>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Centerbet - Zgarnij 120zł bonusu!

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Tak na marginesie jezeli ktos tam ma konto to ze tak powiem warto sie upominac. Wyplacilem pieniadze , napsiali w meilu ze dzien roboczy to potrwa, potrwalo dluzej chyba 2 dni , napisalem do nich , odpisali ze nie zalezy to do konca od nich ale od banku mimo tego po paru godzinach pojawil sie freebet za 10 PLN , takze profesjonalne podejscie.
Wiec jak pisza Wam ze np 1 dzien a potrwa 1 dzien i1h napiszcie meila zawsze darmowy zaklad za dyszke wpadnie ;)
No i oczywiscie potwierdzam freebet 10 PLN za wyslanie skanu dowodu.

K 0

kamil6

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
przed chwilą wysłałem i czekam... mam nadzieje, że nie długo :)

E 0

emkajeden

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
mam pytanie , czy jak wpłaciłem 50zl na centerbet to teraz musze czekac te 24/48h az dostane te drugie 50zl czy moge juz zaczac obstawiac a bonus tak czy inaczej wpadnie wkrótce

1 12

1979misiaczek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
mam pytanie , czy jak wpłaciłem 50zl na centerbet to teraz musze czekac te 24/48h az dostane te drugie 50zl czy moge juz zaczac obstawiac a bonus tak czy inaczej wpadnie wkrótce

Już moższ obstawiać.

R 0

reizbo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Wpadnie , ale nie będzie się liczył zakład do obrotu-dopóki nie będziesz maił bonusa na koncie.

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Wpadnie , ale nie będzie się liczył zakład do obrotu-dopóki nie będziesz maił bonusa na koncie.

tego pana proszę nie słuchać ;) . nawet jak nie masz jeszcze dodanego bonusu to obrót depozytem już się liczy do ogólnego obrotu . wiem bo grałem ????

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Witam,może mi ktoś pomoc jak tam się wpłaca przez MB?
Bo za cholere nie umiem dojśc,ciągle mi pisze że BOK musi mi zweryfikować konto..
pisze do nich i narazie 0 odp..

depech20 0

depech20

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wpłaciłem pieniądze na bonus od pierwszej wpłaty. Minęło 48 godzin, upomniałem się poprzez maila i oto co dostaje w odpowiedzi:

Dziękujemy za skontaktowanie się z Centrebet.

Z powodu wykrytych poważnych nadużyć bonusów dla nowych użytkowników
przez niektórych graczy wszystkie promocje zostały zawieszone do
odwołania już tydzień temu.

Bardzo proszę o informację na jakiej stronie internetowej znalazłeś
banner promocyjny.

No więc promocja nie aktualna ????

A 0

andy1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zgadza się to samo miałem nic :/ czyli chyba po promocji a tak liczyłem na bonusa ????

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ponoć, były jakieś nadużycia ze strony pracowników i dla tego bonus jest odwołany aż do wyjaśnienia sprawy

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Promocja w Centrebet
MEGAPROMOCJA: Zgarnij bonus w wysokości do 50zł
Załóż TERAZ konto gracza i dokonaj pierwszej wpłaty, a my damy Ci darmowy zakład aż do 50zł!
Super promocja w Centerbet! Nie możesz jej przegapić! Do 50 zł bonusu z atrakcyjnymi warunkami! Nie zwlekaj! Zarejestruj się już teraz i zgarnij bonus w Centerbet! Bukmacher godny polecenia z atrakcyjnymi kursami i szeroką ofertą.
Poniżej krótka instrukcja otrzymania bonusu:
1. Zarejestruj się w Centerbet ze specjalnego linku, który upoważnia do otrzymania bonusu Kliknij i zarejestruj konto tutaj &lt;=
====&gt; PROMOCJA na Centerbet &lt;====
&gt;&gt;&gt;&gt;&gt; KLIKNIJ I ZAREJESTRUJ SIĘ &lt;&lt;&lt;&lt;&lt;.
2. Podczas rejestracji wpisz kod: POLBONUS
3. Dokonaj swojej pierwszej wpłaty.

