>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Winmasters: Bonus 100% do 200PLN

Status
Zamknięty.
K 0

kmllmk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Chyba szybko bedzie ban...
@dawid1892 Ja też tam świerzy jestem , też mi cofneli wyplatę pierwszą. Tam nie jest napisane ale jeżeli przelewałeś przez skrilla to może masz tak jak ja niby konto zweryfikowane a na pytanie dlaczego wypłata wróciła to jednak chcieli zrzut ekranu z widocznym id i przelewem.
--------------------------------------
Dzisiaj już trochę konkretniej napisałem pytanie o wypłatę przepraszają za to oczekiwanie i mowią że dzisiaj będzie lub ostatecznie jutro.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale ja im wysłałem przy weryfikacji screen ze Skrilla. Napiszę w sumie do nich, bo później mi za dwa tygodnie napiszą że jednak co jeszcze chcą do weryfikacji.

D 13

drizzd91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisalem wczesniej trzymac sie od tego scierwa jak najdalej !!!
http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/587ea7dea75fefa4
http://www.fotosik.pl/zdjecie/042f2b8382930901
wyzej macie obrot a tutaj ich tlumaczenia w formie obrazka

Zaklady powyzej kwoty bonusu zrobione PO OBROCIE bonusu sprawiaja ze twoja kasa przepada. NIe wplacac $$$ do tego gowna
edit: wyjasnienieL te zaklady podkreslone na zolto to zaklady &quot;zabronione&quot;, sek w tym ze obrot mialem zrobiony 14.05 a oni mi zaklady po obrocie pokazuja :k: tacy debile i oszusci

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisali mi że wypłata została cofnieta bo nie miałem zweryfikowanego konta, teraz zweryfikowali więc mogę zlecić ponownie.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kasa na koncie, nie mam zastrzeżeń do tego buka. Dali fajną promocję, szybka weryfikacja konta, support bardzo szybko odpowiada, większych problemów z nimi nie miałem.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
U mnie tez doszło a trwalo to 8 dni po napisaniu z 10e-maili dostalem tez limit na niszowe ligii takze gra srednio jest tam oplacalna...Wazne ze wyplacili zlecilem druga,wyplate i dziękuję za gre u tego buka

S 0

szykus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam!
Czy jest tu ,,jeszcze&quot; jakiś przedstawiciel tej instytucji?
W czwartek zleciłem wypłatę na Skrill ( kanał był cały czas otwarty i wcześniej nie było problemów). Do dziś pieniędzy niema, strona polska się nie wczytuje a gdy chcę zalogować się na angielska, wyskakuje komunikat że gracz z Polski.
Chyba trochę nie halo, skoro firma zamknęła działalność to niech chociaż pospłaca swoje długi.
Ps. chodzi o 3tys

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
firma dziala, strona sie wczytuje normalnie - operator zgodnie z ustawa pewnie ci zablokowal dostep do strony.
byly ostatnio jakies opoznienia, ale nikt sie nie skarzyl ze nie dostal pieniedzy.

S 0

szykus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza sie, strona w koncu sie wczytala i po kontakcie z supportem pieniadze na Skrill, takze ok!

D 13

drizzd91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
co wchodze na zagraniczne fora to kazdy pisze ze ma problem z ta firma

Status
Zamknięty.