>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w ING BANKU

P 5

pasquallo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Szanowny Kliencie,
otrzymując tą wiadomość zostałeś zaproszony do wyjątkowej Promocji, dzięki której możesz otrzymać 50 zł.
Jak skorzystać z promocji? To proste! Wystarczy, że w okresie od 15 maja do 20 czerwca br. dokonasz swoją kartą Maestro dwóch transakcji bezgotówkowych o minimalnej wartości 50 zł każda, a przekażemy na Twoje konto osobiste nagrodę w wysokości 50 zł.
Serdecznie zachęcamy do aktywnego korzystania ze swojej karty Maestro wydanej do konta osobistego. To naprawdę się opłaca!
Dostałem taką wiadomość od ing i teraz moje pytanie: czy mogę wpłacić kartą depozyt do bukmachera i uznają mi to za płatność bezgotówkową?? Bo myślałem, żeby zrobić dwa depozyty kartą na buka, obrócić całość po kursie choćby 1.01 i sobie wypłacić potem,a dodatkowo dostałbym te 50 złotych na drobne wydatki. Może przejść coś takiego? czy to trzeba w sklepie raczej???
Tutaj macie link do promo:http://www.ingbank.pl/promocja50zl
Bardzo dziękuje za każdą opinię.

M 0

mieczyslaw_fog

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
eh...juz dziecku chca dac pare groszy za free i uz szuka zeby zakombinowac...cholerne dzieci neostrady... przez nas z wszystkiego wyklucza !!

ps uprzemie prosze o odlokowanie mi mozliwosci pisania w quasi na promocach do kasyna, uznajac moj wieloletni i bogaty wklad umysło i inteligencki..

P 5

pasquallo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ale o co Ci chodzi? Z czego Cie wykluczą? Z banku??? Normalny jesteś? pytam, czy wpłata do buka za pomocą karty płatniczej ing jest wliczana do tej promocji, może ktoś wie. To wszystko. Jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to milcz.

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Myślę że tak, bo jest to po prostu płatność internetowa, co siłą rzeczy jest płatnością bezgotówkową. Nie będziesz miał problemów. Bank nie robi wyjątków, nie ważne czy to bukmacher czy też jakiś inna firma.

john-smith 901

john-smith

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie prościej od razu przeznaczyć te 50 złotych na drobne wydatki? Z tego co czytałem na forum bankowym, promocja była skierowana do osób które rzadko korzystają z płatności karta debit.