątpliwości dotyczące kodu promocyjnego, skontaktuj się z naszym działem pomocy, dostępnym pod adresem: [email protected] .

3. Postaw zakład za pośrednictwem swojej komórki.
Przejdź do strony z kursami zwykłymi lub na żywo (LiveBet) w Tobet Mobile i postaw zakład na wybrane spotkanie lub spotkania rundy rewanżowej ćwierćfinałów Ligi Mistrzów. Uwaga: kursy do zakładów na żywo pojawiają się po rozpoczęciu meczu i są aktualizowane na bieżąco podczas jego trwania.

Jeżeli przegrasz swój pierwszy zakład komórkowy postawiony na odbywające się 12 i 13 kwietnia mecze Ligi Mistrzów, zwrócimy Ci przegrane pieniądze, do kwoty 20 PLN!

Uwaga: oferta obejmuje tylko nowych użytkowników Tobet Mobile i dotyczy tylko pierwszego zakładu postawionego przez telefon komórkowy.
Rejestracja w Tobet

regulamin
  • Oferta obejmuje wyłącznie użytkowników, którzy za pośrednictwem aplikacji Tobet Mobile postawią swój pierwszy zakład komórkowy na wybrane spotkanie lub spotkania rundy rewanżowej ćwierćfinałów Ligi Mistrzów rozgrywanej w dniach 12.04.2011 i 13.04.2011.
  • Jeśli pierwszy postawiony w ten sposób zakład zostanie przegrany, w ciągu 24 godzin od zakończenia ostatniego meczu na kuponie gracz otrzyma zwrot stawki.
  • Oferta obejmuje tylko użytkowników Tobet z Polski.
  • Maksymalna kwota zwrotu wynosi 20 PLN.

ziomek2000 101

ziomek2000

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Pila
Pytanie co do promocji przez komórke na LM. Można dorzucić na kupon jakieś zdarzenia z innych dyscyplin czy tylko mecze Ligi mistrzów?

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Podwój swoje szansę na wygraną!

Hej Rafał,

Sezon futbolowy w pełni! W ligach europejskich w najbliższych tygodniach dojdzie do kluczowych rozstrzygnięć. Liga Mistrzów jest już na etapie półfinałów. Przed nami pierwsze mecze! Chcemy abyś był dobrze przygotowany na futbolową wiosnę, dlatego oferujemy bonus 100% aż do 100PLN!

Wystarczy, że zalogujesz się klikając na poniższy link, dokonasz depozytu, następnie w zakładce &quot;Wpłata&quot; przy loginie )wpiszesz kod promocyjny RELOAD100, a po chwili na Twoim koncie znajdzie się bonus!

Regulamin bonusu sportowego 100%
* Oferta dotyczy tylko użytkowników, którzy zostali o niej powiadomieni specjalnym e-mailem z dnia 26.04.2011.
* Maksymalna kwota bonusu sportowego 100% wynosi 100 PLN.
* Bonus sportowy 100% zostanie przekazany na konto w ciągu 5 minut od dokonania wpłaty.
* Bonus sportowy 100% musi zostać postawiony co najmniej sześć (6) razy w dziale zakładów sportowych po kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub użycie środków do gry w innych działach Tobet. Informacje o pozostałej do obrócenia kwocie, która wymagana jest do odblokowania środków, można znaleźć na stronie swojego konta w zakładce ?Szczegóły dot. zablokowanych środków&quot;.
* Bonus sportowy 100% dotyczy tylko pierwszej wpłaty dokonanej przez danego użytkownika w okresie promocji, czyli w dniach 26.04.2011 - 01.05.2011.
* Do promocji ma również zastosowanie ogólny regulamin bonusów.

S 42

szuwi1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy nadal jest tak, ze zaklad musi byc minimum treblem z minimalnym kursem dla jednego meczu 1.10?

0 4

007donald

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;img style=&quot;display: block;&quot; alt=&quot;&quot; width=&quot;1&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;10&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt; &lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td bgcolor=&quot;#ffffff&quot;&gt;&lt;img style=&quot;display: block;&quot; alt=&quot;&quot; width=&quot;20&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;1&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; bgcolor=&quot;#ffffff&quot;&gt;&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td valign=&quot;top&quot; width=&quot;100%&quot;&gt;&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;left&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot;&gt; Duża wygrana za małą stawkę? &lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;img style=&quot;display: block;&quot; alt=&quot;&quot; width=&quot;1&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;5&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;left&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot;&gt; Hej Adam,
Dzisiaj pierwsze spotkanie 1/2 Finału w Lidze Mistrzów. Jeśli Raul strzeli pierwszego gola, zwrócimy stawki za przegrane zakłady &quot;Lista strzelców&quot; do 200PLN!
Jeśli wydaje Ci się, że potrafisz wytypować dokładny wynik wraz nazwiskiem strzelca pierwszej bramki to warto wypróbować nasze specjalne zakłady! Zaloguj się , wybierz zakładkę &quot;Wpłata&quot; (przy loginie) i uaktywnij tę ofertę wpisując kod promocyjny RELOAD100
Tobet &lt;---
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;&lt;img style=&quot;display: block;&quot; alt=&quot;&quot; width=&quot;1&quot; border=&quot;0&quot; height=&quot;10&quot;&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;table width=&quot;100%&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td width=&quot;100%&quot; align=&quot;left&quot;&gt;&lt;table border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;0&quot;&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td align=&quot;left&quot;&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

K 0

krawcutm

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tomaszów Mazowiecki
Wszystko fajnie,szkoda tylko ze tobet nie promuje stałych ich graczy. Wpłacam tam dosc czesto i nie otrzymałem takiej promocji. Wpisałem kod z forum to odp ze promocja nie dla mnie

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
Ja tez wplacam tam dosc czesto a promocje otrzymalem, wiec to nie chodzi o to kto jest nowy a kto stary tylko losowo przyznaja. Pecha masz po prostu.

B 12

bookman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja tez wplacam tam dosc czesto a promocje otrzymalem, wiec to nie chodzi o to kto jest nowy a kto stary tylko losowo przyznaja. Pecha masz po prostu.
ja tez otrzmalem ale wszystkie darmowe spiny do kasyn mnie omijaja, chodz jestem stałym gosciem tego buka

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Te codziennie spiny o 19.00 to lipa ... od tygodnia wchodzę i nic . To jest niemożliwe że w ciągu kilka sek 100 osób dostaje to !!! LIPA LIPA LIPA !!!!!!!!!!!!!!!

M 0

m4zd4

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj sekundę po 19, dzisiaj kilka sekund po 19 i nic, chyba nas w konia robią :]

martinho19 73

martinho19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
.:Allianz Arena:.
Bo te spiny wbrew temu co oni pisza nie sa dla najszybszych tylko dla losowo wybranych osob. Ja dzisiaj znowu kilkanascie minut po 19 i spiny byly.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Niech ktoś potwierdzi, że na 100% w promocji 100% RELOAD100 trzeba grać treble. Bo jestem właśnie po rozmowie z supportem i parę razy zapewniano mnie, że trebli nie trzeba obstawiać. Także ja już nie wiem czy trzeba, czy nie trzeba. Bo właśnie 2-gi raz zaryzykowałem wszystkie środki grając treble.