no tak mam w tej chwili ale obrócilem zakłady o wartości 250![]()
no ja też niby nie obróciłem tego bonusu ale zobaczylem że całą kwotę mogę już wypłacić więc to zrobiłem, teraz czekam aż zrealizują wypłatę.
no tak mam w tej chwili ale obrócilem zakłady o wartości 250![]()
mam pytanie czy wymagana jest podczas wyplaty kserokopia dowodu lub innego dokumentu dobrze by bylo by w opisie kazdego bukmachera ,bonusu pisac czy wymagane sa dokumenty przy wyplacie bo potem z tym sa problemy
CZYTAĆ NIE ZASZKODZI!Wypłaty już napisałem wyżej co i jak. Jak nie bierzesz bonusu to nie trzeba skanów.
Jeśli chcesz bonus. Wpłacasz kasę. Od tego momentu już możesz "robić obrót", grasz, w między czasie możesz wysłać skany dowodu do weryfikacji.
Wpłaty można robić przez MB (liczą sie do bonusu), przelewy24 także mają od tygodnia chyba.
Reszta jest w poprzednim poście.
FokuS jakieś słuchy Cię dochodzą, na temat wypłaty przed pełnym obrotem?
Już trochę nastukałem obrotu, ale nie cały, wypłaciłbym połowę żeby skorzystać z innej promocji.. jak u Ciebie postępy na koncie? Wypłacili coś? Odzywali się?
czemu nie? nie wiem jak u nich ale zawsze grałem odrazu a później dopisywali normalnie tyle ile powinni...ale może lepiej zaczekać bo się jeszcze przyczepią i wogóle...Raczej nie moge postawic kuponu przed dodaniem bonusu do konta?