>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

PROMOCJA: Zgarnij Bonus powitalny 50%!

W 0

walimy3376

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W Bet At Home nie masz podziału konta na depozyt i bonus. Wszystko się sumuje i dopóki nie obrócisz bonusem to nic nie wypłacisz.

Jeśli wymagany kurs kwalifikujący się do obrotu to 2,00 to po prostu nie zaliczy Ci tego. Jeśli wygrasz to powiększysz swój stan konta, a jak przegrasz to po prostu tracisz tyle ile postawiłeś. Nie będzie się to jednak kwalifikować do obrotu (czyt. nie będziesz bliższy wypłacenia gotówki)

Aha, ale jak oni liczą zakład od depozytu i od bonusu? jeżeli wszystko się sumuje? o_O

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Wpłacona suma oraz bonus muszą zostać obrócone czterokrotnie (4x) po minimalnym kursie 2,00 w ciągu 180 dni (w zakładach pojedynczych lub kombinacyjnych), aby zlecenie wypłaty było możliwe.

adamo80 2,9K

adamo80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy tam jest gdzieś podgląd wykorzystania bonusu, czy trzeba sobie samemu liczyć, bo nigdzie nie znalazłem.

S 12

sick

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A czy tam jest gdzieś podgląd wykorzystania bonusu, czy trzeba sobie samemu liczyć, bo nigdzie nie znalazłem.

samemu liczysz albo pytasz support

C 0

czerwone10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłacona suma oraz bonus muszą zostać obrócone czterokrotnie (4x) po minimalnym kursie 2,00 w ciągu 180 dni (w zakładach pojedynczych lub kombinacyjnych), aby zlecenie wypłaty było możliwe.
Ja w regulaminie doczytałem się że minimalny kurs to 1,70. . .

jagr 1,1K

jagr

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Mam pytanie jeśli zarejestruje moją siostrę która mieszka w tym samym domu co ja będe mógł skorzystać z oferty bah ?? jeśli wpłace 700zł to dostane 350zł bonusu i będę miał 1050zł na koncie dobrze to rozumiem ??

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mam pytanie jeśli zarejestruje moją siostrę która mieszka w tym samym domu co ja będe mógł skorzystać z oferty bah ?? jeśli wpłace 700zł to dostane 350zł bonusu i będę miał 1050zł na koncie dobrze to rozumiem ??
z regulaminu bonusu

Tylko jeden bonus przypada na jedno konto gracza należące do jednej osoby, rodziny, gospodarstwa domowego bądź jednego wspólnego komputera. W przypadku podejrzenia nadużyć będących skutkiem rejestracji wielu kont (konta fikcyjne, społeczności gier) bądź &quot;balance betting&quot;, bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do wycofania kwoty bonusu i wszelkich wygranych z niego wynikających.

A 0

alvaro19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie odnośnie bonusu 50% . Jeśli wpłace 700zł otrzymam bonus co daje 350zł.tzn że wpłącone przeze mnie 700 zł będe mógł wypłacić i grać za bonus 350zł?

ahmedinho 321

ahmedinho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Marracash
Mam pytanie odnośnie bonusu 50% . Jeśli wpłace 700zł otrzymam bonus co daje 350zł.tzn że wpłącone przeze mnie 700 zł będe mógł wypłacić i grać za bonus 350zł?

nie ma takiej opcji, zbyt piękne by to było, byś nie musiał
swojej kasy ryzykować :]

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
5 postów wyżej mod napisał odpowiedź na Twoje pytanie

K 0

kasztany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, jako nowicjusz mam pytanie. Czy jeśli skorzystałem z promocji 50% bonusu od pierwszej wpłaty i postawiłem już jeden zakład (wygrany) to mogę zrezygnować tych bonusowych pieniędzy i wypłacić swój depozyt? gra mi tam jednak nie odpowiada. Będę wdzięczny za pomoc

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie da się , wystarczy przeczytać warunki promocji z której skorzystałeś.

K 0

kasztany

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ok, dzięki. A jeśli poczekam bez grania do końca okresu w jaki mam obrócić bonus. To wtedy będę mógł wypłacić swój depozyt?

E 0

exit015

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
&quot;Wpłaconą kwotę łącznie z dopisanym bonusem należy w ciągu 90 dni cztery (4x) razy obrócić po minimalnym kursie 1.70 (w zakładach pojedynczych jak i wszystkich zakładach kombinacyjnych) przed możliwością żądania wypłaty. Klienci, którzy wpłacili kwotę większą niż 700 PLN muszą dokonać obrotu na łączną sumę 4200 PLN.&quot;
1. Jeśli wpłaciłem 50 zł, dostałem 25zł bonusu, tzn że muszę 4 razy postawić 75zł na kurs 1,7? Czy to co wygrałem również?
2. Liczy się obrót, czy ogólne zakłady? Tzn czy mogę jednorazowo obstawić na kurs 6,8 (4x 1,7) żeby dokonać wypłaty?

josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
4x75=300.Za tyle musisz postawić zakladów.Co jest w tym niejasnego?

bumbumbam 635

bumbumbam

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
znikad
Codziennie jeden darmowy spin.Dzisiaj na spinatagrande. Wygraną można przenieść do zakładów

B 0

boret

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam. Ja tez mam takie pytanie odnosnie bonusu. Otoz pewien czas temu zalozylem konto na bet-at-home i wplacilem tamze skromna kwote w wysokosci 100 zl. Po paru dniach grania mam 500 zl. Zadnego bonusu nie wykorzystalem. Oczywiscie wiem, ze moga te kwote wyplacic. I teraz przechodzac do sedna sprawy. Jakbym te kwote teraz wyplacil i wplacil z powrotem to bym mogl wykorzystac bonus? Tzn 500 + 250 bym dostal bonusiku. Czy mozna tak zrobic? Nie przyczepi sie bet-at-home ze to moja druga wplata do nich? Czy moze jest to nawet fizycznie niemozliwe, w sensie ze wplacajac te 500 nie bede juz mogl nawet tego pierwszego bonusowego kodu zrealizowac? Zna ktos odpowiedz na te pytanie? Pozdrawiam

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Witam. Ja tez mam takie pytanie odnosnie bonusu. Otoz pewien czas temu zalozylem konto na bet-at-home i wplacilem tamze skromna kwote w wysokosci 100 zl. Po paru dniach grania mam 500 zl. Zadnego bonusu nie wykorzystalem. Oczywiscie wiem, ze moga te kwote wyplacic. I teraz przechodzac do sedna sprawy. Jakbym te kwote teraz wyplacil i wplacil z powrotem to bym mogl wykorzystac bonus? Tzn 500 + 250 bym dostal bonusiku. Czy mozna tak zrobic? Nie przyczepi sie bet-at-home ze to moja druga wplata do nich? Czy moze jest to nawet fizycznie niemozliwe, w sensie ze wplacajac te 500 nie bede juz mogl nawet tego pierwszego bonusowego kodu zrealizowac? Zna ktos odpowiedz na te pytanie? Pozdrawiam

Jak sama nazwa wskazuje - jest to bonus powitalny. Zatem przy drugiej wpłacie nie możesz skorzystać tej oferty promocyjnej. Zapewniam jednak, że dość często BAH prowadzi kampanie bonusowe dla stałych klientów, zatem sprawdzaj skrzynkę mailową i forum, a się załapiesz na jakąś ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
boret +1 Punkty (:))