A
511
Raczej na wszystkie zakłady w ramach La ligi, i do tego możesz sobie dołączyć dowolne inne zakłady. Ważne, żeby chociaż jeden był na La lige. Jednak tak jak Tobet powiedział promocja została przesunięta w czasie.
Pewnie o tym 24-godzinnym strajku na kolei :-|Mi napisali ze jest nieaktualna a o jakim strajku mowisz???
Jakies potwierdzenie tego? Bo wydaje mi sie to mało prawdopodobne i wszystkie zakłady musze byc z La LigiRaczej na wszystkie zakłady w ramach La ligi, i do tego możesz sobie dołączyć dowolne inne zakłady. Ważne, żeby chociaż jeden był na La lige.
Co do tej promocji - obstawiasz kupon za maksymalną stawkę 40 PLN, na którym znajduje się przynajmniej jeden typ na spotkanie hiszpańskiej La Ligi. Jeśli kupon okaże się przegrany, otrzymujesz zwrot po 48 godzinach od jego rozstrzygnięcia.Jakies potwierdzenie tego? Bo wydaje mi sie to mało prawdopodobne i wszystkie zakłady musze byc z La Ligi
Ma ktoś jakieś info odnośnie tej 2 kolejki? Odbędzie się? Promocja nadal aktualna?... bo każdy pisze co innego i ciężko się połapać.
Zakład przez komórkę €10 bez ryzyka na La Ligę!
Jedna z najlepszych lig świata – hiszpańska BBVA Liga Nacional de Fútbol Profesional, w skrócie La Liga – wznawia rozgrywki. Wszyscy zadają sobie pytanie, czy ktoś włączy się do rywalizacji dwóch gigantów z Madrytu i Barcelony, a tymczasem Wy możecie włączyć się do naszej nowej promocji. Kto postawi zakład komórkowy na dowolny mecz La Ligi rozgrywany 26-29 sierpnia, otrzyma zwrot stawki w przypadku przegranej, do kwoty €10!
. .Regulamin
* Oferta „Zakład komórkowy bez ryzyka” dotyczy użytkowników, którzy postawią zakład w Tobet Mobile na dowolny mecz hiszpańskiej ekstraklasy rozgrywany w dniach 26.08.2011 – 29.08.2011.
* Jeśli pierwszy postawiony w ten sposób zakład zostanie przegrany, w ciągu 48h od zakończenia ostatniego meczu na kuponie gracz otrzyma zwrot stawki.
* Maksymalna kwota zwrotu wynosi 10 EUR.
* Promocja obejmuje wszystkie rodzaje zakładów: pewniaki, systemowe, akumulatory i pojedyncze.
* Zwrot nie podlega wymogowi obrotu przed wypłatą.
* Oferta dotyczy tylko użytkowników Tobet z polskim obywatelstwem
Ma ktoś jakieś info odnośnie tej 2 kolejki? Odbędzie się?
Chyba można tak grać.
Ja zapytałem przed chwilą i odpowiedzieli mi że wszystkie zdarzenia muszą byc z LaLiga