>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w STS - 20pln FREE

B 3

bukmacher_88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Promocja zakończyła się w niedziele - taką informacje dostałem na czacie od Pani Eweliny.

Miało być podobno do poniedziałku :p Mniejsza z tym, ja robiłem w piątek a i tak nie dostałem ;)

krzych88 5

krzych88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lancut
To lipa, ja się rejestrowałem w poniedziałek rano. Tylko swoje dane zmarnowałem, teraz przy jakimś bonusie trzeba będzie konto na dowód babci zakładać ;).

U 15

ufc888

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konopiska
czzyli koles ktory pisze ze chodzilo tylko o dowody zeby nas do pudla powsadzac ma racje ale z nas barany dalismy sie wurychac jak ostanie lajzy szok

J 0

jarek93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
mi ewelina napisała że doładują napewno dzisiaj... to samo na facebooku mi napisali z konta sts... za przeproszeniem &#39; w ch.. leca &#39;

S 1

szkot80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stegna
U mnie podobnie. Zglosilem ze zarejestrowalem sie wczoraj i nic nie dostalem. Pani Ewelina przekazala moj problem do jakiegos tam dzialu ktory mial dzisiaj wyslac mi maila w tej sprawie.

J 0

jarek93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Pani Paulina przekazała mi informacje że to błąd techniczny i napewno dzisiaj doładują.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Ile dzieciaczki poświęciliście już czasu na kontakt z całym sztabem stsu?Jak bardzo jesteście w stanie walczyć o 20 polskich złotych?

M 6

masterek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To źle, że ludzie walczą o coś co im się NALEŻY ? Lepiej odpuścić im i niech sobie robią ludzi w balona ? I tu nie chodzi o kwotę, czy to jest 5, 20 czy też 1500 zł. Sam podchodzę do tego, że dodadzą to dodadzą - nie to nie, ale jeśli komuś się chce suszyć im głowę o coś co się należy to chyba dobrze ? A pisanie &quot;dzieciaczki&quot; świadczy tylko o klasie osoby wypowiadającej się, bo osobista wycieczka do wieku jest właśnie na tym &quot;dziecięcym&quot; poziomie.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
jarek93 +1 Punkty
pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Należeć to się należy pensja za wykonaną pracę,a nie za czekanie kilka dni na jakiś śmieszny bonus.I jeżeli dla Ciebie ta walka(bo już inaczej tego nie można nazwać) jest jak najbardziej na miejscu to chyba rzeczywiście się nie rozumiemy.90% najbardziej walczących tutaj o ten mega bonus nie zdaje sobie chyba sprawy,że mogłaby pójść na PÓŁ DNIA do roboty i magicznym sposobem by te pieniądze zarobili.

I mimo wszystko moim skromnym zdaniem jest różnica w kwocie o jaką się prosicie,bo jednak byłoby miło żeby nakład czasowy był adekwatny do otrzymanej kwoty bonusu.

S 1

szkot80

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stegna
ja jeszcze nic nie dostalem
na czacie dowiedzialem sie ze maksymalnie do jutra zostanie mi przyznany ... ;/

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad
Kolega pochwali się, gdzie to jest zatrudniony że dniówki rzędu 120 zł zarabia?
No może przesadziłem, ale pół dnia to jest 6 h. Jeśli ktos pracuje dniówke 12 h to chcesz mi powiedzieć, że 40 zł za 12 h pracy ? To Chiny chyba witają. 12 h zwykle to jakas budowa, itp no to te 100 zł za dniówke można wyciagnąc. tak to widzę.