>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Promocja w Bwin: do 25 euro więcej na START!

K 17

kamil755

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
wawa
dokładnie mam to samo, wczoraj ok 18 robilem depozyt i do teraz cisza, bonusu jak nie bylo tak nie ma

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Pewnie nie rejestrowaliście się z promocyjnego linku. Rejestracja z oficjalnej strony nie upoważnia do otrzymania bonusu.

P 0

picmaster

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
cos maja spieprzone... ja i znajomy rowniez nie otrzymalismy bonusu rejestrujac sie z linka admina... caly czas info o bonusie bylo widoczne (do momentu wplaty nawet w dziale aktywne bonusy widniala informacja o braniu udzialu w promocji)... po wplacie 100pln, zadnego bonusu nie otrzymalem i zniknelo info o aktywnym bonusie... wydaje mi sie, ze wina lezy po ich stronie, a mianowicie pod kwota wplaty jest pole do wpisania kodu promocji (jesli wpisze sie kod poprawnie, pod nim pojawia sie info, ze konto zostanie zasilone dodatkowo np 100zl bonusu)... domyslnie w tym polu z kodem pojawia sie &#39;0&#39;, co powoduje, ze zaden bonus sie nie dopisuje... nigdzie natomiast w regulaminie promocji nie jest zapisane, ze jakis kod trzeba wpisac... pisalem w tej sprawie do supportu juz kilka dni temu i do tej pory nie otrzymalem jakiejkolwiek odpowiedzi... bwin to moze nie buk a+, ale i tak troche zal przy b- tak kopac swoich klientow...

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bwin upada... żenada co się stało po zmianach na stronie. Kompletne dno ten bukmacher zaczyna prezentować, od działa strony, pokera, po wypłaty. Same skargi lecą, cóż dobrze, że w porę człowiek przestał u nich grać, z resztą mimo, że oferta nawet nawet to kursy jak i łączenie poszczególnych typów koszmarne. Są lepsi bukmacherzy na rynku, a ta firma to w tej chwili gniot.

bsk 184

bsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pewnie nie rejestrowaliście się z promocyjnego linku. Rejestracja z oficjalnej strony nie upoważnia do otrzymania bonusu.
Dziś to samo, rejestrowałem się z podanego linka i bonusa zero, a opłata za wypłatę jak najbardziej solidna.

B 1

bandyta.

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktoś do nich numer na infolinie bo na stronie nie mogę znaleźć?

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Napisałem już maila do marketingu - czekam na informacje, może przed weekendem odpiszą.

sylar 87

sylar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Telefon
00350 200 79277 (od pon. do pt. w godz. od 10:00 do 16:00, sob./niedz. od 12.00 do 16.00)

avecfc 11

avecfc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja się rejestrowałem niecałe 2 tygodnie temu i mam bonus. Jednak szkoda że założyłem u nich konto, żałuje, że nie wybrałem bet365( dla mnie dużo lepszy buk).
Mam pytanko jeśli wpłaciłem 50 zł to musze nim obrócić 5 razy? Czyli postawić za 250 zł czy jeszcze do tego raz ilość wpłaconą czyli w sumie 300zł?

bsk 184

bsk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jajca z bonusem to tylko wierzchołek góry lodowej. W sumie to szczęście, że nie dostałem tego bonusa, bo musiałbym teraz obracać w tym upadającym bukmacherze.
Generalnie zagrałem kilka zakładów i już zdążyli mnie porządnie wnerwić - powolne rozliczanie wygranych, w jednej mi kurs obniżyli z 1,8 na 1,3 (bo się rzekomo pomylili wystawiając linię - przy czym weszło mi jednym koszem, więc takie to są pajace).
No i ta złodziejska opłata 30 złotych przy wypłacie, która absolutnie u mnie dyskwalifikuje tego bukmachera, bo stosuję taktykę wpłacania do bukmachera dużych środków i wypłacania w razie wygranej. Nie mam bowiem zaufania jak do banku, a to że będą mnie rypać za każdym razem na 30 złotych traktuję niemalże jak złodziejstwo.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisałem już maila do marketingu - czekam na informacje, może przed weekendem odpiszą.
A ja dostałem po 2 tygodniach odpowiedz czemu nie dostalem bonusu na urodziny odpowiedz jest krotka ze polacy sa wylaczeni z wszelkich promocji!!!
Jako dowód e-mail ponizej:

Szanowny Panie XXX,

Dziękujemy za e-mail i przepraszamy za tak późną odpowiedź na Pana pytanie.
Z przykrością informujemy, że w chwili obecnej nie oferujemy żadnych promocji użytkownikom z Polski.
W momencie, gdy sytuacja ta ulegnie zmianie zostanie Pan o tym z pewnością poinformowany. Prosimy jednak zauważyć, iż zawiadomienia o promocjach trafiają tylko do tych graczy, którzy zaznaczyli tę opcję na swoim koncie. Prosimy o sprawdzenie usługi w zakładce &quot;Moje konto/Komunikacja&quot; oraz ewentualną zmianę ustawień.
Prosimy również pamiętać, że aktualne informacje odnośnie aktualnych promocji, jak i tych już zakończonych widoczne są również po zalogowaniu do konta bwin, w sekcji Moje konto/Oferty specjalne.
Przykro nam z powodu niedogodności.

Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.
Z poważaniem,
Support Team z bwin
bwin wspiera ideę Responsible gaming

Krótko mówiac nie dziwie sie ze nie otrzymujecie bonusów.....Skoro tak mi odpisali łaskawie po 2 tygodniach........

M 3

maruss84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzwon iłem do bwin-a i powiedzieli mi, że dla polaków nie maja nic. jak pojawia się jakiś bonus w ofercie to jest to błąd systemu.

S 427

slukasz123

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
dzwon iłem do bwin-a i powiedzieli mi, że dla polaków nie maja nic. jak pojawia się jakiś bonus w ofercie to jest to błąd systemu.

Wyraźnie napisalem e-mail wyzej to nie wierzyliscie!!!

al_capone 6,2K

al_capone

Gangster
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Miasto
Chicago
Marcin-Odra czy dowiedziales sie co z tym bonusem powitalnym ???
Na ten temat jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi, ale do końca tygodnia będzie wszystko wiadomo. Akurat mam kilka spraw prywatnych na głowie i niektórymi rzeczami nie mogę się zająć z forum na już.
dzwon iłem do Bwin-a i powiedzieli mi, że dla polaków nie maja nic. jak pojawia się jakiś bonus w ofercie to jest to błąd systemu.
Nigdy oficjalnie nie było promocji powitalnej dla nowych graczy.
Promocje na start były i raczej są dalej na stronach największych partnerów. Rejestrując się na bwin.com bezpośrednio (przed aktualizacją bwin) klient nie otrzymywał żadnego podwojenia czy innej promocji.
Dowiedziałem się, że skrzynka e-mail przeżywa &quot;armagedon&quot;... Nie chce ich bronić, ale nie wiem dlaczego wysyłacie po 4 czy więcej wiadomości tej samej treści? Sami &quot;blokujecie&quot; im skrzynkę, co za tym idzie wydłuża się czas odpowiedzi.
Jak piszecie maila to starajcie się wysyłać maile z takiej samej skrzynki jaka widnieje w ustawieniach bwin, starajcie się dołączać wszelkie potrzebne informacje oraz zadawajcie pytania z jak największą ilością szczegółów (np. w pytaniach o bonus powitalny zaznaczajcie, że wchodzicie przez f.b.com, jest wyraźnie napisania informacja o bonusie 25E, dodajcie screen itd).
Pozdro

B 5

bolex1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dnia 11 stycznia zlecilem wyplate.....Wchodze 5h pozniej na konto nie moge sie zalogowac dzwonie do nich.....Odpowiedz otrzymalem jedna ze dzial bezpieczenstwa zablokowal i panna na linni nic nie wie.......Dzis dzwonie ponownie do nich i odpowiedz ta sama....Ja sie pytam ile mozna czakec i nie potrafila mi powiedziec.....Czy moze ktos pomodz w mojej sprawie bo nie zamierzam czekac w nieskonczonosc.....Chcialbym dodac iz wplacilem normalnie i konto mam od roku nie bralem zadnych bonusow itd.....Normalna wplata i normalna gra....

B 0

braclawik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
witam
wplacilem kilka dni temu 102 zl w promocji bonusowej przez MB. oczywiscie pieniedzy zadnych w ramach bonusu nie otrzymalem. poczytalem sobie teraz troche o tym bukmacherze i mam pewne obawy. rejestrowalem sie z linka na stronie forum wiec chcialbym skierowac pytanie do osoby ktora go umiescila - kiedy otrzymam bonus i czy w ogole. support polski odpisuje po kilku dniach, ze zajmuje sie sprawa, czego nie mogli odpisac po moim mail, lecz dopiero po &#39;przypomnieniu sie&#39; po 3 dniach. tepo dzialania pomocy jest wiec zenujace w porowaniu do innych bukmacherow. tam sa czaty, a jak nie ma czatow to odpisuja nawet po nocy w kilka minut np, pinnacle. zastanawiam sie czy napisac do brytyjskiego, zeby szybciej wyjasnic sprawe. czy oni jednak beda wiedzieli o co chodzi, jezeli zalogowalem sie z polskiej strony? no i jeszcze jedna sprawa. czy to prawda ze promocja nie obowiazuje obywateli polskich? nie moge znalezc regulaminu na stronie, a jest to tam pewnie zawarte. pytam bo powyzej ktos po rozmowie telefonicznej taka informacje uzyskal.
pozdrawiam