>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Tobet - 100% do 200 zł dla nowych graczy!!!

Status
Zamknięty.
vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki

Nowa promocja w Tobet!

Każdy nowy użytkownik dostanie od nas bonus w wysokości 100% pierwszej wpłaty, do sumy 200 PLN!
1. Zarejestruj się jako użytkownik Tobet, korzystając z tego linku &gt;&gt;&gt; Kliknij tutaj &lt;&lt;&lt; (następnie-&gt; klikając na czerwony przycisk „Otwórz konto”) ( Rejestracja tylko z tego linka uprawnia do otrzymania bonusu :!: )
2. Dokonaj wpłaty, a następnie postaw zakład sportowy na sumę równą kwocie wpłaty (ale nie więcej niż 200 PLN).
3. Bonus zostanie przekazany na Twoje konto w ciągu 24 godzin od postawienia zakładu.
REGULAMIN PROMOCJI:

- Promocja dotyczy tylko nowych użytkowników którzy wpłacają po raz pierwszy środki na zakłady sportowe.

- Maksymalna wysokość zwróconej kwoty wynosi 200PLN.

- Kwota bonusu zostanie przekazana na konto w ciągu 48 godzin od chwili postawienia przez użytkownika wpłaty własnej.

- O ile postanowienia danej oferty bonusowej nie przewidują inaczej, bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.

- Obstawianie więcej niż jednego wyniku danego zdarzenia w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone.

- Współdziałanie z innymi użytkownikami w celu spełnienia warunków oferty bonusowej jest niedozwolone.

- Do promocji ma również zastosowanie ogólny Regulamin serwisu.
&gt;&gt;&gt; Kliknij tutaj aby zarejestrować swoje konto gracza &lt;&lt;&lt;
Rejestracja tylko z tego linka uprawnia do otrzymania bonusu. Na stronie Tobet nie ma nigdzie informacji o bonusie.​

M 0

mateo33

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam pytanie odnoście bonusu. Czy jeżeli wpłacę pieniądze i zagram za sumę równą kwocie wpłaty, ale przegram to czy bonus i tak zostanie mi przyznany ?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Tak zostanie dodany. Jest dodawany zaraz po tym jak zagrasz pierwszy zakład. Bez względu na wynik tego kuponu.

pawlenty87 148

pawlenty87

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie jak kilka dni temu wpłaciłem kasę na Tobet i stawiałem różne kupony to jak teraz postawie kupon za równowartość wpłaty do dostane bonus czy już mnie to nie dotyczy bo liczy się pierwszy zakład??

S 0

shook

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie rozumiem do konca wplacilelem 100zl i zeby otrzymac ten bonus moge zagrac o 100zl obojetnie jaki kurs? i ile zdazen? czy musi byc 3 zdazenia ponad 1.8?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Ale czego nie rozumiesz? Czytanie ze zrozumieniem...
- O ile postanowienia danej oferty bonusowej nie przewidują inaczej, bonus łącznie z wpłatą własną musi zostać postawiony co najmniej trzy (3) razy na trebla po łącznym kursie 1,80 lub wyższym, zanim możliwe będzie dokonanie wypłaty lub przelanie środków na inne konto Tobet. Minimalny kurs na każde z trzech zdarzeń zawartych w treblu wynosi 1,10.

neiri 5

neiri

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Jaworzno
Można łączyć bonusy? Mam na myśli 100% pierwszej wpłaty oraz zakład bez ryzyka do 50 zł?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Nie wydaje mi się...
Ale najlepiej zadać takie pytanie drogą mailową supportowi.

gruby85 183

gruby85

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
internet
Tak dla jasnosci. Czy pierwszy zaklad jest wygrany czy przegrany to i tak dostaje 200zl (tyle wplacam). Stawiam 3 treble po kursie lacznym 1.8 i moge wyplacac? Czy pierwszy zaklad tez sie wlicza do obrotu?

kasztaneiro 362

kasztaneiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do pierwszego zdania to prawda.
Jeśli wpłacasz 200zł to musisz wpłatę i bonus obrócić 3 razy na trebla po kursie łącznym 1.8. Czyli 200+200=400*3=1200zł
Ale oczywiście dla 100%-owej pewności zapytaj na live chacie.

fervent 2

fervent

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ciekawie rozwiazali kwestie obrotu bonusem, czyli 3x depo+bonus na kuponie z przynajmniej trzema zakladami. pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem. ciekawa konkurencja dla np. betsafe, ktory ma wymogi na kurs 1.5 przy singu ;]

S 13

shpongled

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja mam takie pytanie bo nie jest to chyba doprecyzowane.
Czy aby dostać bonusa muszę postawić wpłaconą kwotę w całości, czy mogę sobie to rozbić na kilka trebli a bonus dostanę jeśli suma stawek będzie taka jak wpłacona kwota.?

vader 2,5K

vader

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Galante peFFki
Za tyle za ile zagrasz pierwszy zakład tyle dostaniesz bonusa... Zagrasz za 100 dostaniesz 100 zł. Zagrasz za 147 zł to dostaniesz 147.

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus otrzymają tylko nowi użytkownicy Tobet, którzy dokonają swojej pierwszej wpłaty na konto zakładów sportowych w dniach 18.03 - 31.03.

to wkońcu ważne jeszcze czy nie ?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Aktualne, pod warunkiem, że:
- Promocja dotyczy tylko nowych użytkowników którzy wpłacają po raz pierwszy środki na zakłady sportowe.

Status
Zamknięty.