(Pamiętaj, że promocja dotyczy wpłat za pomocą karty płatniczej, przelewu bankowego lub systemu płatności Przelewy 24 - inne formy płatności jak np. Moneybookers czy Neteller NIE biorą udziału w promocji)

4. Otrzymaj od nas 50% EKSTRA w postaci darmowego zakładu aż do 50zł!

Warunki promocji:
  • Aby skorzystać z promocji należy podczas rejestracji konta w polu &quot;Kod promocji&quot; wpisać: POLBONUS
  • Darmowy zakład mogą otrzymać tylko osoby, które rejestrują się w Centrebet po raz pierwszy i wybierają PLN jako walutę konta.
  • Maksymalna kwota darmowego zakładu to 50 PLN. Jeśli Twoja pierwsza wpłata w Centrebet będzie mniejsza niż 100 PLN, to także otrzymasz 50% bonus w postaci darmowego zakładu (od kwoty pierwszej wpłaty).
  • Darmowy zakład pojawi się na Twoim koncie gracza w przeciągu 48 godz. od dokonania depozytu (nie licząc sobót, niedziel i świąt). Znajdziesz go w zakładce &quot;Moje konto&quot; -&gt; &quot;Moje Darmowe Zakłady&quot;.
  • Darmowy zakład należy wykorzystać za jednym razem, za całą wartość darmowego zakładu.
  • Aby skorzystać z promocji i otrzymać darmowy zakład, Twoja pierwsza wpłata na konto gracza musi być dokonana za pomocą karty kredytowej/debetowej, przelewu bankowego lub systemu płatności Przelewy24. Wpłata dokonana inną formą płatności (np. Moneybookers, Neteller, itd.) NIE uprawnia do skorzystania z promocji.
  • Pierwsza wypłata z konta gracza musi być wykonana tym samym sposobem co pierwsza wpłata (jeśli wypłata na kartę nie będzie możliwa to należy wtedy wypłacić na konto bankowe).
  • Przed dokonaniem pierwszej wypłaty z konta gracza należy wykonać 3x obrót kwotą pierwszego depozytu po min. kursie 1.80 (do obrotu liczą się także zakłady na żywo jak i zakłady akumulowane czyli &quot;kombosy&quot;). Maksymalny wymagany obrót to 300 PLN.
  • Tylko wygrana z darmowego zakładu jest dopisywana do konta gracza (bez stawki).
  • Darmowych zakładów nie można zamienić na gotówkę.
  • Darmowe zakłady tracą swoją ważność po 30 dniach od pojawienia się na koncie.
  • Na każdą osobę/domostwo/IP przysługuje jeden bonus.
  • Promocja dotyczy kont założonych od 1.11.2008 do 30.11.2008. Aby otrzymać bonusowy darmowy zakład, musisz dokonać swojej pierwszej wpłaty w Centrebet do 30.11.2008.
  • Centrebet zastrzega sobie prawo do zmiany warunków promocji lub jej wycofania w dowolnym momencie, bez wcześniejszego powiadomienia.
  • Oferty promocyjne, bonusy i darmowe zakłady są przeznaczone dla obstawiających rekreacyjnie. Profesjonalnym graczom lub osobom próbującym wyłudzać bonusy, darmowe zakłady i inne oferty promocyjne, mogą zostać one unieważnione za sprawą decyzji Centrebet.
  • Oferta promocyjna nie może być wykorzystana do skorzystania z innych promocji.

S 0

sroczka83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Coś słabo się teraz starają, tylko 50%, lepszy był freebet 20 EUR, buk jest naprawdę godny polecenia, bardzo bogata oferta i przyjemna atmosfera supportu.

ansos 0

ansos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
a ja dostałem i to bonus 100zł ????
W sobotę zarejestrowałem się w Centerbet. Wpłaciłem 200zł i wczoraj rano dopisali mi +100zł bonusa.
Teraz czas ograć trochę Centerbeta :jezora:

unique- 32

unique-

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
skan dowodu potrzebny przy wypłatach ? jestem pełnoletni , pytam z ciekawości ...

Status
Zamknięty.