>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Sportingbet: Darmowy zakład 200PLN!

Status
Zamknięty.
josef39 1,3K

josef39

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ale robiles juz wyplaty? bo mi zablokowali jak tylko zrobilem depozyt i chcieli tylko dowod. nie wiem jak bedzie w momencie gdy zlece wyplate.
komuś poleciłem te 20 spinów na mobilnym Sportingbecie,weryfikacja w ciągu godziny i kasa po trzech dniach na koncie.

T 0

tietiukin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
witam zarejestrowalem sie w sportingbecie na komputerze, moje pytanie brzmi czy moge dokonac zakladu przez telefon komorkowy?

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam zarejestrowalem sie w sportingbecie na komputerze, moje pytanie brzmi czy moge dokonac zakladu przez telefon komorkowy?
Mozna to zrobic adres strony to lajt.sportingbet.com.....Lub tez inne sa adresy do mobilnej strony zalezy z czy korzystasz z iphone czy ze zwyklego telefonu komorkowego....

G 1

guerrero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Ruda
a jak juz przegram zaklad bez ryzyka i zwroca mi 200zl to bede mógł obstawiac za np. 50zł czy muszę od razu postawic 200zl?

kangur-60259 72

kangur-60259

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
MRW
Rozumiem również, że wygrane (zarówno tą Iszą jak i bez freebetu) mogę od razu wypłacić?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Do promocji kwalifikują się zakłady dwudrogowe?
Nic nie pisze w regulaminie, więc można.
a jak juz przegram zaklad bez ryzyka i zwroca mi 200zl to bede mógł obstawiac za np. 50zł czy muszę od razu postawic 200zl?
Tak, możesz grać nawet za 2zł.

P 20

person100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
konta zalozone do 31.12.12 sie kwalifikuja czy cos moze sie zmienilo?

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Przeczytaj regulamin i podstawy gry zanim zadasz kolejne pytanie w tym lub innym dziale, jak np.te czy możesz wpłacić sobie kasę od wujka... :]

P 20

person100

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przeczytaj regulamin i podstawy gry zanim zadasz kolejne pytanie w tym lub innym dziale, jak np.te czy możesz wpłacić sobie kasę od wujka... :]
ziom, musisz miec konkretnie, sam wiesz co, jesli sledzisz moje wpisy :grin:
regulamin czytalem, jesli uznajesz to za spam, to mozesz to usunac, jak i ten post.
zeby nie robic offtopu to napisze, ze musiala byc to swietna promocja, ale niestety sie juz skonczyla :cool:

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
zeby nie robic offtopu to napisze, ze musiala byc to swietna promocja, ale niestety sie juz skonczyla
Nie wiem skąd masz takie informacje, ale promocja jest nadal aktualna...

G 1

guerrero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowa Ruda
mam ten darmowy zaklad i moge grac tylko pojedyncze mecze i od razu za 200zl ???? nie wiem o co chodzi :/

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
mam ten darmowy zaklad i moge grac tylko pojedyncze mecze i od razu za 200zl ???? nie wiem o co chodzi :/
Czytałeś regulamin?!
Bonus w postaci darmowego zakładu należy postawić na pojedynczy zakład o kursie 1.5 lub wyższym. Jako gotówkę gracz otrzymuje tylko wygraną z tego zakładu - bonusowa stawka nie jest zwracana na konto.

N 59

natraj

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
chcialbym sie upewnić. Obstawiam pierwszy zaklad za 200zł. Jest Wtopa. Czy potem moge sobie grac juz normalnie po 5 zeta zaklady z tego co mi oddadzą?

Wszelkie bonusy w postaci darmowych zakładów, które pozostaną niewykorzystane po 30 dniach od daty pojawienia się ich na koncie klienta, zostaną z tego konta usunięte.

Mam miesiac zeby obstawic za te 200zł?

Jesli obstawie jedno zdarzenie 1X2 u trzech roznych bukow z taką promocja to zawsze bede wygrany? (w dwoch przypadkach oddadza kase a w jednym bede zarobiony)
Czy to legalne?

kbpoland 37

kbpoland

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Przegrasz 200zł , dostajesz 200zł do postawienia jednorazowo ( jako freebet = stawka nie jest zwracana tylko wygrana ). Tzn nie mozesz grac po 5 zeta ????

B 0

boziafcb

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A ja mam pytanko zrobiłem konto, wpłaciłem 100zł postawilem 4 zaklady ktore mialy kurs powyzej 1.5 ,i kupon przegrany, i moje pytanko brzmi czy dalej biore udzial w przyznaniu bonusu?

E 0

efdziejkej

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
zarejestrowałem się dzisiaj na sportingbet, ale nie otrzymałem tego zakładu bez ryzyka w &quot;Moje konto&quot; i &quot;Moje promocje&quot; pisze &quot;Niestety, na Twoim koncie gracza nie ma dostępnych Zakładów Bez Ryzyka.&quot;

Wie ktoś dlaczego nie otrzymałem promocji? MoZe temu, że nie wpłaciłem jeszcze nic na konto?

L 3

lucassss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niestety nie doczytałem i wpłaciłem przez moneybookers i nie otrzymałem bonusu.Czy jeśli jeszcze raz wpłacę przez konto i raz jeszcze postawię zaklad to czy dostanę bonus?

Status
Zamknięty.