>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Expekt - Nawet 150zł gratis!

Status
Zamknięty.
K 0

karpiu1234

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WItam, wlasnie zalozylem konto i przelalem 130zl. Gdy ta kwota zostanie zaksiegowana musze za 130zl postawic zaklad z kursem min 1.5 i wtedy napisac do was maila abym otrzymal Bonus? I mam pytanie... jesli postawie zaklad za 130 i mecz nie wejdzie tzn, ze przegram to kwota ta w tym wypadku 130zł zostanie mi zwrócona i otrzymam BUNUS+ZWROT czyli 260zł? Zgadza sie?

nie, wplacasz do 150zl, wysylasz im e-maila i dostajesz kwote bonusowa (w Twoim przypadku 130zl) i obracasz wszystko 3 razy... takie to trudne? jct pw

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Witam,
Mam jedno pytanie: Czy jeśli założę konto i wpłacę kasę to czy będę musiał od razu wysyłać im skan dowodu? Czy dopiero przy wypłacie?

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lowicz
Witam,
Mam jedno pytanie: Czy jeśli założę konto i wpłacę kasę to czy będę musiał od razu wysyłać im skan dowodu? Czy dopiero przy wypłacie?
możesz dopiero przy wypłacie, jednak im wcześniej tym lepiej zawsze ;)

esio-police 0

esio-police

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dzięki za tak szybką odpowiedź.
Dowód wyśle im za 2 tygodnie bo skaner mi się zepsuł i nie wiedziałem czy musiałbym czekać aż konto zweryfikują.
Pozdro ????
A i jeszcze jedno. Jak założę konto w euro to przelew bankowy będzie szedł dłużej i czy będą jakieś dodatkowe opłaty(o ile jest to przelew zagraniczny)? Może i głupie pytanie ale jeszcze nie założyłem konta i nie mam jak tego sprawdzić. Z góry dzięki

efbeer 185

efbeer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam,
czy jak wpłacę przykładowo dzisiaj pieniądze, bonus mi przyznają pewnie dopiero jutro, to czy mogę już dzisiaj coś zagrać, już po napisaniu do nich maila ?
Proszę o szybką odpowiedź ????

J 0

joh1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Oczywiście że możesz. Bonus jest od wpłaty a nie od posiadanych środków.

E 0

emesel00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam pytanie jeśli wpłaciłem hais i wysłałem mejla o bonus 100 % i jescze go nie dostałem to czy moge już grać? czy jeżeli zagram i przegram/wygram to już nie dostane bonusu?

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Witam mam pytanie jeśli wpłaciłem hais i wysłałem mejla o bonus 100 % i jescze go nie dostałem to czy moge już grać? czy jeżeli zagram i przegram/wygram to już nie dostane bonusu?

Możesz grać.

P 0

pablooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam pytanie do osób które sie znają.
Proszę o wyjaśnienie mi co oznacza że muszę &quot;obrócić&quot; co najmniej 3 razy swój depozyt + bonus po kursie 1.5
Czy oznacza to że przed wypłata muszę puścić 3 kupony po kursie większym jak 1.5 ????
Czy może że muszę zawrzeć zakłady na trzykrotność sumy depozytu+ bonusu...
Bardzo proszę o fachową odpowiedź ????

P 0

pablooo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to tak mam na koncie 120 zł wpłaconego depozytu , wysłałem maila o bonus
otrzymuję kolejne 120 zł czyli mam w sumie na koncie 240zł.
I żebym mógł wypłacić ze swojego konta na Expekt muszę zawrzeć zakłady na 3x240zł czyli 720zł???? chyba dobrze rozumuję ????

I jeszcze jedno małe pyt. czy pierwszy zakład musi być za cały wpłacony depozyt czy moze być np. za 10 zł????
sorry że tak głupio pytam ale chce mieć 100 % jasności co i jak mam robić ????

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
no to tak mam na koncie 120 zł wpłaconego depozytu , wysłałem maila o bonus
otrzymuję kolejne 120 zł czyli mam w sumie na koncie 240zł.
I żebym mógł wypłacić ze swojego konta na Expekt muszę zawrzeć zakłady na 3x240zł czyli 720zł???? chyba dobrze rozumuję ????

I jeszcze jedno małe pyt. czy pierwszy zakład musi być za cały wpłacony depozyt czy moze być np. za 10 zł????
sorry że tak głupio pytam ale chce mieć 100 % jasności co i jak mam robić ????

To nie pytaj głupio tylko poczytaj poprzednie strony :|
Za każde następne takie pytanie będzie ban :|

marcin778 9

marcin778

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Z tego co slyszalem promocja jest do 31.08. Niestety nie mam jeszcze konta bankowego. Istnieje mozliwosc ze zarejestruje sie np dzis a kase wplace dopiero powiedzmy we wrzesniu to czy bede mogl otrzymac bonus??

S 8

start

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
temat jest już do kosza ? prosze o opinie ekspertów. Jestem zainteresowany bukm. online i szukam najlepszego bonusu na starcie.

jarosh 0

jarosh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
temat jest już do kosza ? prosze o opinie ekspertów. Jestem zainteresowany bukm. online i szukam najlepszego bonusu na starcie.

nie prościej wejść na stronę buka i zobaczyć? promocja jest cały czas aktualna więc można wpłacać śmiało...

S 8

start

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slask
Ostatnie pytanie. Wpłaciłem na konto 15124059181111001023959106 jedno z 4 podanych czy ono jest prawidłowe ? ktoś wyżej podawał tu inne konto dla watuty polskiej.. :?: jednak przy moim wyborze tez jest waluta PLN..

Prosze o odpowiedz bo nie wiem czy czasem nie pozbyłem sie tylko kasy ;|

jarosh 0

jarosh

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To konto jest dobre bo expekt ma 4 konta w Polsce dwa w PLN i dwa w euro.

Status
Zamknięty.