>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Unibet - Zgarnij 100zł bonusu + org. koszulka CF VALENCIA !!

Status
Zamknięty.
T 4

talented

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bialystok/Warszawa
Klikam =====&gt;KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ&lt;===== i przenosi mnie na tronę główną. To tak powinno wyglądać? Cisteczka usunąłem. Powinienem się nie przejmwać i zwyczajnie teraz kliknąć na stronie unibetu: &quot;Zarejestruj się teraz!&quot; i dokonać rejestracji?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Tak, u nich w systemie będzie odnotowana informacja, że wchodziłeś na stronę Unibet z promocyjnego linku.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
talented +1 Punkty (Dzięki wielkie za pomoc w wyjaśnieniu tego :))
kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Będziesz brał udział w losowaniu.
To jest oryginał. Jakie chcesz dodatkowe zdjęcie? Metki z ceną?
Przód i tył. Nie ma możliwości wpłaty z MB jeśli chce się skorzystać z promocji ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Wpłata przez moneybookers kwalifikuje do otrzymania zakładu bez ryzyka.
Jeśli chodzi o koszulkę limit został zmniejszony z 150zł na 100zł. Wystarczy albo za łączną kwotę 100zł zagrać albo zakład bez ryzyka za 100zł i już możecie zgłaszać się do losowania.

kalolina 15

kalolina

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To bardzo fajnie, korzystam. Koszulka się przyda na pewno

milan78 29

milan78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W tym mailu, jeśli chodzi o dane to po prostu swoje dane kontaktowe (adres) czy numer konta na Unibecie w przypadku zakładu za 100zł jednorazowo zakończonego na +? Bo nie jest podane o jakie dane tutaj chodzi.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Na razie tylko login z Unibet + kwota obrócenia. Na tą chwilę to wystarczy. Jeśli wygrasz dostaniesz maila z informacją o podanie adresu do wysyłki.

looker29 0

looker29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Uwaga! nie chcą mi uznać zwrotu w ramach tej promocji
twierdzą że ten link uprawnia do promocji w pokerze.. walczę mailowo i na czacie, także zobaczymy jak się skończy.. :-/

po dwóch godzinach rozmów i maili - nic nie udało mi sie ugrać.. twierdzą że link z ktorego się rejestrowałem, a rejestrowaem się z linka z tego tematu.. uprawnia do promocji pokerowej, a przynajmniej tak zapisal to ich system.. próbowałem prosić u pozytywne podejście do problemu i przyznanie mi tego bonusa, bo z pewnościa nie wynika z mojego błędu.. jednak walę głową w mur.. twardo stoją na swoim, zero negocjacji... niestety przez takie podejście do klienta, więcej u nich nie zagram.. odradzam

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Sprawdzałem linki z pierwszego postu na 2 przeglądarkach - działa bez problemu. Z niego rejestrowało się mnóstwo osób w ostatnim okresie i nikt nie miał problemów.
Zawsze powtarzam - przed rejestracją wyczyśćcie sobie ciasteczka.

A 511

amigo007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Ja sprawdzałem przed chwilą na dwóch przeglądarkach chrome i firefox, ciasteczka powyczyszczałem po 2 razy. Z twojego linku tutaj przenosi nas na główną stronę unibet, po czym musimy sami kliknąć na rejestrację. Jednak jak sami klikniemy &quot;zarejestruj się&quot; to mimo że na głównej stronie piszą o zakładzie bez ryzyka to już na stronie z formularzem nie ma o tym nic i nie ma regulaminu. Z innego linku o bukmacherce od razu przenosi mnie do formularza rejestracyjnego i jest tam wyraźnie napisane o zakładzie bez ryzyka łącznie z regulaminem. Marcinie a może wcześniej było dobrze jednak unibet coś pozmieniał?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Linki w pierwszym poście na 100% są dobre. Po rejestracji z nich na pewno otrzymacie zakład bez ryzyka do 100zł.
Najlepiej przed rejestracją wyczyścić ciasteczka.
Gdyby ktoś miał problemy po zarejestrowaniu to służę pomocą w rozwiązaniu problemów. Myślę jednak jak do tej pory nie było problemów to ich już nie będzie.

looker29 0

looker29

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
sprawę wyjaśniono po długiej korespondencji.. ich oficjalne stanowisko jest takie, że link uprawniał do promocji w pokerze, ale z uwagi na dobro klienta ręcznie dodali mi kwotę bonusa by zamknąć sprawę.. ???? plus dla nich..

L 5

lampardd

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Czy są jakieś ramy czasowe na zrobienie depozytu, aby kwalifikować się do promocji?? Konto założyłem około 2 tygodnie temu poprzez link w temacie i jutro chciałbym zrobić depozyt

S 0

sokolinho6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy do udziału w promocji kwalifikuje się depozyt złożony za pomocą ukash, paysafecard??

rob91 92

rob91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Jeśli chodzi o koszulkę limit został zmniejszony z 150zł na 100zł. Wystarczy albo za łączną kwotę 100zł zagrać albo zakład bez ryzyka za 100zł i już możecie zgłaszać się do losowania.

Ja wniosłem freebet 100 zł, przegrałem, dostałem zwrot i od tego czasu obróciłem załóżmy ok. 80 zł. Czyli w mailu mam podać łączną kwotę, którą postawiłem od czasu rejestracji, tj. 180 zł? Czy to nie ma takiego znaczenia i po prostu ma być min. 100 zł? Piszę, bo nie chciałbym ściemniać.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam tam konto, bo kiedyś założyłem, ale nie wpłaciłem jeszcze żadnej kasy. Jeśli teraz wpłacę to otrzymam bonus?

Status
Zamknięty.